Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarinerMT2 [Dedyk] [Medium]

MarinerMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na fanpagu serwerowym z okazji 1k lajków, został zorganizowany konkurs, który polega na polubieniu fanpage (jeśli się tego nie zrobiło) oraz wpisu dotyczącego tego konkursu. 

Do wylosowania:

- 1x 25 000 Smoczych Monet
- 1x 20 000 Smoczych Monet
- 1x 15 000 Smoczych Monet
- 2x 10 000 Smoczych monet
- 5x 5 000 Smoczych Monet
- 10x 2 000 Smoczych Monet
- 10x 1 000 Smoczych Monet

Więcej szczegółów na naszym fanpagu.

Pozdrawiamy. 

5y6tk3.gif

Opublikowano

Warto zaczynac?

warto, ja zacząłem i powiem że się gra dość przyjemnie, gram 2 dni i jak narazie mam 131 lv (ale jak poexpie z 2h to pewnie bedzie z 160+)

serwer jest calkiem spoko tylko ma pare questów nie potrzebnych

Opublikowano

A kim warto grac? Chodzi glownie o pvp.

No chyba, ze wszystkie klasy sa wyrownane.

All klasy są wyrównane i tylko szamanem healerem się nie opłaca grać.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

1.A ninja archer ogarne sobie wszystko bez problemu? Czy bede musial z buffem zapieprzac?
2.BS legalny?
3.Mozna zmienic klase? Np. body na mentala.

1) Spokojnie ogarniesz, z eq do expa nie ma problemu żadnego, moby na mapach mają małą ilość hp, nie wysokie dmg.
2) Czy legalny nie wiem, nie widziałem żeby za to banowali, po za tym nie trzeba z tego korzystać, bony wchodzą max więc chwila moment i sam wklepiesz bony jakie chcesz.
3) Klase można zmieniać, Zwój Powrotu Statusu w IS i do dropnięcia podczas eventów albo do wygrania na OX. (Nie ma z tym większych problemów jeśli nie chcesz wydać na IS).

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

UP

Pelerynek jest 200 szt

/////

Serwer POLECAM !!!

- Super Administrracja ( częste eventy , raty )  nie olewają serwera !

- Miła atmosfera 

- Dużo ludzi ONLINE !

- Przyjemny < Exp , drop , yang >

Jeszcze na żadnym serwerze sie tak dobrze nie bawiłem jak tu ... Super ! polecam jeszcze raz ;)

Opublikowano

Serwer stoi tak długo, a nie dawno dopiero o nim usłyszałem, nono.

Wbiję, może zostanę na dłużej. Client będzie za 5min także pogram i dam edita.

* Licznik działa poprawnie?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jaka klasę polecacie dla nooba, który gra w M2 od 5 lat i nie wbił nawet 40lv na PL? Chodzi mi o szybki i przyjemny exp, a później bo kilku dniach ciężkiej pracy siłę w PvP.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jaka klasę polecacie dla nooba, który gra w M2 od 5 lat i nie wbił nawet 40lv na PL? Chodzi mi o szybki i przyjemny exp, a później bo kilku dniach ciężkiej pracy siłę w PvP.

Sura WP Powinno być ok :) chociaż ja expie BM-em i nie narzekam ;p

Serwer stoi tak długo, a nie dawno dopiero o nim usłyszałem, nono.

Wbiję, może zostanę na dłużej. Client będzie za 5min także pogram i dam edita.

* Licznik działa poprawnie?

Tak działa poprawnie :) jest sporo ludzi online :) warto zagrać // wczoraj nawet odbył sie event ox i raty są teraz caly czas

Opublikowano

Widzę, ze nawet na EQ 54 trzeba ulepszacze. Mimo to wszystkim udaje się ulepszać przedmioty? Bo nie wiem, czy to jakiś wielki problem, ale skutecznie mnie zaniepokoiły te ulepszacze :(

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Widzę, ze nawet na EQ 54 trzeba ulepszacze. Mimo to wszystkim udaje się ulepszać przedmioty? Bo nie wiem, czy to jakiś wielki problem, ale skutecznie mnie zaniepokoiły te ulepszacze :(

Z ulepszaczami nie ma większych problemów, zwłaszcza na początku :) Początkowe itemy takie jak biżu 54lvl, stalki, bronie 65/75 znajdziesz na ziemi nawet, ktoś Ci to da za darmo lub sam szybko wydropisz.

