Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie będzie 3k gracz tak jak przepuszczają nie maja żadnej reklamy po za kanalem malysza na którym widzowie są widzami isamu i malo kto tutaj z nich zagra bo są wierni ravi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tooo niee serwerowy śmiech wyuczony śmiech na próżno i gdyyy myślisz,że już startuje jejejjee często nagle jest zapózno właśnie ta godzina zwrotnikowy punkt chcesz zmienić to i na głowie stać i jeśli nie teraz startować to kiedy i jaaaaa o tym mówić mam i podzielić się z Tobą.Bo jaa wierze,że dzisiaj serwer wystartuje trololo Znów start w sobotę kończy się w piątek cicho i spokojnie ddosy Bo to jest właśnie czas,w którym trzeba wystartować w piątek bez bugów

visteria_signatur_1_by_renissance-d7vdqr

Opublikowano

A ja mam pytanie, ale od razu uprzedzam, ze jest to tylko czysta ciekawość i nawet bez tego zagram, tak jak wiele osób...

Będzie ta reklama u ludzi co mają ponad 50k widzów?

Opublikowano

Jak na 50 lajków w prezentacji miał być na start pet, a jest 500 lajków to powinno być kilka rzeczy z is na start!!!

Wiadomo coś o której rejestracja on-line będzie? Nawet na FB ani nic na forum nie pisze ;)

Opublikowano

Raczej nie będzie 3k gracz tak jak przepuszczają nie maja żadnej reklamy po za kanalem malysza na którym widzowie są widzami isamu i malo kto tutaj z nich zagra bo są wierni ravi

Zrozum,ze zaden nowy serwer nie bedzie mial 3k graczy.Wszystkich serwerow jest po prostu zbyt duzo,po za tym metin stracil na popularnosci.Pamietacie serwer aval** ? Kiedys gralo tam ok 4k osob a dzisiaj zaledwie 120.Przeczuwam tutaj 1-1.5k osob na starcie.Od administracji zalezy czy liczba bedzie spadac czy wzrosnie.

Ile tutaj jest ku do g?

Rady i egzo sa u npc?

Opublikowano

Nie trujcie głupot, gdzie konkurencja? Z tego co widzę w zapowiedziach to każdy z serwerów ma znikome zainteresowanie..Chyba, ze cos startuje bez zapowiedzi.

BTW Kto mi powie czemu np. jak Aincrad pisał coś, ze ich czlowiek moze cos odwalic pisaliscie zeby ssał pałe i wracał na swoj serwer? Co w tym zlego? Prawie 100% odpowiedzi na posty "pseudo-konkurencji" to "ssij pałe, wracaj na serwer, hajs sie nie zgadza?"...Juz widze ten zenujacy poziom graczy na tym serwerze i ta dzieciarnie..Ale na serwer wbije bo ladnie wyglada, z tym, ze w poniedzialek rano, wiecie czemu :>

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 252

<lol2> jak startował astium było w temacie rekord MPC ponad 700

dobrze będzie jak zagra chociaż 500 osób na starcie mogliście zainwestować w jakąś reklame u kamera itp serwer fajny ale gra z 500 online bez sensu

MPC wam nie da duzej ilosci graczy a przeciez widac ze po za MPC nie macie zadnej reklamy śmierdzi mi tutaj niewypałem

Opublikowano

Kiedy rejestracja on?

Jest już online .

@UP jest godzina 16.45 i 250 użytkowników w temacie, zobaczysz ile będzie przed 20...

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 252

<lol2> jak startował astium było w temacie rekord MPC ponad 700

dobrze będzie jak zagra chociaż 500 osób na starcie mogliście zainwestować w jakąś reklame u kamera itp serwer fajny ale gra z 500 online bez sensu

MPC wam nie da duzej ilosci graczy a przeciez widac ze po a MPC nie macie zadnej reklamy śmierdzi mi tutaj niewypałem

Człowieku zastanów się co piszesz.

Przecież jest godzina prawie 17 a start o 20, więc jeszcze troche czasu do startu jest.

Po co mają ludzie siedzieć na mpc skoro start za 3h+.

Zobaczysz jak przyjdzie czas startu i wtedy pisz takie głupoty.

@Up.Nie będzie zwoju powrotu statusu ani w grze ani w IS.

@2Up.Rejestracja jest dalej off więc nie pisz głupot.

Opublikowano

3 tysiecy graczy bedzie na spokojnie, ale nie w jednym momencie, ludzie...

Nie kazdy jest no lajfem i gra 24/7, są osoby które grają na serwerze, bo grają... byle by coś czasu zbić itd.

3 tysie potencjalnych graczy powinno sie nazbierac bez problemu :-)

LwG

Opublikowano

Bedzie zwoj zmiany skilli w grze ?

Było pisane 100000 razy, nawet masz cholernego 1 POSTA WYZEJ XDDD(nad Twoim), ze nie bedzie ani w grze ani w IS.

I wole 500 osób niz tak jak na Raffffi gdzie masz ponad tysiac osob w samym m1, wliczajac sklepy ofc.

Opublikowano

Człowieku zastanów się co piszesz.

Przecież jest godzina prawie 17 a start o 20, więc jeszcze troche czasu do startu jest.

Po co mają ludzie siedzieć na mpc skoro start za 3h+.

Zobaczysz jak przyjdzie czas startu i wtedy pisz takie głupoty.

@Up.Nie będzie zwoju powrotu statusu ani w grze ani w IS.

@2Up.Rejestracja jest dalej off więc nie pisz głupot.

Ja tam wcześniej już się zarejestrowałem ... i przeglądnąłem IS'a i powiem Wam , że nie jest tanio :)

Opublikowano

Oby nie strzelili sobie sami w łeb wrzucajac wierzchowce chociazby nawet 200/200 bo na Refenialeczku przez to teraz jest conajmniej 4x mniej graczy niz bylo na poczatkach.

Opublikowano

Oby nie strzelili sobie sami w łeb wrzucajac wierzchowce chociazby nawet 200/200 bo na Refenialeczku przez to teraz jest conajmniej 4x mniej graczy niz bylo na poczatkach.

Widziałem w IS - wierzchowce 200defa albo 150 ataku na 3h , ale za 23zl chyba , wiec się nie opłaca .

Jest jeszcze szkatułka za 5k sm ( od założycieli ) , czyli jakieś 200 zł przelewem ... :D

Opublikowano

z tego co wiem ma byc jakas szkata niby pro elo za 400 zl ktorej i tak nikt nie kupi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...