Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Owocowy Sad* II Edycja Serwera Sv+Frakcje*Mody*Nowe Biomy*Własny Launcher*START 1/11/13*

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o utrzymaniem godnego poziomu dyskusji i uspokojenie się, ponieważ to forum nie jest od takiego zachowania, to moje pierwsze i ostatnie upomnienie co do Was.

343731479829004887779.png

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę to co niektórzy mogą robić po otrzymaniu bana to jest masakra ...

Próbując ośmieszyć serwer sam siebie kompromitujesz ale widać ze jeszcze tego nie widzisz więc może przestań robić coś co Ci nie daje żadnych skutków ?

Opublikowano

Ogólnie to mam strasznie negatywną opinię o graczach. Nie ma mnie 6 godzin na serwerze, widzę co się dzieje na konsoli i jakiś Miedziu opowiada, że już w ogóle nie zaglądam - i nie jest to odosobniony przypadek. Maminsynki ciągle potrzebują trzymania za rączkę.

Teraz byłem prawie tydzień na urlopie w Krakowie, dostaliście opiekę ludzi z techpacka na ten czas. Po powrocie znowu siadam przed konsolą i plikami - rzygać chcę, myśląc że robię to dla takiej bandy.

Tak więc z dniem dzisiejszym Owocowy przechodzi na stałe w ręce Techpacka, a ja sobie wracam do lineage2.

Osoba odpowiedzialna za serwer najprawdopodobniej będzie pisała tutaj z konta Veneficium

.

Opublikowano

Miodq, myślę, że mogę pisać to w imieniu wszystkich... WRÓĆ, na serwerze trzeba wprowadzić trochę porządku, ja oferuje pomoc na tyle na ile mogę, na serwerze panuje lekkie bezprawie i nudy. Zajmij się serwerem, a graczy którym coś nie gra miej po prostu gdzieś. Mam nadzieje, że trafi to do Ciebie i wrócisz opiekować się serwerem, pozdrawiam adx52x. :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Mimo rezygnacji z gry na serwerze jest on nadal dobry, trzeba tylko znów pokazać, gdzie są granice. Tak samo, jak wcześniej mówiono, że niby nasza gildia dostaje itemy, tak teraz zrzucają to na kogoś innego. Niestety taka jest mentalność polaczka i co tu zrobić.

Czekam na odświeżony i nowy start :3.

Opublikowano

Lepiej było zrobić FreeBuild, przynajmniej takich problemów z gildiami które niby są wspierane przez administracje nie byłoby :D

Mody typu rare ores mają cienką granice balansu gry, ponieważ mimo iż ciężko zdobyć ostateczne itemy są na tyle silne, że inni nie dadzą sobie rady.

Gildie które powstawały na początku edycji przekształcały się w odrębne podbijające serwer, gdzie świeże gildie nie mają już szans, muszą liczyć że nie zostaną odnalezione tak prędko :x

Opublikowano

Lepiej było zrobić FreeBuild, przynajmniej takich problemów z gildiami które niby są wspierane przez administracje nie byłoby :D

Mody typu rare ores mają cienką granice balansu gry, ponieważ mimo iż ciężko zdobyć ostateczne itemy są na tyle silne, że inni nie dadzą sobie rady.

Gildie które powstawały na początku edycji przekształcały się w odrębne podbijające serwer, gdzie świeże gildie nie mają już szans, muszą liczyć że nie zostaną odnalezione tak prędko :x

ta

Opublikowano

Z tego co wiem, to serwer został wyłączony i ludzie z techpack sobie jakąś nową paczkę sklejają pod podobny serwer

Tak więc projekt Owocowy Sad uważam za zamknięty, powodzenia dla mnie w L2, a dla was w MC ;-)

2e26.png

PS. launcher i paczka będą do pobrania bezterminowo, więc każdy może się pobawić i skorzystać z tej pracy albo otworzyć podobny serwer.

//close

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...