Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w minecraft:guldzin

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Obojetnie moga byc chiny

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:hmm dawno nie gralem ale jak zobaczylem to juz chce grac!!!

Dlaczego ty?:Poniewaz podoba mi sie taka rozgrywka i jestem pracowity jako kogega z druzyny:)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up Na ciebie sharku, ponieważ nie wiem gdzie mieszka opos.. A wiem gdzie ty mieszkasz ! I mam do ciebie nie daleko..

Kajsk, przynieś moje Widły !

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Lol to ja myslaelm ze dzisiaj start a tutaj jakies zarty sa .. porazka

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Tylko nie o 18 tak ? :D Czekamy na oficjalną datę startu z ust Rybeusza. Shark jesteś może w domu ? Bo od 2 minut dzownie dzwonkiem i nikt mi nie otwiera -.-

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Start jest dzisiaj.

Kto wam to powiedział? Ogarnijcie się bo wprowadzacie ludzi w błąd i bez konsultacji ze mną...Jak start będzie to powiem.

Opublikowano

Shark ! Kiedy się wyprowadziłeś ? Daj mi swój nowy adres.

Kajks ! Spotkamy się na rynku. Tam shark przekaże nam swój nowy adres i bierzemy widły i rash na rekina !

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nick w minecraft:MonsterQ

Do której nacji chciałbyś wstąpić?:Aztekowie

Czy posiadasz program Team Speak 3 i mikrofon?:Tak

Doświadczenie na serwerach roleplay:na roleplay gralem praktycznie całą moją kariere w mc :P

Dlaczego ty?:podoba i sie pomysl serwera :P ciekawosc mnie zabija

Opublikowano

Ludzie miałem się wyłączyć ale znowu muszę wtrącic swoje trzy grosze.

Serwer ma naprawdę potencjał ,tego nikt chyba nie zaprzeczy.

Ale odchodzą najlepsi gracze ,mucz on był taki zaangażowany,cicha to bratnia dusza a ja jako faraon zostałem zbanowany za własne zdanie

Serwer naprawdę się rozkręcił ,ale wdg całemu złu jest winny opos! powiesić!

Opublikowano

A w sumie powiem : Jesteście szmatami jebanymi tam wszyscy. Zero ogara, nic, totalnie. Null. Nie polecam serwera, Marezisz, ty kurwo wredna. Obyś zginął w ogniu mordoru!

I każdy moderator, który mnie zwarnuje, oby też się palił żywcem!

Opublikowano

Bedąc królem azteków, chciałbym ująć iż serwer ma na prawdę wielki potencjał, ludzie są mili, wszystko ładnie pięknie wygląda, ale na papierze. Nie sądzę aby grupka ludzi zdołałaby ogarnąć taki chaos, no ale cóż. Serwer jeszcze oficjalnie nie wystartował, poczekamy zobaczymy.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

A w sumie powiem : Jesteście szmatami jebanymi tam wszyscy. Zero ogara, nic, totalnie. Null. Nie polecam serwera, Marezisz, ty kurwo wredna. Obyś zginął w ogniu mordoru!

Przepraszam, ale muszę Ci odpowiedzieć, przynajmniej dla podreperowania opinii:

Masz wahania nastroju niczym kobieta w ciąży. Co chwila ktoś musi się tobą opiekować i tobie służyć. Wywyższasz się mimo tego że wszyscy Ci pomagali.

Co jakiś czas wpadasz w szał i wszystkich wyzywasz, potem się obrażasz...

Opowiem Wam ostatnią sytuację:

Zawędrowałem do Egiptu sprawdzić czy moje skrzynki są całe. Oczywiście, były, lecz wyskoczył Mucz i zapytał się czy nie chce się bić. Odpowiedziałem że nie, bo mam lagi.

On mnie zaatakował i zabił. Na szczęście później oddał wszystkie rzeczy (lecz to nie były wszystkie, zabrał najważniejszy klucz, klucz do skrzynki na klucze). Powiedziałem że to nie są wszystkie i poprosiłem go o klucz. Nie chciał mi go oddać więc go zabiłem i zabrałem moją własność.

Po minucie można było zauważyć masę wulgaryzmów informujących że uprawiam seks za pieniądze (sam o tym nie wiedziałem)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

@up

To zależy od tego jak królowie sie zwiną, nie można powiedzieć czy serwer wystartuje za tydzień, czy też jutro. Jeżeli naprawde byśmy się postarali wraz, to spekuluję iż do końca tygodnia serwer powinien już wystartować, ale to tylko spekulacje, może coś sie popsuć i trzeba by było czekać jeszcze tydzień ._.

jedyne potwierdzone info :

Wszystkie stolice wyglądają olśniewająco, i bardzo mi się podobają :p

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Właśnie pokazałeś nam jaki jest Twój poziom inteligencji. Dziękujemy. Z łaski swojej, nie wypowiadaj się więcej w temacie, jeżeli masz pisać w ten sposób. :)

Bedąc królem azteków, chciałbym ująć iż serwer ma na prawdę wielki potencjał, ludzie są mili, wszystko ładnie pięknie wygląda, ale na papierze. Nie sądzę aby grupka ludzi zdołałaby ogarnąć taki chaos, no ale cóż. Serwer jeszcze oficjalnie nie wystartował, poczekamy zobaczymy.

Ja, opos, rybeusz i Ciernik chwilowo sobie radzimy. Jak uznamy, że potrzebna pomoc, otworzymy nabór.

Ludzie miałem się wyłączyć ale znowu muszę wtrącic swoje trzy grosze.

Serwer ma naprawdę potencjał ,tego nikt chyba nie zaprzeczy.

Ale odchodzą najlepsi gracze ,mucz on był taki zaangażowany,cicha to bratnia dusza a ja jako faraon zostałem zbanowany za własne zdanie

Serwer naprawdę się rozkręcił ,ale wdg całemu złu jest winny opos! powiesić!

Nie wiem, ja się w to nie wtrącam. Mi też cię CZASAMI zachowanie oposa nie podoba, ale ostatecznie da się wytrzymać.

Opublikowano

Nie no ty wytrzymujesz bo ci nic nie może zrobić

A taki gracz jak ja ,napiszę coś co mu się nie spodoba i ban ,przykro mi ale ja nie należę do ludzi którymi można pomiatać

Moją propozycją(nawet się nie ludzę ,że ma jakiekolwiek szanse powodzenia) jest by to sam Shark zarządzał serwerem ,pod nieobecność Rybeusza ,bo to naprawdę nie ma sensu ,by osoby pokroju oposa zajmowały wyższa pozycje niż chłop małorolny ,ale to tylko moje zdanie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...