Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam dodać tego bota ? po dodaniu jak piszę kopiuję do folderu z grą potem uruchamiam klienta to wychodzi mi komunikat usuwam switch-bot.mix a jak zmienię na dell ? to potem jak go uruchomić ? :D

Opublikowano

Dokladnie wszystko dziala zmienilem plik na dll ale program injocter nie wyszukuje mi wtedy tego pliku jak to zrobic?i czemu wolno zmienia jak przyspieszyc zmienianie bonow mam ustawione na 500 a jak zmieniam na inne to i tak samo wolno zmienia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka. Odpaliłem przez strzykawkę ale nie ma mojego clienta na tej liści. Odświeżam i nic. Co się dzieje. Korzystałem z tego na innym serwie i działało świetnie...

Opublikowano

ma ktoś BS'a na Helium2? jaśli tak piszcie tutaj albo na PW, bedę wdzięczny

@ref

"Dzielę się tym co mam, więc podziel się i Ty"

Opublikowano

Jak wrzucam BSa do folderu i uruchamiam clienta to wyskakuje "Usuwam switch-bot.mix" ;c Dzieje mi się tak na Invori. Pomóżcie.. co mam zrobic? ;c

Opublikowano

Jak wrzucam BSa do folderu i uruchamiam clienta to wyskakuje  "Usuwam switch-bot.mix" ;c Dzieje mi się tak na Invori. Pomóżcie.. co mam zrobic? ;c

Zmień rozszerzenie z

switch-bot.mix
na
switch-bot.dll
i pobierz injectora od padmaka i będzie działać. Mi tym sposobem działa :)
Opublikowano

Em. Serdecznie Witam. 
Czytam ten Temat od jakiś 30 minut i próbuje robić wszystko, jak piszą inni, i próbuje też sam coś myśleć, ale że jestem zielony w tych sprawach, to nie wiem za bardzo o co tu chodzi.

Ja głowuję się nad tym, co zrobić z Helium2 - To nowy serwer i mogą się pojawiać komplikacje zapewne.
A mianowicie mi się nic nie włącza Samo. Wrzucam ten plik Switch-Bot.mix Do Folderu z Helium2 i potem zmieniam na Switch-Bot.dll.
Pobieram Injectora By Padmak wybieram tego Switch-bot.dll I szukam na liście serwa Helium2, a że go tam nie ma daje Advanced i sam ręcznie wpisuje Helium2 Helium2.pl i tak kombinuje. 
Za chiny nie chce mi wykryć tego Helium, bo daje Inject.

Jeżeli ktoś znajdzie sposób na Przejście zabezpieczeń czy czego tam, tego serwa, to bardzo proszę o odpowiedź, z góry dziękuję!

Mam Windowsa 8. Jeżeli to coś może pomóc.

Opublikowano

Mi wyskakuje błąd "NIe masz więcej zmianek w ekwipunku, SwichBot zatrzymany możesz zaznaczyć Kupowanie w opcjach". Nie wiem o co chodzi :C

48357899081218072760.jpg

Opublikowano

Witam, od prau dni usiłuje zrobić sobie na pandorze świecenie o jakim mowa w temacie. Przeszukałem chyba wszystkie tematy obecne na tym forum, to są tylko instrukcje z wygasłymi linkami do plików. Proszę o gotowe pliki lub szczegółową instrukcje z plikami. Będziecie pisać ze było może i było ale już nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...