Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak go odpalić na mortyriusz.pl ? Wiem że on tam działa ale nie wiem jak odpalić. Mix się nie odpala a z injectora wywala clienta.

Mam ten sam problem tyle, że na serwerze Pangea.

Opublikowano

Mam pytanko dotyczące ilości slotów, ponieważ działa mi tylko jeden i nie mogę ustawić więcej. Nie jestem opcykany w tych sprawach więc proszę o pomoc :p 

Opublikowano

niemoge tego pobrać gdy wpisuje link żeby pobrać to wyskakuje mi do pobrania iLividSetup help !!!! pls

@Edit

nie zauważyłem 2 hostingu przepraszam xD i dzięki za tego bota :) 

Opublikowano

Gram na Webmetin i mam pewien problem. Gdy skopiuje plik z rozszerzeniem mix to sie nie wlacza, natomiast jak zmienie na .dll i wlacze przez strzykawke to natychmiast program przestaje dzialac. To przez hackshielda?

Opublikowano

@@ Dziala elegancko ludzie poprostu ten pliczek to nie app wklejacie do klienta/kamera i odpalacie gre pyk i otwiera wam sie okno "Pamietajcie o wlaczaniu za pomoca administratora" A tak btw , Dlaczego jak jest predkosc na 500 i zmienie na 150 to i tak wolno zmienia :P ? da sie to jakos przyspieszyc ? prosze o odpowiedz bo bylo juz kilka takich pytań :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

K***a pierdolone gówno, nigdzie już nie ma jebanego bsa.

Możesz opisać swój problem? Jeżeli to zrobisz znajdą się osoby, które Ci pomogą(na pewno jest to lepsze od pisania niepotrzebnych wulgaryzmów na forum)

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...