Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może zrób większą farmę. Albo nie hoduj wszystkiego. O co chodzi? Mam wywalić mody z roślinami przez to, że masz mała farmę?

.

Opublikowano

Szkoda, że tej modyfikacji z Endem już nie ma, ale za to nowa modyfikacja w Netherze z nowym eq jest ciekawa ^^. Pierwsze nowe sety zrobione, pływanie w lawie, to pikuś xD :3.

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia, niestety smuci mnie to, że np. piecyki z modyfikacji są dostępne dla vipów, to już za duże ograniczenie. P.S chętnie zobaczył bym na serwerze The Eternal Frost Mod . :) Polecam serdecznie serwer. :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Raczej koniec z nowymi modami i obciążaniem serwera. Pozostaje na liście tylko dodanie nowych TNT i już tylko prace nad istniejącymi modami.

I tak przez ostatnie modyfikacje zrobił się burdel i mcmmo nie czyta połowy modowanych przedmiotów. Teraz na to pójdzie cały czas.

.

Opublikowano

Najpierw musiałoby być wprowadzone TNT, które niszczy obsa :p. To dopiero jest zaplanowane. Fajną modyfikacją jest też Gases Mod, ale ciężko będzie, ponieważ światy są już wygenerowane :).

Opublikowano

A można, można xD. Jeszcze swojego pokoju nie zrobiłem, więc mógłbym zastosować nowe bloczki aczkolwiek tak jak wspominałem wcześniej, już teraz mamy do wyboru, do koloru - dosłownie :3.

Opublikowano

A to czasami nie jest już serwer z modami xD? Poza tym trzeba nagrać filmik promocyjny, by ludzi zachęcić do gry, bo naprawdę warto. Porządny serwer z frakcjami ^^.

Opublikowano

Czekam tylko na jakąś gildię, która postawi się naszej i będziemy mogli z nią rywalizować. Dlatego im więcej ludzi, tym lepsze grupy powstaną :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...