Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o nie wchodzenie na ten serwer poniewaz:

1.Administracja (Miodq) daje itemki gildi nightcostam

2.Administracja nie stosuje sie do wlasnego slowa: Nie ingeruje z innymi graczmi

3.Oszustwo graczy i obraza

Prosze Nie wchodzic na ten serwer bo to jest zalosne juz wole patrzec sie w sciane niz grac na takim oszukanym serwerze ,,,

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że zbanowane towarzystwo za ataki na serwer teraz wzięło się za atak na prezentacje ^^

Taka z was żenada, że od 3 dni ataków udało wam się posadzić serwer raz na około minutę. Jedna Minuta z 72 godzin to słaby wynik.

.

Opublikowano

Wita Was lider Nightmare. Nie przypominam sobie, by ktoś rozdawał nam itemy. Zostaliście nie dość, że pokonani, to jeszcze żałosne ataki na serwer. Nie lubię deptać dzieci. Co zrobić, zagrajcie sobie w sapera. Mamy na tym serwerze dłuższy staż, stąd itemy. Pozdrawiam i zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Kogoś niezle dupa w oczy kole, że się mści tak niskimi zachowaniami. Szkoda, żeś większej trzcionki nie dowalił, musiałem i tak okulary założyć.

Głupia gimbaza, z niedorozwojem mózgu, ludzi z Was nie będzie. Oszołomy, bez kultury, taktu, gorzej niż bydło na pastwisku. Jestem za aborcja przez takich cymbałów ja Wy!Niech się pozwoli robić kobietą to co chcą, mniej bydła będzie chodzić po ziemi.

Możecie sobie atakować serwer ile wlezie :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Nie rozumiem czegoś, loguję się u siebie w domu jest błąd , a komputer jest pro elo.

12 GB Ram, 1tera dysku,karta graficzna nie pamietam } mój lapek lenovo ideapad z500

a jak jestem tutaj komputer nie jest taki szajski 1gb ramu itd. to sie sciaga ! WTF?!

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Pablo na laptopie możesz mieć włączone zabezpieczenia, a ma to wpływ na ściąganie paczki - bo leci ona do %appdata%, a nie do zwykłego folderu jak c:/gry

.

Opublikowano

Nie moge wlaczyc lunchera. Wyskakuje mi blad "Java Virtual Machine Luncher" A tresc jego to: "Could not find main class: trueluncher.Luncher. Program will exit"

Opublikowano

Nie moge wlaczyc lunchera. Wyskakuje mi blad "Java Virtual Machine Luncher" A tresc jego to: "Could not find main class: trueluncher.Luncher. Program will exit"

Mam to samo. Pierwszy raz chce zagrać na serwie i już nie moge :(

Opublikowano

Mozecie zrobic taki oto luncher? Albo podac wersje manualna. Pamietajcie tylko ze trzeba wtedy jakiegos dobrego zwyklego lunchera miec a my mamy np zyczu wiec tutaj nie da sie.

Opublikowano

Znalazlem rozwiazanie tego. Trzeba bylo po prostu zUpdatowac jave i bylo dobrze. Teraz sobie gram i jest swietnie.

Opublikowano

Był już launcher .exe i ciągle były z nim problemy. Teraz jest .jar i działa wszystkim. Jedyny warunek to aktualna java, dopasowana do systemu.

"Java Virtual Machine Luncher" < Problem z javą jest oczywisty.

.

Opublikowano

Proponuje wszystkim instalacje javy 8.

Sprawuje sie dobrze i pozwala uruchomić launcher.

Dodatkowo proponuje Wam zobaczyć czy nie macie poinstalowanej większej ilości jav.

Mialem styczność ostatno z osobą która miala zainstalowane 4 javy i nie mogła odpalić launchera oskarżając, że winny jest launcher.:)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

gdzie sie znajduja pliki do modpacku bo mnie interesuje txt i chce wiedziec ;d pliki typu .minecraft

Opublikowano

Pewnie dlatego, że uploaduje własnie nową paczkę pod dzisiejszy update. W ciągu 5 minut będzie dostępna :-)

@EDIT paczka już dostępna w launcherze

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...