Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po dzisiejszej jeździe z TF poszukuję propozycji na nowy świat w celu zastąpienia tamtego. Dużo osób poleca Eather, ale to jest dodatkowe 80 mb do paczki, więc słabo widzę taką opcje.

.

Opublikowano

Polecam serwer, jest super.

Pierwszy serwer na którym

• Gram tak długo.
  • Pluginy są połączone z modami
  • Jest Tylko 1 Administrator - i wszystko ogarnia,

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Miodq a co z dodanie Thaumcrafta? Wiem, jestem uparty ale to świetny mod, który wniesie dużo nowości na serwer, szczególnie że jest on w nowej innej formie - Thaumcraft 4!. Wiele osób na serwerze chciałoby abyś go dodał w tym oczywiście ja.

bipsMal.png

Opublikowano

Thaum crafta bardzo nie widzę. Jedyny magiczny mod jaki mógłbym dodać to ars magica o ile wyjdzie na 1.6.2.

.

Opublikowano

Nie rozmumien dlaczego ?! Może jeszcze nie widziałeś nowego sposobu odkrywania, dużo trudniejszego. Nie ma też kilku różdżek ale jest jedna, która ma możliwość zmiany magii ale ogólnie jej używanie jest dość drogie. Sprawdzałem na singlu i nie koliduje z żadnym modem. Proszę... :]

bipsMal.png

Opublikowano

Nie porównuj działania moda na single player do działania na serwerze. To dwa inne mechanizmy. Thaumcraft na tą chwilę crashuje i wątpię by się Kolega zgodził dodać. Ja mu to odradzam.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Proponuję zrobić ankietę, czy coś w tym stylu, chyba jest to możliwe. Wtedy to gracze zadecydują, czy chcą tego moda czy nie.

I w ten oto sposób spełniłem wymagania na rangę Gracza+ :]

bipsMal.png

Opublikowano

puki co tutaj nie panuje demokracja, by ankiety robić :P

Po weekendzie planuję dodać MoCreatures, pod warunkiem że uda się go poprawnie skonfigurować (czyli nic pewnego). Alternatywą będzie mod z jaszczurami do oswajania.

.

Opublikowano

Odradzam thaumcrafta :) Zaczekajcie az wszystko będzie sprawnie działać, nie rzucajcie sie jak hieny na padline. Nic z tego dobrego nie wyjdzie.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Serwerek bardzo fajny gram na nim od długiego czasu i na żadnym innym serwerze nie grałem jak na tym! Cud miód malina ogarniety admin, na taki serwer czekałem już bardzo długi czas :). Co do thaumcrafta to nie widzę go na serwerze nie pasuje mi do stylu gry :) .

3jen.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Miodq ogarnij się troszkę, proszę cię o moda to nie bo to, bo tamto, a jak ty jakiegoś dodasz to dwa razy usuwasz i wgrywasz od nowa i znowu usuwasz xD. Jeśli możesz to napraw amulety z Mo'Creatures, bo da się chować zwierzątka ale już przywołać nie, a to bardzo fajna rzecz, taka RPG... szczególnie chodzi mi o Pet amulet, bo ten sprawdzałem.

bipsMal.png

Opublikowano

dami129876 jeżeli masz błędy - aktualizujesz paczkę (zawsze tak jest, gdy coś wgrywam/usuwam z serwera). Jeżeli nie pomaga - wrzucasz błąd tutaj.

.

Opublikowano

Tak więc ... (posta wyzej nie moge edytowac, cos sie zje**)

Serwer całkiem spoko.

Mili gracze, fajne mody, lecz brakuje mi kilki modow Np. Weapon Mod czy jakis inny na nowe rodzaje broni.

Mało tez ludzi na serwie, a przy pluginie Factions to ważne, lecz mimo to warto zajrzec na serwer :)

Serdecznie zapraszam, Speenaker !

Opublikowano

Admin Tego Serwera Miodq - rozdaje itemki

- daje prot 10 sharp 10 Gildi Night....

- banuje na ts jak sie jest na goscinnym jak sie nic nie robi

Serwer do Dupy nie polecam nowi gracze nie maja szans !

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...