Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na helium2 nie działa ; c

Dokładnie, może ktoś powiedzieć do jest przyczyną ? Kolega normalnie odpala, a u mnie lipa

System nie gra roli bo on również ma Windows7

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, może ktoś powiedzieć do jest przyczyną ? Kolega normalnie odpala, a u mnie lipa

System nie gra roli bo on również ma Windows7

Ten sam problem mam co kolega..

Proszę o odpowiedź

Opublikowano

Ja mam pytanko. :D Jak się ustawia NNO to obok wpisuje się liczbę 1, liczbę 0 czy zostawia się puste? :D Bo po zostawieniu niczego - nie znajduje NNO, po ustawieniu 0 - nie znajduje NNO a jak ustawię liczbę jeden to szuka godzinami. :x

TErqQ.png

Opublikowano

1308765501-U105386.png

BonusSwitch By Unpublished | 1-5 & 6-7 Bonus | 5 Slot | [SF 2012] | Najnowsza Binka 

screentp.png

RLzMxhj.jpg

1308765429-U105386.png

Tak 

1308765413-U105386.png

Tak 

1308765487-U105386.png

http://www.multiupload.nl/4JMO5M67R9 

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/pl/file/554fbbeb5d67dd5d2dfba21496360cfb077750b64651b58f56192a68fb21f43d/analysis/1379096484/ 

1308765441-U105386.png

Plik z Archiwum ZIP, wrzucamy do folderu z grą.
Jeżeli Client jest zabezpieczony na ładowanie plików MIX z automatu, zmień rozszerzenie na dll i użyj Injectora z internetu...

Działa na serwerach po aktualizacji na pliki 2012+ (Binka ze Skyboxami itp)

Źródło: 
www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1503114-release-tools-unpublished-175.html

Spolszczone przeze mnie.
Pozdrawiam 

Ja

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Exilius.pl :). Nie wiem czy tam wgl jakikolwiek bot będzie działał.

czemu jak ja sciagnołem mam 1 plik i co mam z nim zrobić?

Jak ja ściągnołem to to mam jeden plik. i co ja mam z nim zrobić ?

Opublikowano

Ja mam pytanko. :D Jak się ustawia NNO to obok wpisuje się liczbę 1, liczbę 0 czy zostawia się puste? :D Bo po zostawieniu niczego - nie znajduje NNO, po ustawieniu 0 - nie znajduje NNO a jak ustawię liczbę jeden to szuka godzinami. :x

Żeby wyszukało NNO musi być ustawiona wartość "1".

Muszę posiadać coś jeszcze? ponieważ u mnie wszystko wyskakuje, ale nie zmienia mi bonusów jak klikam mieszaj. Proszę o pomoc

Być może są zmienione ID zmianek.

czy działa to na Alien2

Działa.

czemu jak ja sciagnołem mam 1 plik i co mam z nim zrobić?

Jak ja ściągnołem to to mam jeden plik. i co ja mam z nim zrobić ?

Ten plik wrzucasz do głównego katalogu z klientem serwera.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Jak mam to gówno odpalić na helium? Wrzucam plik do folderu i co dalej? włączam gre? i co dalej? żadne okno nie wyskakuje ani nic..

Opublikowano

Jak mam to gówno odpalić na helium? Wrzucam plik do folderu i co dalej? włączam gre? i co dalej? żadne okno nie wyskakuje ani nic..

Podobno samo się powinno odpalić, nawet nie podobno, a na pewno gdyż u kolegi działa normalnie, a u mnie na 3 komputerach jest lipa ( nawet przez injector ). Musimy poczekać aż ktoś na tym (pomocnym) forum rozwikła ten problem :)

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy uruchamiam grę to wyskakuje komunikat ze znakami zapytania(??????????) i metin się nie włącza. Ktoś wie jak to obejść? Uruchamiam przez moda.

Opublikowano

Pytanie! Mam Zmianki i przedmiot. Wszystko jest ustawione w zmieniaczu. Jednak po naciśnięciu przycisku mieszaj wyskakuje mi blad ze nie ma zmianek. O co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...