Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie powiem jeszcze że jestem nowy

1.co dropi z metinów bo jakoś mi nic

2. gdzie expić od 45lvla do 100 i jakie bony w eq mieć mógł by ktoś napisać dokładnie co i jak gdzie znajde te expowiska itp

3.jak szybko expić do jakich itemów da się wbić szanse na doświadczenie?? bo niektórzy w 10 minut 100 lvle mają mógł by ktoś napisać na priv (prywatne wiadomości)

Za chwileczkę postaram się pomóc na pw :)

CcNmoce.jpg

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi online?

Licznik dobrze chodzi więc 300+ aktualnie jest. Nie wiele ale liczba ta stale rośnie, coraz więcej kont itd. rozkręca się powoli :)

CcNmoce.jpg

Opublikowano

wbilem 130lvl. i co dalej? nie mam na czym zarabiac. zero dangeunow co ja mam robic pytam sie? dalej expic? na mapie od 100lvl nie ma na cym zarabiac.

Kompletnie nie polecam serva z tego wzgledu ze nie mam co robic... ani gdzie zarobic zero nowosci...

JurexGCW

Opublikowano

wbilem 130lvl. i co dalej? nie mam na czym zarabiac. zero dangeunow co ja mam robic pytam sie? dalej expic? na mapie od 100lvl nie ma na cym zarabiac.

Kompletnie nie polecam serva z tego wzgledu ze nie mam co robic... ani gdzie zarobic zero nowosci...

Polataj po mapie 100+/Atlantydzie i jak dobrze pomyślisz to w 15min zrobisz eq :)

Opublikowano

Co masz robić? -Chodzić na bossy, metiny, ulepszać eq, bić rekordy w wymiarze...

Co do zarobku to to samo co wyżej... z bossów i metków lecą ulepszacze i perły. Czego chcieć więcej?

Wbij 250, zrób całe eq i wtedy napisz komentarz, że nie ma co robić, bo na chwilę obecną nie osiągnąłeś nawet połowy tego co można na tym serwerze :)

Novum.png

Opublikowano

Co masz robić? -Chodzić na bossy, metiny, ulepszać eq, bić rekordy w wymiarze...

Co do zarobku to to samo co wyżej... z bossów i metków lecą ulepszacze i perły. Czego chcieć więcej?

Wbij 250, zrób całe eq i wtedy napisz komentarz, że nie ma co robić, bo na chwilę obecną nie osiągnąłeś nawet połowy tego co można na tym serwerze :)

Popieram w 100% :)

Opublikowano

Jak zaczynalem gre na serverze czyli jakis 1 dzien po starcie gralo okolo 180 ludzi ,tera podobno jest 300 ,,cav** padl to jeszcze wiecej ludzi bedzie jak administracja nie bedzie felerna i odpowiedzialna to bedzie jeszcze wiecej .Co do ulepkow to wystarczy wiedziec co i jak ja mam 90 i dropie ich duzo i wiem gdzie ale nie bede konkurencji sobie robil.

5sc6.jpg

Opublikowano

ściągam i zaraz wbiję grałem długo na camerionie :)

jedyne co mi się nie podoba to ostatnie bronie :/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

konkretny serwer wbijac a nie po jakis syfach gracie:)

Tak? Bardzo podobny do Linaresmt2 wręcz takie same mapki do expa, za duzo sie nie napracowaliście na serwerze 2-3 dni roboty nic więcej ;)

Opublikowano

Tak? Bardzo podobny do Linaresmt2 wręcz takie same mapki do expa, za duzo sie nie napracowaliście na serwerze 2-3 dni roboty nic więcej ;)

A linaresuś to kopia cameriona,, ktory jest kopia serwera(niepamietam nazwy), ktory jest kopia safira (padł).

Taka ciekawostka zeby nie bylo, ze marinerzy tacy zliii badass ludzie, ktorzy biora gotowce a linaresik super-niewiadomo-co.

@Edit Zauwazyles, ze te gotowce sa o wiele lepsze i te serwery z nimi stoja bardzo dlugo w przeciwienstwie do tych "super pro nowiutkich autorskich serwerow z autorskim sikaniem postaci do kubła tylko u nas!"

Opublikowano

Siema chciałem wbić na serwa. I oto kilka pytań :D

1. Bony są max?

2. W ile wbije 100lvl?

3. Jest zwój powrotu statusu?

4. Eq łatwo zrobić?

5. W ile wbije 200lvl?

6. Stalki/truty/bronie 65 łatwo zdobyć?

7. BM nadal jest lepszy w pvp od np WP czy postacie wyrównane?(mam nadzieję, że nie wyrównane) ;d

Opublikowano

Siema chciałem wbić na serwa. I oto kilka pytań :D

1. Bony są max?

2. W ile wbije 100lvl?

3. Jest zwój powrotu statusu?

4. Eq łatwo zrobić?

5. W ile wbije 200lvl?

6. Stalki/truty/bronie 65 łatwo zdobyć?

7. BM nadal jest lepszy w pvp od np WP czy postacie wyrównane?(mam nadzieję, że nie wyrównane) ;d

1. tak

2. 75 wbilem w 60-70 min wraz z bonowaniem calego eq + zrobilem kilka perf wojennych

4. Bonowac tak, ulepszac trudniej. Exp i bony to dosłownie 4fun/easy a ulepszacze ciezki medium/lekki hard

6. Baaaardzo latwo.

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się gra na serwerze, nie licząc bugów, które nie przeszkadzają w normalnym graniu.

Z ulepszaczami jest trudno no ale to w końcu medium.

Mam nadzieję, że serwer nie padnie szybko, choć patrząc na liczbę graczy ...

Opublikowano

nie polecam servera z tego wzgledu ze nie ma co robic po wbiciu 130lvl. trzeba sie wrocic na AV1 zeby dropic ulepszacze a czy to jest normalne? watpie.nie ma zadnego dangeun ani 1. jak na maedium to zbyt ciezko sie szuka i dropi tych ulepszaczy. i do tego ta liczba graczy...

JurexGCW

Opublikowano

Jakieś ataki chyba mieli ale w miarę szybko zareagowali i już od dłuższego czasu spokojnie można grać :P
Liczba graczy robi się zadowalająca tak że polecam serwer i zapraszam do Jinno! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...