Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od piątku 18:00 rozpoczyna się druga edycja z tymi samymi modami na serwerze.

Po pierwszej edycji i wyciągnięciu wniosków, na drugiej edycji zajdą następujące zmiany:

- Rozbudowane i częstsze Kity dla zwykłych graczy, by mogli szybciej dogonić starych graczy.

- zablokowane ulepszone OP jabłka

- Ender chest będzie dostępny, ale tylko na spawnie (plecaki zostają)

- Enchant na spawnie

- Odliczanie czasu do meteorytu na spawnie

- Max 10 osób we frakcji (aktualnie najlepsza frakcja ma 24 osoby i jest nie do ruszenia

- wywalenie mcmmo

- mniejsze backpacki

Od jutra rana każdy może wejść na serwer z gamemodem i przetestować możliwości modów

Aktualny launcher będzie działa bez zmian.

Jeżeli ktoś posiada jeszcze jakieś propozycje, to niech rzuca. Chciałbym wprowadzać jak najmniej zmian podczas trwania edycji.

.

Opublikowano

Proponuję zostawienie McMMO. Jest to sposób na zobrazowanie rywalizacji. Gracze, którzy grają więcej, będą mieli po prostu korzyści za swój czas. Nie trzeba dodawać żadnych nowych rzeczy do tego, zostawić jak jest.

Opublikowano

mcmmo sprawia za wiele problemów na modach. Dodałem ars magice dla testu, ale nie gwarantuje, że w piątek o 18:00 będzie. Zobaczymy.

.

Opublikowano

Kurcze mam jakiś problem nie moge dołączyć do serwera pisze mi ze nie mam jakiegoś moda a robiłem aktualizacje ;/

jakiś mod aesmagica2 is missing ;/

Opublikowano

Nowa paczka rozwiąże Twój problem, wystarczy zassać przez launchera

@EDIT:

zamiana ars magica na thaum craft

.

Opublikowano

Mettalurgy to lipa, około 15 nowych broni i setów, ale wszystko jest na poziomie diaxów. Mamy już o wiele mocniejsze i rzadsze rudy/sety.

.

Opublikowano

Czyżby jedna z osób, którą odrzuciłem przed złożeniem podania, bo nie przyjmuję podań? Wiele adminów = burdel na serwerze.

.

Opublikowano

Tak, wgrywam w ostatniej chwili 1.6.4, Dodatkowo nowy launcher będzie już z autoupdate (w końcu :P ), a link podam przed 16:00 na końcu tematu i na początku. W 2 godziny każdy zainteresowany zdąży wszystko pobrać.

.

Opublikowano

Ostatnio robiłem serwer 2 tygodnie, tym razem nie wyrobiłem się, a chciałem w 2 dni :-D

Chciałem go odpalić na czas, więc dopiero jutro będzie factions i rozbudowane kity

IP: 46.29.18.151:44444

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...