Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może troche szacunku ? :) dlaczego mam pisać w ojczystym jezyku jak on tego nie zrozumie ? ;) ,nie jest polakiem to juz trzeba go inaczej traktować tak ? poza tym te forum jest bardzo popularne i chce sciagnac duzo polakow na tego "metina" ? napewno nie tylko tutaj maja reklame, przemysl co na drugi raz piszesz.. -.-

@BTW Prezka powinna być w dziale zagraniczne servery ale bardzo dobrze ze tutaj wstawili, bo wiekszosc sie o tym dowie ;) zobaczymy co z tego wyjdzie czy sie przyjmie ;>. Powodzenia !

@ ENGLISH : Or maybe a little respect? :) Why do I have to write in their native language as he does not understand? ;) Pole it is not already have it treated so differently? except that the forum is very popular and I'd pull a lot of Poles in the "Metin"? certainly not just here in May advertisement, industry as the next time you write .. -. -

@ BTW Prezka should be in the Department of Foreign servers but very well from here intercede, because most of August finds out;) see what will come out in August or accept;>. Good Luck!

Szczerze ? to wejdź sobie na Forum obcojęzyczne, jeżeli napiszesz coś w innym języku (tym bardziej zareklamujesz coś) to oleją Cię, wyśmieją i zbanują. Więc dlaczego mamy być inny ? Mpc to Polskie Forum i niech tak pozostanie.

xD 

Opublikowano

Szczerze ? to wejdź sobie na Forum obcojęzyczne, jeżeli napiszesz coś w innym języku (tym bardziej zareklamujesz coś) to oleją Cię, wyśmieją i zbanują. Więc dlaczego mamy być inny ? Mpc to Polskie Forum i niech tak pozostanie.

To pokazmy ze jestesmy lepsi. Proste...

Co do projektu wedlug mnie wydaje sie byc fajny napewno zawitam jesli wystartuje :)

Opublikowano

Człowieku, nie możesz tego napisać po angielsku, ewentualnie sam zedytować tego tematu pod swoje "widzi mi się"... Trochę wyrozumiałości dla obcokrajowców ...

z tego translatora i tak by niczego się nie dowiedział ^^

Message from the Administrator : Please give link in the code, u have time to 16:00 polish time.

ps. montes : "zapewne nie zrozumiesz ale..." nie wiem, czy myślałeś jak to pisałeś ._.

przemyślałem to, że tacy jak Ty to przetłumaczą dla autora ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie widzę problemu, żeby zostawić tutaj prezentację. Proszę się wypowiadać tylko i wyłącznie na temat serwera. Wszelkie komenatrze typu "mpc to polskie forum" będą warnowane jako spam.

ex

Opublikowano

Mi się bardzo podoba na pewno wbije jak wystartuje, ponieważ ten stary metin już mi się znudził i ma brzydką grafike ''kwadratową piksel ki same ''

to co komentują '' hejt'' to porostu dzieci uzależnione wyłącznie od tego starego metina

nie widzą świata prócz metina

mi tam się podoba marzyłem żeby stworzyli grę metin 3 ( lepszą Super grafiką nowymi postaciami nową fabułą nowymi mapami nowymi misjami

a nie grać w jedną zapyziała starą grą która ma ocenę zerową

co do hejt, co wolicie grać w tą samą grę przez cały czas?

na pewno kiedyś upadnie metin2 i wejdą super gry i już zapomną o tej grze

wchodzą nowę ładniejsze gry typu ''tera online'' zagrajcie i ocenie Metin2 + Tera co jest lepsze\

Pozdrawiam!

