Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw jest dobry, polecam.

Ja już nie gram z tego względu - chcesz mieć skończone eq? ładuj w IS'a ;) (broń i zbroja)

Dawno nie grałeś chyba :P Już wszystko jest elegancko ogarnięte, wszystkie ulepszacze dropią w miarę ładnie :) Oczywiście że w parę minut nie dropniesz wszystkiego bo w końcu do medium ale jak patrzeć na to wszystko pod kontem serwa medium to pięknie wszystko dropi, na niektórych innych serwach tego typu jest o wiele gorzej :P

Polecam serwer i zapraszam do Shinsoo xD

Opublikowano

Nareszcie. Mój ulubiony serwer.

A te metiny zostały już naprawione? Pamiętam moją 105 ninja. Z przyjemnością rozwalałem metki a żadnych potworków nie było ._.

Opublikowano

Serwer gorąco polecam, głównie ze względu na to że jest stabilny, praktycznie zero większych bugów które by psuły grę, exp nie za lekki i nie za ciężki, drop ulpszaczy i innych rzeczy przyzwoity (bez problemu idzie ogarnąć bez IS'a). To na tyle :P Chętni wbijać do Jinno tym razem :D

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wypisać jakie dropią na poszczególnych mapach ulepszacze, które warto zbierać? Z góry dziękuję.

Każdy jeden ulepszacz warto zbierać, nie dropia tutaj jakieś zbędne :P Każdy się do czegoś przyda, a jak nie to zawsze można komuś sprzedać :D

Opublikowano

Nie polecam , bez isa ciężko ogarnąć , widzę teeż płacz o Administracje .

a tak btw macie TS'a ?

Tak widział bez is'a nie idzie ogarnąć, osobiście już mam 2 postacie max lvl, na jednej już max eq ogarnięte, na drugiej jeszcze jeden set zbroi i broni do zrobienia i też komplet, a nawet złotówki na is'a nie wydałem. Do tego nie należę do jakiś wybitych 'nołlajfów' czy coś w tym stylu, gram po 2h dziennie w tyg. ewentualnie w weekendy więcej jak nie ma co robić. A co do administracji też lajtowa, wystarczy wbić na forum, napisać do admina i zawsze mam odpowiedź, czasem tylko trzeba dłużej poczekać ale jestem w stanie to zrozumieć bo nikt nie ma tam obowiązku siedzieć 24h na dobę. Osobiście serwer jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

ciekawy hmm godz 1:43 widze na stronie 56 graczy online a jak w godzinach szczytu??

Pobieram clienta zobacze co i jak ale po prezce i wypowiedziach innych graczy najarałem sie aby tu zagrac

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer, jest stabilny, w przeciwienstwie do 90% serwerów które teraz wychodzą i padają non stop.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się grać ?

Opłaca się.

Serwer jest stabilny.

Gracze grają od początku powstania serwera.

Dochodzą małymi kroczkami nowe osoby. ;)

beil.png

Opublikowano

Warto grać ?

GM banuje WaitHacki ? i czy często jest ONLINE ?

w ile wbije max lvl ?

Były cofki ?

Ciężko trute / stal zdobyć ?

Ile ludzi gra w godzinach szczytu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto grać ?

GM banuje WaitHacki ? i czy często jest ONLINE ?

w ile wbije max lvl ?

Były cofki ?

Ciężko trute / stal zdobyć ?

Ile ludzi gra w godzinach szczytu

Warto, serw stabilny od startu 0 jakichś przestojów, jeśli administracja coś robi jakieś aktualki to tylko w nocy by nie przeszkadzac graczom.

Gm banuje regularnie w grze i rozpatruje zgłoszenia na forum, max lvl wbijesz w zależności od tego ile czasu na gre poświęcisz, cofek nie było, truta czy stal na ziemi znajdziesz już nawet, ludzi w godzinach szczytu zalezy od dnia 350-450

pozdro zapraszam

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Nigdzie nie mogłem znaleźć gdzie expić od 60 lvl do 100 więc mam prośbę aby ktoś rozpisał Expowiska i od którego do którego lvl na nich expić ;) Dzięki :D

Opublikowano

Nigdzie nie mogłem znaleźć gdzie expić od 60 lvl do 100 więc mam prośbę aby ktoś rozpisał Expowiska i od którego do którego lvl na nich expić ;) Dzięki :D

do 100 lvl'a expi się w atlantydzie albo w red lesie ponieważ lvl'e mobów, hp i exp z nich został edytowany

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego dostałem sms'a z reklamą tego serwera? ;-;

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego dostałem sms'a z reklamą tego serwera? ;-;

Paru moich znajomych dostało tez sms-a o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...