Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem odpalam imetina , injector wszystko wybieram itp pisze : Injekcja pomyslna . Włacza sie bot i odrazu sie wylacza razem z imetinem . OCO CHODZI ?

Opublikowano

Ten bs słaby jest... ale nie ma innego na nowe binki... ustawiłem w prędkości zmieniania nawet 1 ms. a zmieniało tak wolno że szybciej ręcznie bym zmieniał... wie ktoś może dlaczego?... mam W7 64b jeśli to ma znaczenie...

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Opublikowano

Ja korzystam z injectora z BS by Padmak 3.1 i wszystko ladnie śmiga. Na tym co ty tez próbowałem ale nie działało :D

Śmiga ale na normalnych clientach. Helium2 jest zabezpieczony, ale typy to obeszli tylko nie chcą napisać jak.

Opublikowano

Siemanko !

Mam problem z bs'sem na Invori !

Zmieniłem rozszerzenie pliku , ale gdy wstrzykuje plik switch-bot.dll to wyłacza mi to i pisze że program przestał działaś i bs nie uruchamia sie w grze.

POMOCY !

ref

ref

ref

ref

Opublikowano

Kolejny udany switchbocik ; ). Podobny do padmakav3_1. Wszystko zmienia sie tak jak powinno. Lecz jest maly problem. Jak chce ustawic na drugiego slota, 3,4,5 ... To pierwszy slot zmienia z normalna predkoscia ;) ale drugi, to 5x wolniej, o trzecim to juz nie wspomne.

Ten bs słaby jest... ale nie ma innego na nowe binki... ustawiłem w prędkości zmieniania nawet 1 ms. a zmieniało tak wolno że szybciej ręcznie bym zmieniał... wie ktoś może dlaczego?... mam W7 64b jeśli to ma znaczenie...

1 ms nic nie da ; ) standardowa wartosc od unpublishera jest 500ms. nawet jak dasz 499 to nic nie zmieni ;) 500 w zwyz

Opublikowano

MiniTuT Invoria.pl

1.Pobieramy paczkę i zmieniamy końcówkę na dll.

2.Odpalamy inejctor'a (by Padmak) :

http://www74.zippyshare.com/v/37554840/file.html

3.Klikamy "Choose Dll"i wybieramy Switch-Bot.dll.

4.Klikamy "Choose Window" i przechodzimy na kilka sekund do metina.

5.W switchbocie klikamy Opcje.

6.Wkładamy zmianki do prawego dolnego rogu na pierwszej stronie eq.

7.Obok "Zaczarowanie Przedmiotu" ID klikamy wybierz .

8.Ustawiamy czy ma kupować i ustawiamy bony.

9.Klikamy Mieszaj i zmienia bony:)

Zrobilem tak jak mowiles , odpalam invorie ale jak zmienilem juz na .dll (switch-bot.mix) to mi nie wyskakuje po włączeniu clienta okienko z bsem

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć gdzie znajdę ten plik "ItemProto"?? albo podać id zmianek na Marinermt2, bo niby chodzi wszystko ok, ale po 20minutach się wylogowuje nie ważne co bym nei robił.

Z góry dziękuję

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć gdzie znajdę ten plik "ItemProto"?? albo podać id zmianek na Marinermt2, bo niby chodzi wszystko ok, ale po 20minutach się wylogowuje nie ważne co bym nei robił.

Z góry dziękuję

dajesz zmianke na ostatnie miejsce na 1 stronie ( tak ostatnie, na padmaku jest przedostatnie) i w opcjach dajesz przeładuj.

z wylogowaniem to wina przeciążenia internetu lub na serwerze są lagi.

ustaw szybkośc zmiany na mniejszą wartość

Opublikowano

Bocik jest fajny to przyznaję ale jak obejść Helium2 ?????????????????????

Wiem że ludzie mają ale nie chcą się przyznać ktoś pomorze jak obejść tego shielda?????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...