Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto tu zaczynać jaka jest opinia graczy po tej godzinie od startu ???

Bo nie jestem w 100% czy wbić liczba online przeraża ale to pewnie dlatego że

dzisiaj konkurencje startują ;(

jakie? :3

@zawitam teraz na serwer i zobaczę, szkoda że VIP nie można przez sms kupić ;), zróbcie lepszy 'dizajn' stronki i forum bo ta troche odstrasza ;)

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zrobiłeś z topami? Bo jak widzę przetopy nadal u handlarki ;/?

Trochę rozreklamowałem serwer na camerionie. Najlepiej właśnie tam Mariner reklamować ;d.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Warto tu zaczynać jaka jest opinia graczy po tej godzinie od startu ???

Bo nie jestem w 100% czy wbić liczba online przeraża ale to pewnie dlatego że

dzisiaj konkurencje startują ;(

Powiem szczerze że gorąco polecam serwer, pliki starego dobrego Cameriona, mało online póki co bo konkurencja startuje, jutro już na 100% będzie lepiej :P

Start bez problemów żadnych punktualnie o 18:00, nie widziałem żeby ktoś zgłaszał w grze jakiegokolwiek buga wielkiego. Po za tym jak już wcześniej wspomniałem

pliki cameriona, serwera który stał czy stoi już półtorej roku :)

POLECAM SERWER!

Opublikowano

jakie? :3

@zawitam teraz na serwer i zobaczę, szkoda że VIP nie można przez sms kupić ;), zróbcie lepszy 'dizajn' stronki i forum bo ta troche odstrasza ;)

Lepszy design? Ten jest świetny. Strona jak i forum bardzo starannie wykonana, a nie zerżnięty jakiś gotowiec. Jeśli licznik działa jak należy to już jest bardzo pokaźna liczba osób, a dopiero minęła 1h od startu. Clienta już zasysam i mam nadzieję, że się nie rozczaruję (po przeczytaniu świetnej prezki) gdy wejdę do gry :)

Novum.png

Opublikowano

Admin jeszcze raz się pytam. Co zrobiłeś w związku z topami, bo jak widzę, dalej są przetopy u handlarki?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

10h nie minęło :)

Dzięki wielkie, mogłem ''naspamić'' lekko zgłoszeniami bo mi błąd wyskakiwał ciągle przy wysyłaniu i www odświeżałem :P Jak coś to z góry przepraszam za problem :)

CcNmoce.jpg

Opublikowano

Pięknie pięknie i jeszcze raz pięknie. Nie znalazłem żadnego buga. Serwer idealnie trafił w mój gust ;) na 45 już mi dropły z certyfikatu bezduchy ;)

Opublikowano

Mateusz hajs się nie zgadza czy może pliki Cameriona są ogólno dostępne dla każdego?

Kopia CamerionMt2 :D Ale serwer polecam, miło się gra, łatwo o bony i lvl ale z ulepszaczami trzeba sie pomeczyc.

Moze w wolnej chwili posiekam mentalem.

Opublikowano

Mateusz hajs się nie zgadza czy może pliki Cameriona są ogólno dostępne dla każdego?

Kopia CamerionMt2 :D Ale serwer polecam, miło się gra, łatwo o bony i lvl ale z ulepszaczami trzeba sie pomeczyc.

Moze w wolnej chwili posiekam mentalem.

Prezki nie czytałeś :P Wychodzi na to że Mateusz pliki sprzedał, i ktoś sobie na nich serwa postawił :P

Serwa polecam !

Opublikowano

Serwer świetny, przypadł w mój gust :)

Tylko szkoda że tak mało graczy, ale może to jeszcze ruszy :), tragedii nie ma

Opublikowano

Witam mam pytanie gram na servie ogólnie 1 raz gram w tą gierke chciał bym się zapytać gram Shamanem Smoczym jakie bony mam wbić w eq by nie padać na lochach??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...