Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server naprawde fajny tylko dla zachecenia graczy moglibyscie wrzucic jakies raty typu 50 na dropa na 12h dla nowych graczy i kazdy zadowolony :) ...

Z tego co zaobserwowałem raty tutaj będą co weekend :P W poprzedni były i teraz już na forum zapowiedziane na ten weekend 50% exp / 100% drop / 150% kasa.

Do tego OX w piątek 2 rundy, a w niedziele 4 rundy :D Jest spoko!

Polecam serwer!

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie ktoś z czego te paznokcie lorda dropią (nie pazury) ?

Mi na pewno z 2x poleciał z riperka :P Do tego z certów chyba lecą ale rzadko bardzo :)

Skąd bronie 75 ?

Z certyfikatów najszybciej dropniesz, są brązowe, srebrne i złote, same wpadają do eq podczas expa, więc broń taką masz możliwość ogarnąć już na początkowych lvl-ach :P

Po za tym to już na ziemi leży xD

Opublikowano

Ok , a jak wygląda drop marmurków i ulepszaczy potrzebnych do zrobienia broni/zbroji z 65 na epika ?

0qvf.png

Opublikowano

Ok , a jak wygląda drop marmurków i ulepszaczy potrzebnych do zrobienia broni/zbroji z 65 na epika ?

Marmurki są tutaj zbędne bo mobki na mapach nie są jakieś kosmicznie silne i nie mają masy hp tak że ninją archerem jak i szamanem spokojnie bd całe spoty ogarniał wszędzie :)

Co do ulepszaczy też wszystko do zdobycia z certów, bossów i metinów :P Z redkami mały kłopot ale też przy odrobinie farta i cierpliwości można ogarnąć :P

Opublikowano

Licznik podkręcony czy na prawde jest te 450os ?

Te liczniki na www nigdy dobrze nie działają ale w miarę ok pokazuje, bo widać sporo ludzi na serwie, wydaje mi się że +/- 50 online zawsze trzeba liczyć :P

Opublikowano

A ja mam jedno pytanko.

Co lepsze na tym servie dla szamanki SMOK - wachlarz, czy dzwonek? Chodzi oczywiscie o epiki do pvp.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ja mam jedno pytanko.

Co lepsze na tym servie dla szamanki SMOK - wachlarz, czy dzwonek? Chodzi oczywiscie o epiki do pvp.

Standardowo jak wszędzie chyba wachlarz lepszy do pvp, dzwonków się nie opłaca dalej robić, spokojnie do expa bambusek starcza na całą grę jeśli o expa chodzi :D

Opublikowano

Standardowo jak wszędzie chyba wachlarz lepszy do pvp, dzwonków się nie opłaca dalej robić, spokojnie do expa bambusek starcza na całą grę jeśli o expa chodzi :D

No wlasnie nie wszedzie jest wachlarz lepszy :D Spotkalem sie na serverach z lepszymi dzwonkami, ktore nie dosc ze ze skilli walily 2x wiecej to jeszcze wieksze hity zwykle.. Dlatego chcialbym zapytac kogos, kto robil te bronie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No wlasnie nie wszedzie jest wachlarz lepszy :D Spotkalem sie na serverach z lepszymi dzwonkami, ktore nie dosc ze ze skilli walily 2x wiecej to jeszcze wieksze hity zwykle.. Dlatego chcialbym zapytac kogos, kto robil te bronie :)

To są pliki Cameriona, można powiedzieć że to s2 tego serwera tylko inny właściciel. Tam zrobiłem jednego szamana 250lvl i na 100% wachlarze się robi do pvp :P

Opublikowano

Opłaca się zagrać na tym serwerze ?

