Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego dostałem sms'a z reklamą tego serwera? ;-;

Administrator tego serwera ubzdurał sobie ,że to będzie dobra forma reklamy. Za pewne zarejestrowałeś się na tym serwerze dlatego owe smsy przychodzą.

#rein

Opublikowano

Witam.

Nie wiem jak nie iwem co i wgl ale dostałem sms z reklama servera. Mogę wiedzieć o co kur*a chodzi ? Bo naprawde to nie jest śmieszne aby dostawać smsmy z gier. Dostałem już takie 2 :) Odrazu zablokowałem ten numer a kolegą odradzięłm grać Pozdrawiam.

d2dp.png

Opublikowano

Administrator tego serwera ubzdurał sobie ,że to będzie dobra forma reklamy. Za pewne zarejestrowałeś się na tym serwerze dlatego owe smsy przychodzą.

Nie gram w mt2 od dwóch lat, więc to niemożliwe...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam wszystkich :)

Nie za mało troche tych zbrojek i mieczy jak na 250 lvl? :/ powinny byc co 10 ale i tak zagram :)

Byla aktualizacja i teraz jest w sam raz!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serwer ma faktycznie 0 bugów?

Ile ludzi w godzinach szczytu? ( czy licznik nie jest podkręcony )

Warto jeszcze zagrać, da radę się wybić? :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Wygląda dosc ciekawie z tego co widzialem na fb yt i tu :) zobaczymy :P

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Licznik podkręcony czy rzeczywiście

jrew.png

- Ciężko zdobyć ekwipunek na maxymalny poziom ?

- Zmianki ( 1/5 bon ) ile warte u NPC są ?

- Jak z yangami ? ( Dużo dropi ? )

- GM Banuje WH itd.? ( Czy wgl jest OFFLINE ? )

- Są eventy ? Czy raz na Ruski Rok :> ? :D

- Biolog ( Jak jest to do którego Lvl ) i jakie nagrody ? ( Limit czasowy jest ? przy oddawaniu np zębów orka )

- Są misje? ( Dużo / mało ? )

- Zatruty / Stal Skąd zdobyć ?

/// Pobieram mam nadzieje że się nie zawiodę ;p

Opublikowano

Licznik podkręcony czy rzeczywicie

jrew.png

- Ciężko zdobyć ekwipunek na maxymalny poziom ?

- Zmianki ( 1/5 bon ) ile warte u NPC sš ?

- Jak z yangami ? ( Dużo dropi ? )

- GM Banuje WH itd.? ( Czy wgl jest OFFLINE ? )

- Sš eventy ? Czy raz na Ruski Rok :> ? :D

- Biolog ( Jak jest to do którego Lvl ) i jakie nagrody ? ( Limit czasowy jest ? przy oddawaniu np zębów orka )

- Sš misje? ( Dużo / mało ? )

- Zatruty / Stal Skšd zdobyć ?

/// Pobieram mam nadzieje że się nie zawiodę ;p

1) Licznik nie jest podkręcony, może nie pokazuje idealnie ile ludzi jest na serwerze w damym momencie ale na pewno nie jest to przesadzone (moim zdaniem do liczby którš pokazuje licznik trzeba dodać z 50 lub odjšc z 50 online)

Liczba ludzi obecnych w grze według mnie odwzorowuje licznik prawie w 100% . Kanał chandlowy CH1 / M1 Jinno. Przykładowy ss:

nm-vrjwjuihxjaqfcyfuvwo.jpg

2) Jeli rozchodzi się o ekwipunek na max lvl nie powiem że jest łatwo, ani że jest trudno. W sumie jak na serwer Medium bo na taki jest reklamowany na serwerze jest bardzo łatwo.

3) U każdego npc kupisz wszystko bez większego problemu juz na samym starcie bo kasa i sztabki pięknie lecš. Najdroższe sš pety u npc bo po 500-600kk, ale i to nie jest ciężko zdobyć.

4) Yangi, chyba już wyżej wystarczajšco wyjanione.

5) Jesli chodzi o GA to wydaje mi sie że wywišzuje sie ze swoich obowišzków w stopnu dobrym. W grze rzadko spotkasz ale jak masz problem czy co na forum czy fcb zawsze odpisuje.

Przynajmniej ja z tym problemów nigdy nie miałem.

6) Eventów jest sporo redno OX 2-4x w tyg, zuo 2-3x na 2 tyg, jakie konkursy na gp/trailery, turniej pvp (w tym momencie odbywa się chyba nawet, w 3 przedziałach levelowych).

