Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam problem. Gdy kliknę "start" to w czacie wyskakuje komunikat "Efekt przedmiotu już trwa". Nie wiem czego jest to wina, ale ID zmianek niby przeładowałem. BS odpalany na serwerze Astivia!

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na eloth działa bo sam uzywam xD

Jeśli komuś nie dziala to spytajcie jakie jest id zmianek i je zmiencie ;)

Jakby ktoś mi mógł wytłumaczyć co oznacza to "tryb bezpieczny" (do czego to sluzy itp)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie działa. Nic nie zmienia. Jak to włączyć?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Nie mixuje wgl?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie mixuje wgl?

Wgl..

Opublikowano

Zmieniles id zmianie?

Opublikowano

Zmieniles id zmianie?

Jak to zrobić? To trzeba coś wpisać obok typu bonusa?

Opublikowano

Mam problem ze Switcherem. Mianowicie nie mogę bonować kilku przedmiotów na raz. Wyskakuje mi taki błąd, dodam że switcher działa dobrze ale tylko na pierwszego slota :cproblem.jpg

1017086466977250972530651198782057767277

Opublikowano

Dlaczego na serwerze Mokry Ryszard nie działa ? Bocik się włącza razem z klientem wszystko spoko , biore miksuj i nic . Nic sie nie dzieje . Bron mam na 1 slocie , wszystko dobrze . Help :D

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, ponieważ wpisałem żeby minimalne sr byly 40 i mimo tego że byly 40sr to bot nadal szukal srednich. Wie ktos czy moze byc to spowodowane?

Opublikowano

Witam, mam pytanko jak można zmienić kupowanie zmianek? Bo w sklepie są zmianki po 1szt i po 200 i bot ciągle kupuje te po 1szt i nie wiem jak to zmienić ;/ Jeśli ktoś może niech odpowie na GG: 34829697 (niewidok często) Za pomoc dam 10x Lajk ;)

Opublikowano

Witam, mam pytanko jak można zmienić kupowanie zmianek? Bo w sklepie są zmianki po 1szt i po 200 i bot ciągle kupuje te po 1szt i nie wiem jak to zmienić ;/ Jeśli ktoś może niech odpowie na GG: 34829697 (niewidok często) Za pomoc dam 10x Lajk ;)

BS kupuje te, które są pierwsze. Nie zmienisz tego.

Opublikowano

link do pobrania nie działa i mojemu koledze też może ktoś wrzucić na inny hosting + skan bym prosił.

z góry bardzo dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...