Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka odpalilem na xenoxmt2 i działa tylko wyskakuje mi błąd " Das Item auf Slot #1 hat keine Bonis , der Switch-Bot  wurde auf diesem Slot fur den 1--5.Bonus deaktivieret"      

Prosze szybko o pomoc pls...

Opublikowano

A ja mam pytanie do autora temtu. Wszystko działa elegancko natomiast ciekawi mnie opcja bezpiecznego zmieniania w zakładce  <opcje>.

Wiesz może na czym to polega i jak działa ??? Pozdro ;)

Opublikowano

Nie wiem co jest grane, odpalam pandore ( normalnego clienta z wgranym switchbotem ) i nie chcą mi wyskoczyć dostępne channele, nie wiem czy jest zablokowany na pandore, czy o co chodzi prosiłbym o pomoc lub o switchbota , który W KOŃCU ZACZNIE DZIALAC NA PANDORZE.

Opublikowano

mozecie napisac jak ustawic predkosc zmieniania bonow ? bo ustawiam na 100 na 800 itp. i jest caly czas tak samo nawet nie moge ustawic 2 slotow bo to co kupi to sie traci na 1 slot 1 zmianka jakos 2 sekundy prosze o PW ;)

Opublikowano

czy w tym bocie jeśli sie ustawi w 1 miecze 2 reka 3 sztylety 4 dzwony 5 hp to bot będzie szukał w tych samych slotach czy losowo bo wpadło ?

Jak się nie mylę to będzie szukał tak jak ustawiłeś czyli miecz,reka,sztylet,dzwon,hp.

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Pomoże ktoś?

Mam windows8.1 i tylko ten bot działał mi na Negros (priv)

tyle że po zmianie clienta plik mix mi nie działa. Wcześniej śmigał i było ok. Teraz chyba są jakieś zabezpieczenia.

Chciałem się pobawić z tym po zmianie na dll i nie mogę go uruchomić.

Zmieniłem nazwę na tą z dll na końcu i sciągnełem to http://www.mpcforum....-do-plikow-dll/

ale nie chce mi się pojawić okienko z botem chociaż w tym programie jest napisane "Injection Succesful"

Co mam zrobić?

Opublikowano

durslaczek98

Znajdzie abs niezależnie jak ustawisz w bs'ie.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

słuchajcie mam taki problem z tym Bs przy kupowaniu automatycznie lub recznie zmianek ustawiając 5 slotów do mix miesza wyłącznie 1,5 reszte raz do jakiegos czasu poprostu Bs nie nadarza z kupowaniem zmianek gdy kupi wszystko leci na 1 slot mix zostaje jeszcze z 2 zmienki to zminie 5 czy tam 3 itp czy istnieje sposób by przyspieszyć lub zwiekszyć kupnowanie zminek 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...