7) Biolog do 100lvl wszystko z wyjštkiem ostatnich certyfikatów za które jest 10 luda co 1sec, certyfikaty co 1h.

8) Misje sš ale trzeba je robić na bierzšco żeby się opłacało (jeli zrobisz misje na 150lvl na 150-160lvl'u np to sie opłaci, ale jeli zrobiš tę samš misję na 200+lvl'u to nie będziesz zadowolony)

9) Zatruty/Stalke i inne tego typu itemy z certyfikatów, sš ich 3 rodzaje (złoty, srebrny, bršzowy) same wpadajš do ekwipunku podczas expa. Czyli te itemy przy nawet niewielkim szczęciu możesz mieć juz na poczštkowych poziomach.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Uczeń
Opublikowano

Co jest grane, że się logować nie da?

Zbieram minusy, daj - i 5 ja nie gryzę. Z góry dziękuję. ;)

Opublikowano

Co jest grane, że się logować nie da?

Była konserwacja :) tak to serwer cały czas online.

Opublikowano

Polecam server, lecz za dużo tych brooni 75 itepe

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

1. Ile czasu zajmie mi wbicie tego maxymalnego levelu?

2. Czy ulepki z jednego metka dropią w ilości jeden sztuki czy więcej?

3. Jak jest z progiem levelowym map. Tzn mapa od 100-135 to na 134 leci 0.01% za moba czy nadal dobrze?

4. Częste są wojny, pvp, eventy typu wojna królestw 1 vs 1, 2 vs 2 (pvp)?

5. Czy jest wyrównany damage postaci? Czy BM jak zwykle dominuje?

6. Jaka jest szansa na ulepszenie przedmiotu na+9?

7. Po ile trzeba ulepszaczy na +7/8/9 ??

8. I ostatnie pytanie, czy na mapy/metki lub bossy trzeba robić oddzielne eq, czy da radę w tym do pvp?

Z góry dzięki za odpowiedź. :D

Opublikowano

1. Ile czasu zajmie mi wbicie tego maxymalnego levelu? do tygodnia

2. Czy ulepki z jednego metka dropią w ilości jeden sztuki czy więcej? z metinow nie leca zadne ulepszacze z wyjatkiem malzy(ok 10sztuk)

3. Jak jest z progiem levelowym map. Tzn mapa od 100-135 to na 134 leci 0.01% za moba czy nadal dobrze? Tragedii nie ma.

4. Częste są wojny, pvp, eventy typu wojna królestw 1 vs 1, 2 vs 2 (pvp)? eventow nie ma po za oxem,wojen brakuje...

5. Czy jest wyrównany damage postaci? Czy BM jak zwykle dominuje? najlepszy jest wojownik mental,reszta klas jest poszkodowana w szczegolnosci healer/bm

6. Jaka jest szansa na ulepszenie przedmiotu na+9? ok 30-40%

7. Po ile trzeba ulepszaczy na +7/8/9 ?? zalezy na jaki lvl ,na te nizsze do 2 sztuk na eq 250 potrzeba ich kilkanascie

8. I ostatnie pytanie, czy na mapy/metki lub bossy trzeba robić oddzielne eq, czy da radę w tym do pvp? Dasz rade w eq do pvm,buffa tez nie trzeba

Z góry dzięki za odpowiedź. :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Mateusz zajmuje sie jeszcze tym marinerem? Sa eventy?

Zainteresowanie serwerem widać jest, jednak jak to wyglšda ze strony administracji?

Zainteresowanie serwerem widać jest, jednak jak to wyglšda ze strony administracji?

Wystarczy spojrzeć na licznik online, na stronie głównej. Liczby mówiš same za siebie, jeli administracja nie interesowała by się serwerem i nim nie zajmowała, na pewno tulu graczy by tutaj nie było :)

1. Ile czasu zajmie mi wbicie tego maxymalnego levelu?

2. Czy ulepki z jednego metka dropiš w iloci jeden sztuki czy więcej?

3. Jak jest z progiem levelowym map. Tzn mapa od 100-135 to na 134 leci 0.01% za moba czy nadal dobrze?

4. Częste sš wojny, pvp, eventy typu wojna królestw 1 vs 1, 2 vs 2 (pvp)?

5. Czy jest wyrównany damage postaci? Czy BM jak zwykle dominuje?

6. Jaka jest szansa na ulepszenie przedmiotu na+9?

7. Po ile trzeba ulepszaczy na +7/8/9 ??

8. I ostatnie pytanie, czy na mapy/metki lub bossy trzeba robić oddzielne eq, czy da radę w tym do pvp?

Z góry dzięki za odpowied. :D

1. Wbicie maksymalnego poziomu na serwerze zależy tylko i wyłšcznie od czasu jaki na niego powięcisz. Mi zajęto, to ok 10 dni ale takiego lekkiego nołlajfienia ^^

