Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo maja ataki albo cos im siada coraz więcej graczy a po za tym mi tez przypadł do gustu

Zapraszam na serwer i polecam

Opublikowano

wbijam na serwer :) zobaczymy co tam macie poza tym co jest w prezce :D

ile ludzi online ?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer OK, ale kompletny brak zainteresowania ze strony administracji. W grze nigdy nie widziałem GMa. Cheaterów jest cała masa i biegają sobie bezkarnie. Sam osobiście dropię sobie certy na moim botach od startu i mają się dobrze do dnia dzisiejszego :) Nie podoba mi się tylko to, że szaman jest pokrzywdzony, bo z jakiej racji jest misja u YangShina, za którą dostaje się 10% na szamana a na inne profesje nie? I tak mało osób gra szamanami a Wy jeszcze z czymś takim wyjeżdżacie.

Ale ogólnie serwer polecam, bo przynajmniej online prawie 24/7 i sporo osób jak na razie :)

Novum.png

Opublikowano

serwer polecam, jest dobrze zrobiony, szkoda że nigdy nie widziałem GMa bo przydałby się jakiś ox czy coś... graczy więcej z dnia na dzień :) zapraszam.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

serwer polecam, jest dobrze zrobiony, szkoda że nigdy nie widziałem GMa bo przydałby się jakiś ox czy coś... graczy więcej z dnia na dzień :) zapraszam.

Jest rozpiska najbliższych eventów na forum przecież :D Od jutra jakieś bonusy expa/dropu/kasy, a w niedziele 3 rundy OX :P

Opublikowano

Eventy będą jak ta aktualizacja " w środę lub czwartek " i do dzisiaj nie ma, podobnie jak i adma :) dobrze zrobiony, ale typowy IS.

Nie rozśmieszaj mnie.... Nic na is-a nie wydałem a spokojnie konkuruję w tym momencie z tymi co na niego wydali. Po za tym co masz w tym is? Parę ulepszaczy, pd, fryzurki i w zasadzie tyle... Serwer musi się z czegoś utrzymać, a porównując ten is z is'ami innych serwerów to ten serwer jest ''bez is'a''.

Co do aktualizacji mieli ostatnio jakieś ataki, może to opóźnia tę aktualizację, a eventy wydaje mi się że na pewno się odbędą.

Polecam serwa!

PS. Admin jest codziennie bo odpisuje regularnie na pw na forum, banuje ze zgłoszeń i ogarnia działy :)

Opublikowano

Ile osób w godzinach szczytu? + ile max. kd?

Masz licznik na stronie przecież (tak, działa dobrze). Co do kd to przeczytaj prezentacje chociaż to będziesz wiedział

Novum.png

Opublikowano

Administracja chyba pier*oli serwer żadnych konkursów ox,zuo,szukaj gm chyba serwer tylko na kase ...

I jeszcze jedna rada dla adminów : niech na każdym expowisku z 3-4bossy z których lecą ulepki a nie 3 bossy na cały serwer lol

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Administracja chyba pier*oli serwer żadnych konkursów ox,zuo,szukaj gm chyba serwer tylko na kase ...

I jeszcze jedna rada dla adminów : niech na każdym expowisku z 3-4bossy z których lecą ulepki a nie 3 bossy na cały serwer lol

Ale Ty jesteś jakiś cichociemny xD Piszesz że nie ma żadnych eventów i konkursów ? A zajrzałeś na forum ? Masz tam Konkurs na GP z serwera na który administracja nie pożałowała SM, od wczoraj bonusy expa/dropu/kasy była rozpiska i zapowiedź tego już od paru dni, do tego o 16 dzisiaj konkurs OX. Więc nie pier**l że nie ma konkursów itd.

Co do bossów jest ich masa na serwerze, trzeba tylko dobrze poszukać :)

Opublikowano

masa bossów chyba w dupie, chodzi mi o te 150-250 a nie smok czy lodowa

Bossów jest w sam raz... Po za tym to serwer Medium/Easy więc nie spodziewałeś się chyba, że bd tutaj miał bossa z kosmicznym dropem ulepszaczy za każdym rogiem.