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Lepsza grafika to większe wymagania sprzętowe, większe wymagania sprzętowe to ograniczenie w ilości obiektów, mobów itp. Brak dynamiki z metina drugiego to już nie będzie to samo, jeszcze jak będzie point and click to już całkiem porażka. Jestem ciekawy co z tego będzie ale podchodzę sceptycznie

zhda.png

Opublikowano

Szkoda że sam autor tematu nie może się wypowiedzieć bo jest block od 30 postów :)) , co do pomysłu ciekawe jak widać to ludzie z ymiru więc wyjdzie pewnie jako offical game tak mi się przynajmniej zdaje ;)

Opublikowano

Lepsza grafika to większe wymagania sprzętowe, większe wymagania sprzętowe to ograniczenie w ilości obiektów, mobów itp. Brak dynamiki z metina drugiego to już nie będzie to samo, jeszcze jak będzie point and click to już całkiem porażka. Jestem ciekawy co z tego będzie ale podchodzę sceptycznie

Grałęś kiedyś w GW2 lub TERE ? tam grafika jest na wysokim poziomie i gra jest bardzo płynna.

Opublikowano

grałeś kiedyś w lepsze gry ??

np tera wow itp, mają super grafike dużo nowości jakie ograniczenia

jak masz komputer z puszek po piwie to się nie dziwie ..

A co metin 3 ma wyglądać jak stary metin2? nie podoba się wyjdz z tematu i graj dalej tego twojego kochanego Metin2 To jest LEPSZY OD WSZYSTKICH GIER I PIĘKNY

Grałęś kiedyś w GW2 lub TERE ? tam grafika jest na wysokim poziomie i gra jest bardzo płynna.

masz rację, ale co zrobić nie którzy nie widzą świata oprócz tego '' Superowego Graficznego mega metina (2)

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Widze, ze moderatorzy łamia regulamin forum, raz to nie ma nic wspolnego z metinem i nie ma generatora, a dwa to jest od tego dzial serverow zagranicznych, ale to nie jet metin2 ludzie. Temat nadaje sie do kosza. Jak to nie zostanie przenisieone to napisze do wyższych struktór władz MPC za lamanie zasad forum metina2. To nie jest metin2 i to nie jest polski serv..

Opublikowano

Widze, ze moderatorzy łamia regulamin forum, raz to nie ma nic wspolnego z metinem i nie ma generatora, a dwa to jest od tego dzial serverow zagranicznych, ale to nie jet metin2 ludzie. Temat nadaje sie do kosza. Jak to nie zostanie przenisieone to napisze do wyższych struktór władz MPC za lamanie zasad forum metina2. To nie jest metin2 i to nie jest polski serv..

Łooo jej jakiż ty straszny każdy się boi :c Nikomu to nie przeszkadza tylko tobie ? Może maść na ból dupska ci potrzebna ? Tyle ode mnie http://13k.pl/-/sugestia.php .

banner5.gif

Opublikowano

Oh jej ale wam żal dupe ściska bo ktoś z zagranicy zrobił dobrą robote :) to tak samo jakbyśmy nie mogli swoich broni/zbroi itp itd prezentować na epvp a widziałem, że wiele osób tak robi ;] coś się nie podoba? olej tą zapowiedź i idź grać na dre*kon <- przecież to jest taki cudowny serwer bez cofek/restartów <beka>

Oczywiścię również uważam, że to jest inna gra niż metin tylko coś wzorowane na grze metin2 jestem ciekaw jak będzie to wyglądać w grze, ponieważ oglądając filmiki i patrząc na ss'y w pierwszym poście wygląda świetnie :) mam nadzieję, również, że to nie jest żaden fake i powstania ta gra w październiku oraz w lutym wersja polska

Opublikowano

To nie jest metin i pasuje ta "prezentacja" czy kilka obrazkow do tego dzialu jak i do całego metina jak świnia do garnituru. DO tego są odpowiednie dzialy WOwa czy innych gier, a nie spamienie tutaj tą niby mega gra, ktora w ogole nie jest metinem.

Opublikowano

Jakieś 2 - 3 lata temu wyobrażałem sobie "Metina 3", ale w trochę lepszym stylu niż np. Skyrim, a nie jak jakieś kolorowe gówno, bo inaczej tego nie można nazwać.To jest jak wyżej UP gra niby wzorowana na Metinie, ale go zupełnie nie przypominająca.

