Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie zmieniał do czasu, aż bony będą takie, jakie chcę i w identycznej kolejności? Czy tylko jak bony odpowiednie wejdą?

1389638202-U295319.png

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie zmieniał do czasu, aż bony będą takie, jakie chcę i w identycznej kolejności? Czy tylko jak bony odpowiednie wejdą?

bony mogą wbić nawet w losowej kolejności i bot się zatrzyma

x

Opublikowano

Fajny bot polecam 

To chyba wiadome że trzeba miec ;p

no właśnie nie normalne bo 2/4 serwerów stwosuje już zabezpieczenia

zmianki są wywalane z serwerów na stałe a zamiast nich są npc do bonowania za yangi oczywiście :unsure:

Opublikowano

no właśnie nie normalne bo 2/4 serwerów stwosuje już zabezpieczenia

zmianki są wywalane z serwerów na stałe a zamiast nich są npc do bonowania za yangi oczywiście :unsure:

0,1/4 serwerów chyba , na każdym easy/medium  na jakim grałem to działa na hardach wiadomo bs się nie przydaje

Opublikowano

zaladowalam BS do pliku z grą,fajnie sie zalaczyl przy jej wlaczeniu,ale niestety nie dziala,tzn nie chce miksować,może ktoś pomoc? :unsure:

Opublikowano

Mi niby wszystko działa elegancko.Tylko jakoś nie może znaleźść mi bonów takich jakich chce(3x15 2k pż 10 kryt)mam wpisane te wartości obok wyznaczonych bonów czyli:2,15,15,15,10. Już licząc wszystkie godziny które bonował wyszło by grubo ponad 40h+(szybkośc zmian 500) o yangach nie wspomnę i tutaj moja proźba o pomoc.Czy ja na pewno robie wszystko dobrze?Czy może mam zwiększyć szybkość zmieniania?Albo wpisać inne wartości obok wybranych bonów?lub może nadzwyczajniej nie mam szczęścia :D

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Mi niby wszystko działa elegancko.Tylko jakoś nie może znaleźść mi bonów takich jakich chce(3x15 2k pż 10 kryt)mam wpisane te wartości obok wyznaczonych bonów czyli:2,15,15,15,10. Już licząc wszystkie godziny które bonował wyszło by grubo ponad 40h+(szybkośc zmian 500) o yangach nie wspomnę i tutaj moja proźba o pomoc.Czy ja na pewno robie wszystko dobrze?Czy może mam zwiększyć szybkość zmieniania?Albo wpisać inne wartości obok wybranych bonów?lub może nadzwyczajniej nie mam szczęścia :D

Proszę o pomoc :)

Masz pecha co do mieszania , takie coś nie wejdzie ci aż tak szybko jka myślisz . ja czasami siedze przy jednym itemku  kilka dni dzień i noc .

Opublikowano

Ja mam problem na invori taki że uruchamia mi się ten bs i wszystko ale problem w tym że jeżeli kliknę mieszaj to nic się nie dzieje,zmieniłem id zmianek.

Opublikowano

Problem jest ;/ jako iz wrzucony plik do gry nie odpala pobralem injectora (3 w sumie) laduje dll  wybieram okno  injection success i nic sie nie dzieje wiecej ;/  na wiekszosci serwerow pojawialo sie okno sb a tu nic ;/ 

Help me :P

serwer Helium2 ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...