Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obejrzałem prezentację i już pobieram serwer :) Przypadł mi do gustu. Lubie serwery gdzie gra mało osób, taki ''singiel'' :D Nie za trudny i nie za łatwy, wszystko dopasowane i mi to pasi :D

Opublikowano

Mariner mam blad, macie jakiegos ts zebysciemi pomogli?

Napisz mi tutaj w prywatnej wiadomości jaki to błąd, jeśli nie będę w stanie pomóc poprzez prywatną wiadomość, wbijemy na ts :)

CcNmoce.jpg

Opublikowano

drop redek nie zrownowazony wzgledem innych perel ,serwer szybko sie nudzi nie ma zbyt duzo graczy,bylo juz takich pelno ,ale nieczego powaznego nie zauwazylem wiec moge polecic aczkolwiek nie jestem pewny czy dlugo postoi

5sc6.jpg

Opublikowano

serwer jest nawet fajny, tylko przydałaby się jakaś reklama, bo mało ludzi w m1 :( + niektóre ikonki do poprawy jak np ulepszaczy typu kryształy.. są jakieś niedźwiedzie, smok ma nazwe noname metki są w białej teksturze (pare) .. ;) a tak to większych bugów nie ma.

Opublikowano

Pytanie czy są tutaj potiony na HP które od razu dają hp a nie polowi się ładowało bo w gierce nie widze lub źle szukam

a i jeszcze 1 ludzie mówią że da się wbić 70 lvl w 10 minut jeśli tak to jakim sposobem gdzie expić na danym lvlu i jakie eq mieć odpowiedź na PW a i jakie bony w eq mieć by się utrzymać w dungeonie pająków??

Opublikowano

Wszystko spoko, ale brak eventów, brak rat o.0, małe zainteresowanie Gmów ( nie licząc stania w m1 ) złe ikony kilku ulepków, straszny opór z dropu z metków, opór z wydropieniem redków, ludzi mało, bo po prostu się nudzi jak nic się nie dzieje a nie samym expem człowiek żyje. Bez większych bugów, serwer sam w sobie nawet dobry, ale tak jak mówie, straasznie nudny.

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

Wszystko spoko, ale brak eventów, brak rat o.0, małe zainteresowanie Gmów ( nie licząc stania w m1 ) złe ikony kilku ulepków, straszny opór z dropu z metków, opór z wydropieniem redków, ludzi mało, bo po prostu się nudzi jak nic się nie dzieje a nie samym expem człowiek żyje. Bez większych bugów, serwer sam w sobie nawet dobry, ale tak jak mówie, straasznie nudny.

Coś Ty chciał eventy na 2 dzień po starcie serwera xD No nie osłabiaj mnie :D Błędy które wymieniłeś pewnie przy najbliższej aktualizacji jakiejś poprawią, a po za tym takie błędy to nie błędy :D Co do liczby ludzi myślę i mam nadzieję że wzrośnie niebawem bo serwer na prawdę dobry jest. A co do nudy na serwie, to ja osobiście się nie nudzę :P

Polecam serwer!

Opublikowano

Coś Ty chciał eventy na 2 dzień po starcie serwera xD No nie osłabiaj mnie :D Błędy które wymieniłeś pewnie przy najbliższej aktualizacji jakiejś poprawią, a po za tym takie błędy to nie błędy :D Co do liczby ludzi myślę i mam nadzieję że wzrośnie niebawem bo serwer na prawdę dobry jest. A co do nudy na serwie, to ja osobiście się nie nudzę :P

Polecam serwer!

Jeden na start zawsze jest :p, błedy owszem przy pierwszej lepszej aktualizacji powinny zniknąć, jeśli expisz to faktycznie się nie nudzisz :D

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

Jeden na start zawsze jest :P, błedy owszem przy pierwszej lepszej aktualizacji powinny zniknąć, jeśli expisz to faktycznie się nie nudzisz :D

Na tym głównie opiera się ta gra, na expie i robieniu ekwipunku i nie ogarniam jak ktoś może mi powiedzieć na drugi dzień po starcie serwera, że się nudzi :D

Skoro nudzi go na samym początku exp i robienie ekwipunku to po co zabiera się za granie w to :P Niech znajdzie serwer 4fun gdzie na start dostanie eq i max lvl, no ale tam też pewnie powie że nudno bo od razu ma wszystko xD Bardzo trudno niektórym dogodzić...

Opublikowano

Na tym głównie opiera się ta gra, na expie i robieniu ekwipunku i nie ogarniam jak ktoś może mi powiedzieć na drugi dzień po starcie serwera, że się nudzi :D

Skoro nudzi go na samym początku exp i robienie ekwipunku to po co zabiera się za granie w to :P Niech znajdzie serwer 4fun gdzie na start dostanie eq i max lvl, no ale tam też pewnie powie że nudno bo od razu ma wszystko xD Bardzo trudno niektórym dogodzić...

Mistrzu herbaciany, wbicie 130 lvla, zrobienie eq jak na ten lvl wystarczające i coś się dzieje po za tym? Nie ogarniam ludzi... Expie expie expie i co? i tak nie ma z kim pvp robić, bo nie ma ludzi a czemu? to już sobie sam odpowiedz :D

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

mam problem , pobralem launchera wkleilem wszystko jest ok zrobilem postac ale wywala mnie jak sie pasek naladuje . a clinet sie sciaga cos mam zrobic? :P

Poczekać aż się klient pobierze.

Co do serwera to gram około 2h i się nie znudziłem jeszcze prawie 94lv mam i nie widzę żeby ktoś się tam nudził, czat jest jak napisy końcowe filmu a exp łatwy.

Serwer polecam ;)

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Perka ładna. Z opinii graczy widzę, że serwer warty uwagi.

Na stronie w kategorii "Pobieralnia" w wielkości zmieńcie z "KB" na "MB".

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Serwer może być, są bugi, Administracja w grze ma totalnie wyje.bane gracz piszę od startu serwera że ma gracza na czitach a nawet nie napiszą, widać szkoda im 5minut

Opublikowano

Czyli serwer fajny , ale mało graczy . ?

Powiedzcie + i - serwa to moze wbijee

W zasadzie same + są jedyny minus moim zdaniem to, to że (mam nadzieję chwilowo) nie ma masy graczy, no i forum jeszcze nie odpalili :P

Po za tym na prawdę idealny zwykły serwer bez masy tego całego syfu jaki teraz walą na serwy, praktycznie 0 bugów, na pewno nie ma buga który by jebał grę całkowicie, serwer wystartował o czasie bez żadnych problemów.

Nic tylko grać! A co do jakiś drobnostek to można dać czas administracji żeby się z tym po ogarniała, w końcu serwer wczoraj wystartował dopiero, inne serwery zaraz po starcie jakieś wielkie faile itd. tutaj wszystko poszło idealnie, zero jakiś resów, padających CH itd. jak serwer odpalili wczoraj o 18 tak chodzi, więc na prawdę polecam!

Opublikowano

Serwer polecam pod względem Technicznym :D

Jedyny minus serwera to ilość graczy, ale mam nadzieję że szybko wzrośnie :)

No i odpalcie to forum, oczywiście mogę udostępnić swoje dla gracz serwera, o ile będą chcieli tymczasowo zostać u mnie :)

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...