Jak na razie pobrałem i chce się dowiedzieć więcej o tym serwerze - i + tego serwa :)

Powie mi ktoś jak się zarejestrować się prawidłowo na ten serwer co się rejestruję to mam błąd : Wypełnij wszystkie pola.

ddz8gi.png

Opublikowano

To są pliki Cameriona, można powiedzieć że to s2 tego serwera tylko inny właściciel. Tam zrobiłem jednego szamana 250lvl i na 100% wachlarze się robi do pvp :P

Ok, dziekoweczka za odpowiedz :-) W tym ukladzie wbijam smoczkiem ^_^

Mam nadzieje ze milo sie bedzie gralo, bo prezka zacheca, a moj poprzedni server akurat zostal zamkniety..

Prezka 8/10 :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak fantastyczny drop dodan 6i7 bonu. Mam 110 lv ubiłem dziesiątki bossów i metinów w tym czasie. Na te chwile wydropiłem JEDNO dodanie 6i7 bonu. To samo mój towarzysz broni. Podsumowując na 200 lv dwie osoby wydropily dwa dodania 6i7 bonu. Śmiech na sali.

Ulepki? Ale że jakie ulepki. Każdy rozbity metin to małże i Kd. Ulepkiem śmierdzi tylko i wyłącznie jak uda ci sie wydropic certyfikat. Jednak w tym przypadku to i tak 3/4 to typowe śmieci pokroju stal albo broń na 75 lv.

Bossów nie ma sensu bić bo dropu i tak z nich nie ma, bez względu na to na jakim lv biłem. Metiny już wspominałem.

Questy porażka. Ubijanie bossów z których nic nie leci a potem głośny śmiech prosto w ryj jak odbierasz nagrodę. 40 małży w nagrodę za ubicie 5 Zjaw Zółtego Tygrysa, albo nagroda za oddanie Przewodników w m2. 300 PE !!! No ludzie ktoś tu się z ujem na łby pozamieniał. Dodam do tego że nagroda za płonące grzywy(?) w postaci 20% na dt jest tylko na papierku bo w praktyce została w m2 wraz z uczniem biologa. Szaman ma w plecy bo tylko na te klasę dostaje się bonus.

Nie polecam szkoda czasu.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Tak fantastyczny drop dodan 6i7 bonu. Mam 110 lv ubiłem dziesiątki bossów i metinów w tym czasie. Na te chwile wydropiłem JEDNO dodanie 6i7 bonu. To samo mój towarzysz broni. Podsumowując na 200 lv dwie osoby wydropily dwa dodania 6i7 bonu. Śmiech na sali.

Ulepki? Ale że jakie ulepki. Każdy rozbity metin to małże i Kd. Ulepkiem śmierdzi tylko i wyłącznie jak uda ci sie wydropic certyfikat. Jednak w tym przypadku to i tak 3/4 to typowe śmieci pokroju stal albo broń na 75 lv.

Bossów nie ma sensu bić bo dropu i tak z nich nie ma, bez względu na to na jakim lv biłem. Metiny już wspominałem.

Questy porażka. Ubijanie bossów z których nic nie leci a potem głośny śmiech prosto w ryj jak odbierasz nagrodę. 40 małży w nagrodę za ubicie 5 Zjaw Zółtego Tygrysa, albo nagroda za oddanie Przewodników w m2. 300 PE !!! No ludzie ktoś tu się z ujem na łby pozamieniał. Dodam do tego że nagroda za płonące grzywy(?) w postaci 20% na dt jest tylko na papierku bo w praktyce została w m2 wraz z uczniem biologa. Szaman ma w plecy bo tylko na te klasę dostaje się bonus.

Nie polecam szkoda czasu.

Co ty gadasz ?
Mam 204 i 50 dodan ponad wydropilem do tego lvl, bossy maja super drop to co potrzebne dropi moge ci dac ss eq z ulepkami ze mam po 50 sztuk +wiec nie gadaj ze nie dropia dodania i ulepki i bossy nie maja dropu

http://scr.hu/0stn/sx2pl 

to nie jest wszystko ;)

Opublikowano

Pograłem i z czystym sumieniem mogę polecić serwer, jest kilka rzeczy które wypadało by zmienić ale jest jak najbardziej OK! Polecam gorąco i zapraszam Jinno! :)

Opublikowano

fajny serwer miła administacja itd serdecznie polecam ! :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...