Opublikowano

To nie jest metin i pasuje ta "prezentacja" czy kilka obrazkow do tego dzialu jak i do całego metina jak świnia do garnituru. DO tego są odpowiednie dzialy WOwa czy innych gier, a nie spamienie tutaj tą niby mega gra, ktora w ogole nie jest metinem.

'Ta' prezentacja ma taką grafikę, że nigdzie takiej nie widziałem. Pisałem z administratorem i dostałem informację, że wszystko w swoim zostanie uzupełniane.

A co powiesz o Metin1, gdzie w ogóle nie był podobny do Metina2? Łączyło ich tylko to, że wydany był przez oficjalnych twórców, czyli YMIR.

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Ja was nie Kumam czy GW a GW2 wam coś przypomina Lineage a Lineage 2 coś wam przypomina ??

W końcu to nie jest Metin 3 , ale nosi nazwe Rise of Metin ???

Więc nie musi ani trochę przypominać Metin2 , lecz szkoda tak jest prawda , że nie przypomina 2 , ale nie możemy gry oceniać jak jeszcze nie wystartowała ani nie graliśmy w nią kiedy wbijemy i zagra to dowiemy się co i jak na razie trzeba się cieszyć , że coś w "stylu" metina zrobili i chcą to jeszcze zrobić po Polsku więc co tu komentować choć nie wiem jakim cudem to tutaj na forum wylądowało , ale w sumie Metin to Metin :0

Pozdrawiam .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zacznijmy od tego że to nie jest metin... Metin nosi nazwę ponieważ 2 ludzi jest z YMIRa... Wszyscy się tak jarają, ale równie dobrze można powiedzieć że TERA czy Aion jest to remake Metina nie?.. Lepsza grafa, fabuła, nowe zbroje, bronie, a robimy to samo czyli exp -> misje -> pvp -> exp -> misje -> pvp.. Wiem że TERA i Aion to są inne produkcje, ale to było tylko porównanie.. Ta gra będzie inne.. Inny silnik, inne eq, inne mapy, inne wszystko..

Zbieram like ;x

Opublikowano

A oto wymagania do gry od naszych nowych przyjaciół zza granicy! :)

w2ufrn.jpg

Ktoś pisząc minimalne wymagania się z chujem na rozum zamienił.

@ Kto jest taki nieudolny, że nawet nie potrafi edytować nazwy tematu? to jest Rise Of METIN a nie Rise Of METIN2 (Wylatuj z tą dwójką!)

Dlaczego gra nosi taką nazwę?

1. pracownicy Ymiru

2. Strona serwerowa jest taka sama jak w plikach Metin2

3. Ogólny system bonowania, rozkładania statów itp jest jak w Metin2.

4. Jest to zwykły metin2 ze zmienionym silnikiem graficznym, modelami, animacjami, efektami świetlnymi i cieniami. Reszta jest taka sama.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

@ Kto jest taki nieudolny, że nawet nie potrafi edytować nazwy tematu? to jest Rise Of METIN a nie Rise Of METIN2 (Wylatuj z tą dwójką!)

1. pracownicy Ymiru

4. Jest to zwykły metin2 ze zmienionym silnikiem graficznym, modelami, animacjami, efektami świetlnymi i cieniami. Reszta jest taka sama.

Skad mozesz wiedziec czy "system bonowania, rozkladania statow itp jest jak w Metin2" skoro jeszcze nie dali takiej informacji nigdzie ?

PS: Pytam po prostu z czystej ciekawosci :D.

Opublikowano

Skad mozesz wiedziec czy "system bonowania, rozkladania statow itp jest jak w Metin2" skoro jeszcze nie dali takiej informacji nigdzie ?

PS: Pytam po prostu z czystej ciekawosci :D.

Bo szukać to trzeba umieć.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

1. pracownicy Ymiru

Jak widać robisz konkuręcje zawsze! Kur*wa tylko tyle tyle tyle i tyle. Jesli by chceli by zrobili własną gre i już. Boszee. Zwykły metin to m oze byc ravia. A JESLI pojęcie zwykły metin ale w 90% zmieniony to napewno zwykły..

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...