Mariner jest serwerem medium i jak na mediuma exp jest idealny, a powiedział bym że za łatwy. Do tego raty expa 2x w cišgu tygodnia od 50-100% i od pištku do niedzieli

jest 100% expa zawsze + bonusy dropu i yang. Serwer ma pół roku jako, a maksymalny poziom wbiło można powiedziec tylko 41 osób, z tym że dopiero przed więtami

został odblokowany 255lvl, wczeniej był 250lvl i ten poziom ma już wiele więcej osób.

2. Z metinów nie polecam dropić ulepszaczy, lepiej biegać za bossami których jest na prawdę sporo na serwerze. Do tego podczas expa do ekwipunku wpadajš nam certyfikaty,

bršzowe, srebrne i złote. Z nich lecš wszystkie ulepszacze + ekwipunek na niższy lvl (idealnie przydaje się na starcie gry)

3. Jeli codzi o expa na mapach 100+ przy końcowych poziomach jest trudniej ale tak jak już napisałem, spokojnie można expić do tego te częste bonusy expa.

4. Wojna królestw jeszcze się nie odbyła, wojny gildii sš dosyć częste mozna powiedzieć, 1vs1 ostatnimi czasy odbył się turniej który nie został jeszcze w pełni zakończony,

ponoć ma się odbywać regularnie, ogólnie na serwerze sporo ludzi, więc jest się z kim bić :)

5. DMG postaci jest wyrównany, nie ma klasy która by dominowała jako strasznie. Wszystko zależy od tego jak poprowadzisz i rozwiniesz swojš postać.

6. Szansa na ulepszenie, na +9 zależy od przedmiotu, na poczštkowe itemy typu syrek itd, wynosi ona aż 90% lub 80% (dokładnie już nie pamiętam), itemy na wyższe lvl'e

to już różnie, na prawdę zalezy to od przedmiotu, przy jednym jest to 60%-80% a przy innym np 50% ( chyba najniższa szansa na ulepszenie przy okazji ostatniego ekwipunku

co jest zrozumiałe, przynajmniej dla mnie, im wyższy lvl, tym poziom trudnoci wzrasta :P )

7. Liczba ulepszaczy również zalezy od itemku jaki robisz. Im poziom itemu wyższy tym więcej tych ulepszaczy. Ale na +7/+8/+9, nie ma ich aż tak dużo.

Ogólnie jeli chodzi o ulepszacze nie ma się co martwić wszsytko idzie bez problemu zdobyć w grze. (Bez ItemShopu tez idzie się wykoksić bez problemu :D )

8. Nie ma koniecznoci robienia odzielnego ekwipunku na mapy i bossy. Oczywicie jest lepiej ogarnšc sobie co pod expa czy drop, bo idzie to szybciej.

Ale ogólnie starcza zwykła zbroja którš robisz pod pvp + truta którš znajdziesz już na ziemi nie raz :)

Chyba wszystko :P Ogólnie polecam serwer, jest stabilny, nie ma bugów przez które nie da się grać itd.

Jeli kto decyduje się na grę to zapraszam Jinno!!!

Opublikowano

Dobrze się gra i lvl szybko leci, jednak z czerw. perłami i piórkami jest gorzej ^^

Administracja też się widać interesuje nawet :> Dziś ZUO ;p

Ma ktoś przerobioną mapę na 100lvl? Laaaagi, że masakra :D Jakby ktoś był miły i podrzucił to dam dużoo like :D

Opublikowano

Dobrze się gra i lvl szybko leci, jednak z czerw. perłami i piórkami jest gorzej

Administracja też się widać interesuje nawet Dziś ZUO

Ma ktoś przerobioną mapę na 100lvl? Laaaagi, że masakra Jakby ktoś był miły i podrzucił to dam dużoo like

Masz pack na forum z przerobionymi mapkami 100+/135+/165+, tylko na tych niektórzy mają lekkie lagi.

Słaby system ulepszania

Pewnie, ''lepsze'' kosmicznie wygladające, ''nowe itemy'' przeważnie z innych gier.......

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na Facebooku serwerowym została umieszczona informacja dotycząca nieobecności administratora oraz informacje dotyczące rekrutacji, aktualizacji i innych.

Jak widać na jednym ze screenów, będą katakumby.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...