Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu ściąganie off

Bo się czyta wszystko a nie jak gimbus polecę na ostatnią stronę i walne głupie pytanie <_<

Byś przeczytał połowę chociaż byś wiedział że clijenta jeszcze nie ma na hostingu do pobrania i nie pobierzesz

Nic tu nie będzie !!!

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybaczcie ale jesteśmy zmuszeni przełożyć start do jutra ponieważ nie wyrobimy się ze wszystkim jak myśleliśmy, nasz technik Gruby miał wypadek (naświetlił sobie oczy przy spawaniu) więc będzie dopiero w nocy wszystko ogarniał, poza tym musimy dodać parę rzeczy do clienta oraz zmienić szatę graficzną strony . Wybaczcie . Jutro tzn 22.08 o godzinie 18:00 startujemy bez żadnych przenosin startu . Przepraszamy i pozdrawiamy Team CaviS .

Opublikowano

Ehh, widzę że się znowu zaczyna.

Serwer wielce przygotowany, odświeżona ekipa ( jakoś w to nie wierzę ) , a tu jakby coś nowego ... Przełożony start ?
Jutro start ? A juto będzie kolejne odwołanie że przekładacie ?

Pliki serwerowe są naprawdę dobrze zrobione, ale cała reszta zależy już od Teamu serwera.

Zobaczymy co z tych obietnic wyjdzie. Życzę wam powodzenia.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

hahahhaha serio? naświetlił sobie oczy i jutro normalnie bedzie siedział na kompie i wam zapierdalał? jebłem, poza tym ten wasz cały Gruby ma 15lat, elo //Assey pisze z konta kirito bo jestem u niego

JI5Zwld.png

Opublikowano

hahahhaha serio? naświetlił sobie oczy i jutro normalnie bedzie siedział na kompie i wam zapierdalał? jebłem, poza tym ten wasz cały Gruby ma 15lat, elo //Assey pisze z konta kirito bo jestem u niego

nie będę już komentował waszych wypowiedzi gdyż są one żałosne, widać co zazdrość.. robi z człowiekiem a Gryby ma 18lat a nie 15 dla twojej informacji chłopcze :)

Opublikowano

Coś wydaje mi się, że po części Krito ma rację. Skoro są te same problemy, zaczyna się podobnie to i pewnie podobnie jak nie tak samo sie skonczy. Cóż, ja w kązdym radzie podziękuje D: Życzę cierni w dupie/

Opublikowano

Ehh, widzę że się znowu zaczyna.

Serwer wielce przygotowany, odświeżona ekipa ( jakoś w to nie wierzę ) , a tu jakby coś nowego ... Przełożony start ?

Jutro start ? A juto będzie kolejne odwołanie że przekładacie ?

Pliki serwerowe są naprawdę dobrze zrobione, ale cała reszta zależy już od Teamu serwera.

Zobaczymy co z tych obietnic wyjdzie. Życzę wam powodzenia.

Ekipa ta sama tylko pewnie nicki zmienili bo widać, że dzieje się tak jak na Astorii : ]

Opublikowano

No coz szkoda ze tak wyszlo , ale chociaz wzuccie clienta juz dzis na okolo 2-3 hostingi w takim razie.

Opublikowano

Aj szkoda ze przelozony start ale i tak napewno wejde za ladna prezka zeby odpuscic:)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Ekipa ta sama tylko pewnie nicki zmienili bo widać, że dzieje się tak jak na Astorii : ]

zapraszam na ts3 to sobie porozmawiasz z obecną Administracją i zobaczysz czy są to te same osoby co były w teamie Astori..

Opublikowano

Buahaha. Kupili gotowe pliki z kilkoma błędami i technik je przez tyle czasu nie naprawił i oczy naświetlił? xD

Coraz śmieszniej się robi :P

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

nie będę już komentował waszych wypowiedzi gdyż są one żałosne, widać co zazdrość.. robi z człowiekiem a Gryby ma 18lat a nie 15 dla twojej informacji chłopcze :)

No no, prawda boli widze, a i za co mam bana na forum? //Assey

Buahaha. Kupili gotowe pliki z kilkoma błędami i technik je przez tyle czasu nie naprawił i oczy naświetlił? xD

Coraz śmieszniej się robi :P

Nie kupili zadnych plików bo te pliki są ich, nic od astori sie nie zmienilo ;-)

JI5Zwld.png

Opublikowano

To samo co na Astori w tamtym przypadku, gdy byla np jakas przerwa i miala byc on zaraz to byl wlaczony serwer za kilkanascie godzin bo technik zaspal albo cos tam ... Wiem ze jestescie nowa Administracja ale niestety popelniacie te same bledy. (by najmniej caly czas tak piszecie)

00381637475378013724.png
Opublikowano

&nbsp;

LadyLans ? nie znam sorki widocznie mnie z kimś pomyliłeś/aś : )

&nbsp;

Proszę Cię, abyś nie zaprzeczał, twoja dwulicowość nie zna granic i sprowadziła Cię na dno. Dobrze wiesz kim jestem i mam nadzieję, że nie muszę Ci tego udowadniać, ponieważ by było, to dla Ciebie upokorzenie, nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy kłamią sami sobie, we własne oczy. Widzę, że Kirito nie jest już w team, jedynie mogę wnioskować, że to twoja sprawka. W pierwszych momentach chciałeś go wyjebać z forum, po czym mnie awansować, lecz miałam na Ciebie wyjebane, po dłuższym czasie się zdwulicowiłeś, o czym większość graczy Astorii pewnie wie i doprowadziłeś, że ja sama odeszłam z team, a kirito awansowałeś. Ludzi do team dobieracie po znajomości, chwili rozmowy na TS, każdej dziewczynie na TS byście wleźli w dupę, jeżeli by Wam na to pozwoliła. Multitabs jesteś osobą wręcz chujową, nie wiem, kto na ciebie żałował materiału, czy sam tak się zepsułeś, lecz jedno jest pewne, że jesteś nawet grosza nie wart, tak samo jak ten serwer.

Anty warn: Serwera nie polecam, ponieważ technicy są z Astorii, która upadła, ponieważ nie potrafili ogarnąć prostych rzeczy. Zbrojki są oklepane, a broń szpeta.

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...