Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprosze o nowy link do pobrania. Kiedy klikam na ten wyskakują mi cały czas jakieś reklamy.

,,Hαtєяѕ gσηηα' нαtє ♯ƑυcкƬнєHαtєяѕ."

♯Rєѕρєct fσя tнє ρєσρƖє tнαt αяєη't нαtєяѕ

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprosze o nowy link do pobrania. Kiedy klikam na ten wyskakują mi cały czas jakieś reklamy.

jak widzisz jest kilka linkow, probowales tylko z jednego? sprobuj ze wszystkichh!!!

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dodam ze na Webmetin jest napisany program który sprawdza odstępy pomiędzy bonowaniem, więc przydał by sie program losujący czas zmiany :D 1,00s-6,54s

Opublikowano

Pierwsze pytanie:

Siemka,da rady zrobić coś z tym aby bot mieszał więcej niż 1 itemka jednocześnie ? 

Drugie pytanie:

Do czego służy prawa tabelka  w bocie?

Trzecie Pytanie:

Na ile trzeba ustawić opóźnienie w  ms aby szybciej mieszało?

Opublikowano

Da się jakoś go przyspieszyć ? (Szybsza zmiana bonusów oraz kupowanie +10zmianek a nie 1) Chodzi mi o serwer pandoramt2 (w sklepie nie ma po x15/x150/x200 zmianek tylko po x1)  Z góry THX !! Poza tm wszystko mi działa..

Opublikowano

Macie jakiś sposób co zrobić, by działał na Argentusie po dzisiejszym update? Nie da się do niego nic wgrać teraz..

Blagam o pomoc, polecą limity dzienne.

123

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy ktoś miał podobny problem, ale gdy próbuję włączyć Bs'a wyskakują mi Znaki Zapytania, i mogę nacisnąć tylko "Ok" a potem nic się nie dzieje. Zmieniałem rozszerzenia, przez Injectora i nic. Proszę o pomoć :(.

Opublikowano

używam na prawie każdym serwerze, i na prawie każdym serwerze działa, dobra robota.

Opublikowano

Po co tyle linków dajecie,skoro mój link od miesiąca jest już w na górze w najlepszej odpowiedzi.Już chyba 3 osoba daje nowe linki i nie wiem po co.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Jak go odpalić na mortyriusz.pl ? Wiem że on tam działa ale nie wiem jak odpalić. Mix się nie odpala a z injectora wywala clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...