Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Walić ten 1.5.2, nie zwracaj uwagi. Owocowy jest online, tylko launcher nie widzi statusu

.

Opublikowano

Paczka bez launchera

http://www.speedyshare.com/JDSMC/OwocowySad.rar 

skan (z nortona, za duży plik do skanowania online)

http://img13.imageshack.us/img13/9206/9vad.png

@mlynek

Online codziennie jest większy. Od początku tygodnia po 6 online, do dzisiaj 23 online. Serwer z modami potrzebuje czasu, by znaleźć graczy, którzy ogarniają coś więcej niż kopiowanie IP do clienta. A takich jest najwięcej.

.

Opublikowano

Jeszcze się zastanowie, ale wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem gdy trzeba skutecznie upolować tchorza gdy ucieka by dostać 100%

.

Opublikowano

jakiś serwer ts albo coś jest do pogadania ?

@Edit jest mały problem przez któy połowa nie gra

Gdy wchodzi się na temat chrome wykrywa złosliwe oprogramowanie tylko na tym temacie :)

Gdy pobieram paczke na win 8 system blokuje pobranie (Wirus)

Wytłumacz to i daj coś czystego niby skan jest ale windos 8 nie chce tego dziadostwa pobrać :(

xmMfHrm.png
Opublikowano

jakiś serwer ts albo coś jest do pogadania ?

@Edit jest mały problem przez któy połowa nie gra

Gdy wchodzi się na temat chrome wykrywa złosliwe oprogramowanie tylko na tym temacie :)

Gdy pobieram paczke na win 8 system blokuje pobranie (Wirus)

Wytłumacz to i daj coś czystego niby skan jest ale windos 8 nie chce tego dziadostwa pobrać :(

do pogadania mamy TS. Tabliczka przy spawnie. Tutaj nie mogę go podać, bo adres stanowi jednocześnie link do forum (regulamin MPC).

W kwestii złośliwego oprogramowania, po prostu wyłącz całe gówno dostarczone przez microsoft i używaj komercyjnego oprogramowania antywirusowego z innych rąk. To tak jakbyś mówił, że forum za wolno działa w IE.

.

Opublikowano

Masz Win8 to teraz płacz, ja też z tego powodu płaczę czasami :P

Gdyby już udało Ci się pobrać - skanuj czym chcesz

Problem wyświetlania tematu rozwiązany. Problem stanowił hosting picshot, na który były wrzucone "strzałki" z pierwszego postu. Zabawna sprawa, bo strzałki pochodziły z generatora w podklejonym temacie, zakładam że więcej tematów ma ten problem teraz po dodaniu hostingu picshot na czarną listę.

.

Opublikowano

A jak mam niby zainstalować tego czegoś ? skoro wyłanczam all zapory itd i potem no niby zainstalowałem i klikam start to pojawia sie minecraft MOJANG I brak odpowiedźi ? może powiesz to każemu bo wiele osób ma win8 i zapewne każdy ma ten problem albo większość

xmMfHrm.png
Opublikowano

z tego co mi wiadomo windows 8 sprawdza podpisanie programu , a autor paczki zapomial to zrobic , ewentualnie uzywal pirackiego windowsa :]

tak wiec paczka jest czysta :]

Opublikowano

Natychmiastowo to wyłączasz podczas braku odpowiedzi? Pamiętaj, że mulący minecraft potrzebuję chwili na załadowanie ponad 30 modów.

.

Opublikowano

A jak mam niby zainstalować tego czegoś ? skoro wyłanczam all zapory itd i potem no niby zainstalowałem i klikam start to pojawia sie minecraft MOJANG I brak odpowiedźi ? może powiesz to każemu bo wiele osób ma win8 i zapewne każdy ma ten problem albo większość

Instalujesz smieci kto wie jakiego pirata masz :)

Launcher działa poprawnie na kazdej wersji windowsa, uzywam w8.1 pro od 2 dni i też działa. Obecny launcher jest zrobiony w javie na podstawie żródła z github'a. Nie zawiera niczego co miało by być szkodliwe dla komputera.

lala.png

Chyba, że masz inny launcher jakąś zabytkowa wersje to wystarczy uruchomić jako administrator gdy masz smietnik na komputerze lub/i kilku userów w systemie.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Stary launcher jeszcze będzie działał, ale gdy pobierzecie nową paczkę to już jej nie obsłuży. Musi być nowy.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...