Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zasadzie same + są jedyny minus moim zdaniem to, to że (mam nadzieję chwilowo) nie ma masy graczy, no i forum jeszcze nie odpalili :P

Po za tym na prawdę idealny zwykły serwer bez masy tego całego syfu jaki teraz walą na serwy, praktycznie 0 bugów, na pewno nie ma buga który by jebał grę całkowicie, serwer wystartował o czasie bez żadnych problemów.

Nic tylko grać! A co do jakiś drobnostek to można dać czas administracji żeby się z tym po ogarniała, w końcu serwer wczoraj wystartował dopiero, inne serwery zaraz po starcie jakieś wielkie faile itd. tutaj wszystko poszło idealnie, zero jakiś resów, padających CH itd. jak serwer odpalili wczoraj o 18 tak chodzi, więc na prawdę polecam!

Nooo , obyś nie zmienil zdania i zagral do 250 lv . Z truta biegac do tego lvlu? Pozdro , jak chcesz expic z zatrutym mieczem ktory pierwotnie mial byc na globalu do lvlu 99 . Jakies male nie dociagniecie ze z truty nie da sie zrobic miecza chociazby z atakiem o 50% wiekszym niz zatruty .

Pozatym ulepszaczy do 128 nie wydropilem wiele , praktycznie nic . Perly z malz a tak to 3 krysztaly i piasek . Powodzenia w ulepszaniu eq dlatego , ludzie przy pewnym pulapie sa wstanie ogarnac czy da sie dalej grac czy to nie ma sensu . Dlatego serw. swieci pustakami .

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nooo , obyś nie zmienil zdania i zagral do 250 lv . Z truta biegac do tego lvlu? Pozdro , jak chcesz expic z zatrutym mieczem ktory pierwotnie mial byc na globalu do lvlu 99 . Jakies male nie dociagniecie ze z truty nie da sie zrobic miecza chociazby z atakiem o 50% wiekszym niz zatruty .

Pozatym ulepszaczy do 128 nie wydropilem wiele , praktycznie nic . Perly z malz a tak to 3 krysztaly i piasek . Powodzenia w ulepszaniu eq dlatego , ludzie przy pewnym pulapie sa wstanie ogarnac czy da sie dalej grac czy to nie ma sensu . Dlatego serw. swieci pustakami .

To dopiero początek "życia" serwera :) Sądzę, że na serwerze zajdą pewne zmiany, które wiele rzeczy zmienią, ponieważ jest co zmieniać : )

Opublikowano

Pliki Cameriona, ogarnąłem tam 3 postacie 250lvl i zatruty w zupełności do tego lvl-a wystarcza, wystarczy pomyśleć i dojść do tego, że pewnie moby nie mają nawalone ciul wie ile hp, jak już wspomniałem serwer jest dość solidnie dopracowany, a co do ulepszaczy poczekajcie jeszcze trochę, a niektóre na ziemi będą leżały :)

Opublikowano

Pliki Cameriona, ogarnąłem tam 3 postacie 250lvl i zatruty w zupełności do tego lvl-a wystarcza, wystarczy pomyśleć i dojść do tego, że pewnie moby nie mają nawalone ciul wie ile hp, jak już wspomniałem serwer jest dość solidnie dopracowany, a co do ulepszaczy poczekajcie jeszcze trochę, a niektóre na ziemi będą leżały :)

Linarejes, Camerionerek, obydwa mialy pliki Safira/Saphira(kiedys tak nazywal sie serwer i potem safir/saphir czy jakos tak wystartowal pod nazwa camerion bo padl) i staly jakis czas a nawet glupie krwaweperly staly po 600kk a Ty piszesz, ze beda lezec na ziemi lepsze ulepszacze?

WUUUUT?

Opublikowano

kurde wywala mnie od czasy do czasu ale po chwili moge sie zalogowac. a teraz przez dluzszy czas mam blad. ktos wie o co caman?