Fajne rozwiązanie z certyfikatami, dropią brązowe, srebrne, złote (same wpadają do ekwipunku podczas expa). Wydropić możesz z nich dosłownie wszystko od eq 54-90lvl (+6/7/8/9), do wszelakich ulepszaczy.

SERWER POLECAM

Administracja - OK! Wszystko idzie załatwić, obgadać czy się dowiedzieć (jedyny minus, że czasem trzeba poczekać na wiadomość zwrotną na forum od GA)

Serwer - OK! Wszystko dopasowane, dopracowane. Jakiś czas już stoi więc można powiedzieć że stabilny. Są oczywiście błędy ale na prawde drobne, takie które w żadnym stopniu nie psują bądź nie utrudniają gry.

Online - Jak widać po liczniku ludzi na serwerze jest sporo. W tygodniu w godzinach szczytu liczba online wynosi ok 600-700+, w weekendy jest to 700-800+.

Eventy - Jest ich tutaj na prawdę sporo. Minimum 1-2x w tyg odbywa się Konkurs OX/Event ZUO/Bonusy Exp,Drop,Yang. W każdy weekend od piątku do niedzieli Bonusy Exp/Drop/Yang.

Oprócz tego co jakiś czas odbywają się jakieś loterie, dropy jakiś szkat, zwierciadeł.... itd. Podczas tych eventów można na prawdę nieźle zarobić.

ItemShop - Oczywiście jest jak na każdym serwerze (z czegoś się musi utrzymywać). Bez IS'a da się grać bez problemu, a osoby które na niego wydają w żadnym stopniu nie mogą być ''bardziej wykokszone'',

od tych którzy z niego nie korzystają.

Ogólnie serwer jak najbardziej na plus (+)!

Jeśli lubisz serwer typu Easy z lekka domieszką Medium, to na prawdę nie czekaj tylko sprawdź ten serwer!

Na prawdę warto zagrać!

Opublikowano

Serwer jewt spoko ale na krotka chwile.Po kilku tyg gdy osiagniesz juz wszystko nie ma co robic.Brakuje dungeonow czy chociazby zwyklych petow.Jezeli nie macie duzo czasu na gre a chcecie zaistniec polecam

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer jewt spoko ale na krotka chwile.Po kilku tyg gdy osiagniesz juz wszystko nie ma co robic.Brakuje dungeonow czy chociazby zwyklych petow.Jezeli nie macie duzo czasu na gre a chcecie zaistniec polecam

No nie powiedział bym że na krótką chwilę, żeby osiągnąć wszystko nie ''nołlajfiąc'', to trzeba jednak pograć z 2-3 miesiące co najmniej.

Serwer ma 8-9 miesięcy już,a max level wbiły tylko 102 osoby. Przy takich liczbach online, to na prawdę nie wiele.

Piszesz, że brakuje dungeonów bo osiągniesz wszystko i nie ma co robić. A na co Ci dungeon po osiągnięciu wszystkiego?

Co to za rozrywka iść w 3-5 osób na dunga skoro masz już wszystko :D Pójdziesz wydropisz ulepszacze i po co Ci one :P

Dzięki temu, że nie ma tego całego syfu typu milion petów, kostiumów, dziwnych map, serwer utrzymuje jeszcze klimat

zwykłego metina i chyba to właśnie przyciąga tutaj nadal ludzi. Ogólnie na serwerze wiele zmieniło sie juz od startu,

a że prezentacja jest ze startu serwera, to nie odzwierciedla stanu serwera na dzień dzisiejszy. Takie pety już np

są na serwerze i możesz je kupić u npc za 500kk (ok 20-40min zarabiania) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...