Jak serwer jest dla Ciebie za ciężki, to po prostu poszukaj innego łatwiejszego i po problemie :)

@edit

Fajny OX, oby częściej takie :D Oczywiście niektóre dzieci płacz ale to norma przy każdym jednym evencie na każdym serwie xD Zawsze się jakieś dzieciaki znajdą którym nigdy nic nie odpowiada :P

Polecam serwer!

Opublikowano

Zaliczyłem sobie nocke na serwerze i stwierdzam że gra sie przyjemnie, jednak irytuje kilka bugów.

Kilka małych minusów (-)

- Ikony kryształów są zjechane.

- niektóre nazwy ulepszaczy są w jakimś dziwnym, chinsko podobnym języku.

- pieczęci są źle podpisane, i nie jestem pewien czy daja te bonusy co w prezentacji.

- drop czerwonych perełek z małży mógł by być odrobinke większy, bo otworzylem jakies 300 małzy i ani jednej perly, za to sporo białych i kilka nieb.

- niektóre tekstury kamieni metin są zrypane.

- na mapie od 100 lvl'a z mobów nie lecą yangi, na dodatek nie można na tej mapie sprawdzić ile danemu potworowi/metinowi zostało hp.

- za te questy u tego yang coś tam w m2 mogły by być troche lepsze nagrody.

- misię u biologa z certami przydalo by sie zmienic, nie dosc że jeden cert 10kk to jeszcze jak nie odda pomyslnie to trzeba czekac godzine żeby oddac nastepnego.

- teleport do świątyni hwang na BO nie działa.

- te elitarne bossy na arenie mają chyba troszke przesadzone hp, ale nie wiem. Podkręce eq i wtedy sie zobaczy.

I takie tam jeszcze kilka mniejszy.

Ale jak dla mnie klimat gry jest, shopy jakieś tam są, gra się bardzo przyjemnie.

Plusy(+)

- exp jest bardzo dobry, nie jest jakiś monotonny, jak dla mnie idealnie dopracowany. Od 90-100 treba się troszke pomęczyć, ale potem jest coraz lepiej.

- drop tych medali czy jakoś tak, zapomnialem jak to sie nazywało. Te brązowe, srebrne i złote... No drop ich jest jak dla mnie idealnie dopracowany, jest ich w sam raz a nagrody z nich są rownie dobre.

- system ulepszeń broni też prezentuje się jak na mój gust bardzo dobrze, zdobyć szybko stal +9, trute +9 i inne takie to nie problem, a zrobić eq z łezek na +9 to kwestia wbicia 100 poziomu.

- sklepiki są bardzo dobrze wyposażone, mamy wszystko czego nam potrzeba.

- gra całkiem spora ilość ludzi, tylko na ch1 napiepszają jakieś dzieci wszystkich po kolei.. ale na jakim serwerze tak nie jest?

Reasumując, w jakieś 6 godzin wbiłem sobie 115 poziom. Gdyby nie robienie misji z biologiem i innych polowań, miałbym ze 140.

Do tego lvl'a lajtowo można zrobić eq na +9 i być gotowym na lepsze mapy.

Serwer dla zabawy idealny, ogarnąć troszkę tego klienta i było by świetnie. POLECAM.

Opublikowano

@ref :D

A co do opinii Pana powyżej na temat tego serwera, to jestem za tym żeby każdy się w ten sposób wypowiadał na temat każdego serwera.
Wszystko ładnie napisane i uzasadnione! Masz ''lajka'' za to :P

A serwer nadal gorąco polecam!

Opublikowano

Server naprawde fajny tylko dla zachecenia graczy moglibyscie wrzucic jakies raty typu 50 na dropa na 12h dla nowych graczy i kazdy zadowolony :) ...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...