Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maybe new addiction?

I can't wait for this game :P

It's like Metin3.

I hope that it will be game who have playing system like metin but with new graphics, new PvP system and anything else, but with Metin climate.

I hope that the item shop will be designed so he will not have such a big impact on the gameplay as it is in Metin.

ALE POLECIAŁ Z ANGIELSKIM.

Chociaz warna nie dostane bo z tego co widze kidmoderatorzy nawet nei znają angielskiego xDD

Skoro ma powstać polska wersja to zapewne zwerbują jakiegos polskiego technika do projektu. To dobrze bo bedziemy miec na bierząco informacje, PO POLSKU.

@ PS : Tylko ja zauważyłem podobieństwo tej pandy z 1 screena do Tenmy? xDDD

as8c06.jpg --------- > 6jeo9f.jpg

This is my character in the Chinese server:

CXpUtQ4.jpg

A mighty Elf Warrior riding on a Battle Wolf.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie kiedy będzie ON??start??

Hi,

The English version will be ready for CBT launch in mid Nov 2013. As for the Polish version, we may be able to complete the localization in Feb or Mar 2014.

Opublikowano

o to chodzi, ladnie to wyglada.

widze ze temat znowu przeniesiony do zapowiedzi. ciekawe jak autor odpisze :)

Ci moderatorzy zachowują się żałośnie moim zdaniem... powinni zostawić normalnie prezke tak, aby autor mógł odpisywać nam (graczą)

Mam nadzieję, że w końcu jakiś moderator się ogarnie i przeniesie tą zapowiedź tak, aby autor mógł odpowiadać na pytania, które są zadawane

Opublikowano

Moderacja jest naprawdę żałosna, zamiast zostawić tą zapowiedź w spokoju, to przenosi ją po wszystkich działach forum. Ogarnijcie się i dajcie do takiego działu, w którym autor będzie mógł normalnie odpisywać na Nasze pytania, ewentualnie ustawcie dla konta założyciela tego tematu wyjątek od "systemu 30 postów", choć pewnie nawet tego nie potraficie ...

Opublikowano

Ci moderatorzy zachowują się żałośnie moim zdaniem... powinni zostawić normalnie prezke tak, aby autor mógł odpisywać nam (graczą)

Mam nadzieję, że w końcu jakiś moderator się ogarnie i przeniesie tą zapowiedź tak, aby autor mógł odpowiadać na pytania, które są zadawane

Ja bym wolał aby znieśli te śmieszne blokady typu 30 postów aby tutaj pisać.

PS. Graczom*

Edit: Tak wiem, że zrobiłem błąd w moim zdaniu.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Moderatorzy to największy minus tego mpc. pisanie nie powinno być dozwolone od 30 postów, co to w ogóle za zasada.. a tą zapowiedz do pogaduszek przeniesli. hahah idiotyzm.. ;x

Opublikowano

Ja widzę tylko jedno będzie Epickie PvP i modle się o jedno by nie była to gra "Questowa "

Bo my Metinowcy kochamy Grind "I love Grind"

Porządne skille a nie dwa na krzyż , i nowe klasy oraz zależność klas co już widać na Filmiku DPS , Tnak , Heler to jest to tylko Kamieni Metin brak hehe ^^

837371446280124127260.png
Opublikowano

Macie tu te całe " RISE OF METIN2 "

http://hdzm.xoyo.com/news/1062414

fajnie, a teraz poszperaj mi w dupie, a nie szukasz dziury w całym. wkurza mnie to, że nie potraficie docenić, tylko staracie się zniszczyć innemu, jebany naród... za który mi wstyd.

btw. konkretne info, czy do translatora wrzuciłeś?

Opublikowano

fajnie, a teraz poszperaj mi w dupie, a nie szukasz dziury w całym. wkurza mnie to, że nie potraficie docenić, tylko staracie się zniszczyć innemu, jebany naród... za który mi wstyd.

btw. konkretne info, czy do translatora wrzuciłeś?

Chciałbyś, lubię szukać dziury w całym.

Opublikowano

Macie tu te całe " RISE OF METIN2 "

http://hdzm.xoyo.com/news/1062414

Jak byś potrafił czytać to ta gra jest już testowana(chyba) w Chinach tak więc o Ch*j ci chodzi? robią teraz wersje angielska a potem polską no tak to jest jak nikt nie zna angielskiego albo nie potrafi sobie wejść w google tłumacz i przetłumaczyć co pisał autor ;]

Opublikowano

A gentle reminder.

The Chinese version it's completely different of the English one, so the experience won't be the same. biggrin.png

To napisał CM na forum na temat tej chińskiej wersji. Więc się tak nie spinajcie ...

A tu takie info do administracji: Zmieńcie tą nazwę z Rise of Metin2, na RISE OF METIN! Bez 2! Ta gra ma tyle wspólnego z dwójką co z jedynką ... Do tego nazwa może "zmylić" niektórych użytkowników ...

Opublikowano

I teraz metinczycy wszystko zacznie się od początku skoro wychodzi nowa globalna wersja kontynuacji w odświeżeniu naszej ukochanej gry. Poznawanie na nowo tajników gry,bulidów nowych postaci itp. to będzie coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...