Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie factions. Przecież tutaj chodzi o podbijanie innych baz. Może od razu cuboidy, domki, no-pvp... nie ten serwer.

.

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, factions działa, kity rozbudowane z 1 do trzech - więc kupa diaxów co godzinę dla każdego.

Bossy wzmocniłem, Nether jest od nich zapełniony. Zobaczymy czy sobie poradzicie. W każdym razie nie zapraszajcie mi tutaj ludzi, którzy mają mnie wyzywać, że im baze rozwalali przy -19 powera :p

.

Opublikowano

Witam !

Chciałbym zgłosić błąd który mnie wiele kosztował a oto i on :

http://pokazywarka.pl/f790ft/

Proszę sprawdzić logi i Oddać stracone przedmioty.

Błąd naprawiony. Jeszcze nie tak jakbym chciał, ale ginąć nie powinniście.

.

Opublikowano

No co tu mówić, prezentacja mnie zajebiście zachęciła do zagrania na serverze :)

nic dodać nic ująć.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Ściągam :) Coś czuję, że się nie zawiodę ;-)

Pozdro!

@edit

O dziwo mój bardzo wrazliwy (jakiś emo pedał) antywirusz nie zawył mi w słuchawkach po ściągnięciu paczki. Z reguły muszę skanować milion razy i dodawać wyjątki -.-

@edit2

Jakiś pomysł żeby dźwięki zaczęły działać?

@edit3

Problem z dźwiękiem rozwiązany ;-)

Opublikowano

Fail ze strony autora moda plecaków. Można było je kopiować. Wszystkie plecaki musiały zostać usunięte z serwera. Poleciał multikill w postaci 7 banów, w tym jeden dla svip. Stawiam na uczciwych graczy.

.

Opublikowano

Mo creatures będzie z pewnością, jednak najnowsza dostępna wersja jest z 1.6.2
Pozostaje jedynie czekać na ruch autora moda

.

Opublikowano

Event:

Na koordach +2714 +2872 (wysokości nie podaję) znajduje się skrzynka z kodem na hvip. Kto pierwszy ten lepszy ;-)

.

Opublikowano

Fail ze strony autora moda plecaków. Można było je kopiować. Wszystkie plecaki musiały zostać usunięte z serwera. Poleciał multikill w postaci 7 banów, w tym jeden dla svip. Stawiam na uczciwych graczy.

Heh... no to teraz nie będzie dziwić full koks eq u tylu graczy gdzie ja po dwóch godzinach kopania znalazłem dwie rudy Phirytu (czy jakoś tak).

Opublikowano

Witam, serwer był ok, grałem wraz z chłopakami i było zacnie. Do chwili oczywiście kiedy jakiś 'admin' ( xD) stwierdził, że własne zdanie na tym serwerze nie ma miejsca i postanowił mnie zbanować (olewając 'Nike' wyzywającego jednego z moich znajomych :P) Cóż, było minęło, ja z moimi ludźmi opuszczamy to miejsce, pozdrawiam graczy i HA bo byli OK, powodzenia w dalszej rozgrywce :D

13243096173125398818.png

75642307581893141985.png

u2q6.jpg

Opublikowano

Problem w tym drogi chłopcze, że nie wkleiłeś ssów z tego co sam pisałeś.

Wam się w dupach poprzewracało i myślicie, że wszystko Wam wolno. Jesteś Bogiem arogancji i chamskich odzywek w stosunku do innych.

Bana dostałeś za straszenie mnie, że z serwera odejdzie 8 osób, jeśli dam Ci bana. Pomimo tego, że wcześniej zostałeś poproszony o nie wdawanie się w dyskusje.

Moim zdaniem tesksty tego pokroju możesz stosować do swoich kolegów z ławki.

Takiego typu zastraszanie działa jak płachta na byka, tym bardziej jeśli słowa kierujesz w stosunku do członka administracji.

Nikt na serwerze nie potrzebuje graczy którzy robią łaskę, że grają a tekstami spod grzyba próbują pokazać jacy to nie są zajebiści.

Czekam na Twoja bystrą riposte :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Poszedł unban. Następnym razem będzie permanentny mute i już nie będzie problemów na czacie.

PS> Thaumcraft już aktywny na serwerze

.

Opublikowano

Klikam pobierz paczkę, nic się nie pobiera i nie mogę kliknąć uruchom. Jakieś porady?

Opublikowano

II edycja jest jeszcze lepsza! Serdecznie zapraszam wszystkich pragnących przygód. :) Ogarnięte osoby, które szukają stałej gildii niech piszą do adx52x na serwerze, wymagam ts3 :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Nawaliłem i zasnąłem. Coś grubszego przesyłłem na FTP i nagle 12:30 ....

W każdym razie już działa, jest nowa paczka.

Thaumcraft nie wytrzymał nawet jednego dnia - już go nie ma

Z dobrych informacji:
- Dodałem damage indicator, teraz widzicie zadawane obrażenia i HP potworów/bossów
- Powrócił Twilight Forest. Autor moda usunął wszystkie bugi, które sprawiały ogromne problemy. Mam nadzieję, że nie pojawiły się nowe ;-)

Oczywiście trzeba pobrać nową paczkę przez tego launchera, którego już macie

EDIT:

I dodatkowo event.

Na jednym z 5 wielkich drzew znajduje się ukryta w liściach skrzynka z książką na HVIP. Koordy na których stoję są pod radarem.

screen: http://img4.imageshack.us/img4/2898/w2lw.png

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...