JurexGCW

Opublikowano

kurde wywala mnie od czasy do czasu ale po chwili moge sie zalogowac. a teraz przez dluzszy czas mam blad. ktos wie o co caman?

Mi tam wszystko gra, może coś z twojej strony jest coś nie tak?.

Kiedy to xxx?.

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

jeszcze niech reklame zrobia naprawde super server bedzie.

Wydaje mi się że jeśli administracja nie oleje to spokojnie się rozkręci i już w ten weekend powinno być o wiele lepiej jeśli chodzi o liczbe online tym bardziej że na serwie praktycznie zero buga i all fajnie dopracowane jest.

Opublikowano

Server fajny też pobiore i zagram oblookać można :). Oby tych ludzi przybywało i się rozwijał.

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

@up

na 3 serwerach bedziesz gral jednoczesnie tak ? :)

@top

serwer dosyc " dobry " .. jak narazie problem z ulepszaczami

ktos tam " plakal " ze trzeba z truta latac do max lvl i co z tego ? zobacz ze truta i inne bronie 75 maja wbudowane potwory :] wbij porzadne sr i wystarczy :]

@EDIT

w sumie to nie tak trudno o ulepki ;p wystarczy dorwac rekawice zlodzieja i pelno ulepek leci :]

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale ta liczba graczy odstrasza. :/ Mogliście się postarać o lepszą reklamę. :c

P.S Fajne zbroje ;D

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale ta liczba graczy odstrasza. :/ Mogliście się postarać o lepszą reklamę. :c

P.S Fajne zbroje ;D

kolego server jest przedwczorajszy... jesli ty nie zagrasz to znowu ktos nie zagra i tak w kolo... na server widze ze codziennie ktos wbija. ja sam gram od wczoraj i jest fajnie ;P

JurexGCW

Opublikowano

P.S Fajne zbroje ;D

Reklamę mają dobrą, gra mało ludzi przez jeden serwer który miał być pro elo, a okazał się szitem i teraz nawet go nie ma chyba już, każdy poleciał tam bo znana administracja.

Teraz każdy zraża się liczbą online tutaj i albo nie chce zagrać albo rezygnuje z gry :P Jak każdy tak będzie robił to nic z tego nie będzie. Po prostu wbijajcie i grajcie normalnie bo na prawdę warto! Serwer jest bardzo dobry, wystartował o czasie bez żadnych problemów, od startu ani jednego resa nie trzeba było robić żeby coś poprawiać bo serwer dopracowany idealnie można powiedzieć są oczywiście małe niedociągnięcia ale w zupełności nie utrudniają i nie przeszkadzają w grze.

Wbijajcie i nie zrażajcie sie liczbą online to za chwile na serwie zrobi się 2x więcej ludzi :)

Polecam Serwer!

Opublikowano

Skąd zdobywać ulepki na epicki? Czy na nowe mapki potrzeba buffa na postacie typu dagger?

Ulepszacze z bossów, metinów, certyfikatów ( dropią z każdego moba na każdej mapie i same do eq wpadają), a expi się przyjemnie na każdej mapie bez bufa każdą klasą postaci :P Mobki nie są silne i nie mają ciul wie ile hp :D

Opublikowano

Chodzi Ci o to na jaki lvl jest ostatnia broń ?

nie chodzi mi o poziom broni bo na początku jest +9 sklepach i nwm czy mozna mieć +10 itd

Opublikowano

Witam mam małe pytanie powiem jeszcze że jestem nowy

1.co dropi z metinów bo jakoś mi nic

2. gdzie expić od 45lvla do 100 i jakie bony w eq mieć mógł by ktoś napisać dokładnie co i jak gdzie znajde te expowiska itp

3.jak szybko expić do jakich itemów da się wbić szanse na doświadczenie?? bo niektórzy w 10 minut 100 lvle mają mógł by ktoś napisać na priv (prywatne wiadomości)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...