Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co pamietam to boaboa byl jedynie w IS i dawal 2x lepsze bony niz standardowe pety. Zmieniliscie to?

boaboa xDDDD

Mozna prosić link do clienta ?

będzie przed 18 zapewne .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Z tego co pamietam to boaboa byl jedynie w IS i dawal 2x lepsze bony niz standardowe pety. Zmieniliscie to?

tak zmieniliśmy to :)

Opublikowano

Drop Yang pewnie dalej będzie ten sam lipny , a co do startu to mogli by startować wcześniej .

Start jest dzisiaj o 18 więc o co chodzi?

Drop yang ma być podobno lepszy..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Przestancie narzekac na drop yang, chyba wbiliscie 50 lvle, dlatego narzekacie. Na 130lvlu lajtowo bylo mnie stac na ulepszanie wszystkiego.

Opublikowano

Jest client ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Kilka godzin przed startem client ? To głupota , ludzie z małym transferem potrzebuje wiecej czasu . . .

Wrzućcie na pare hostingów .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Grałem na astori, wbiję i na ten, nie bede grał od razu po starcie tylko dopiero koło godziny 20:00. Mam nadzieję, że serwer nie padnie nim wystartuje. Powodzenia.

Opublikowano

Pisałem Wam że to nie ja napisałem tamten post :)

No to tak, jako że mnie wkur*ił GM aka "Pro grafejszyn" Bardas, czas wszystko tu opisać.

Team pozostaje praktycznie nie zmieniony !

Shaders jest nie tylko od TS'a.

Variatek również zostaje.

Xezo, nadal jest technikiem.

Bardas... Nic nie zmienił.

Pozmieniali sobie nicki i myślą że są fajni.

Nie tylko mi Bardas powiedział o tym że oni tylko zmieniają nicki i na TS będą gadali Multitabs oraz Bardas, żeby to wszystko nie wyszło na jaw.

Ten serwer również zamkną jak poprzedni, nic na Astorii nie było zepsute, nikt nie uciekł z Teamu itd.

Zarobili sporą kasę i zamknęli serwer, z tym pewnie będzie podobnie.

Wych*jali jedną osobe na Astorii, koleś przelał im 300 złoty na nową strone, a oni mieli mu dać rangę GM'a na serwerze, okres próbny 7 dni.

Jak większość wie, offneli serwer mieli włączyć po 4/5 dniach, wszystko miało już działać poprawnie.

Już po 2 dniach od offu serwera, było wiadomo że serwer jest OFF 4EVER, Shaders i reszta specjalnie zrobili taką pseudo przerwę, by gracze sobie poszli na jakiś czas a sprawa z Astorią by ucichła.

Siedziałem z Nimi często na TS i gadka była że wypuszczą serwer na tych samych plikach oraz może dodadzą jakieś nowości JEŚLI PAVCIOWI będzie się chciało.

Czyli kolejny pseudo technik serwera Astoria.

Serwera ogólnie nie polecam :)

Pozdrawiam Kirito :*

JI5Zwld.png

Opublikowano

Pisałem Wam że to nie ja napisałem tamten post :)

No to tak, jako że mnie wkur*ił GM aka "Pro grafejszyn" Bardas, czas wszystko tu opisać.

Team pozostaje praktycznie nie zmieniony !

Shaders jest nie tylko od TS'a.

Variatek również zostaje.

Xezo, nadal jest technikiem.

Bardas... Nic nie zmienił.

Pozmieniali sobie nicki i myślą że są fajni.

Nie tylko mi Bardas powiedział o tym że oni tylko zmieniają nicki i na TS będą gadali Multitabs oraz Bardas, żeby to wszystko nie wyszło na jaw.

Ten serwer również zamkną jak poprzedni, nic na Astorii nie było zepsute, nikt nie uciekł z Teamu itd.

Zarobili sporą kasę i zamknęli serwer, z tym pewnie będzie podobnie.

Wych*jali jedną osobe na Astorii, koleś przelał im 300 złoty na nową strone, a oni mieli mu dać rangę GM'a na serwerze, okres próbny 7 dni.

Jak większość wie, offneli serwer mieli włączyć po 4/5 dniach, wszystko miało już działać poprawnie.

Już po 2 dniach od offu serwera, było wiadomo że serwer jest OFF 4EVER, Shaders i reszta specjalnie zrobili taką pseudo przerwę, by gracze sobie poszli na jakiś czas a sprawa z Astorią by ucichła.

Siedziałem z Nimi często na TS i gadka była że wypuszczą serwer na tych samych plikach oraz może dodadzą jakieś nowości JEŚLI PAVCIOWI będzie się chciało.

Czyli kolejny pseudo technik serwera Astoria.

Serwera ogólnie nie polecam :)

Pozdrawiam Kirito :*

To co piszesz przechodzi ludzkie pojęcie . Andersen by cię podziwiał że napisałeś taką bajkę - szkoda że nie ma w tym za grosz prawdy :) Teraz na TS siedzieliśmy w 32 osoby na ts z czego 30 to gracze Cavii i rozmawiali z technikami ( w nich byli starzy gracze Astorii jak i forum DG którzy znają poprzednich techników ) na tsie byłeś 2 czy 3 razy po 10 minut i tyle . A ostatnio kiedy byłeś ? tydzien , dwa temu ? No widać że wszystko wiesz, szkoda że to co piszesz nie jest prawdą . Straciłeś rangę na forum i zaczynasz pisać jakieś głupoty dotyczące serwera - tak się zachowuje zdesperowane dziecko bo nie wiesz co dalej zrobić ze swoi życiem . Pozdrawiam .

Opublikowano

Prawda, byłem tydzień temu na TS.

Jak już planowaliście to gówno zrobić kolejne dla zarobku.

Straciłem rangę po tym jak Assey napisał prawdę na Wasz temat parę storn wcześniej.

Znowu zaczynacie okłamywać graczy. Może Shaders nie jest w Teamie? No beka :)

Pavcio czy Xezo używa na TS teraz nicku Gruby? Technicy nowi yhym.

Sam Bardas mi powiedział że Team się nie zmieni tylko kto inny będzie odpowiadał graczom a nie "technicy".

Pewna osoba miała być GM'em ale Pavcio wszedł i się nie zgodził, a teraz będziesz piero*ił że go nie ma w Teamie?

Pozdrawiam :) Koniec dyskusji, gracze sami zobaczą jaki to serwer i kiedy go zamknięcie :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Przeczytaj 20 razy co napisałem post wcześniej i potem napisz sensowny post . Dokładnie mi chodzi o to : Teraz na TS siedzieliśmy w 32 osoby na ts z czego 30 to gracze Cavii i rozmawiali z technikami ( w nich byli starzy gracze Astorii jak i forum DG którzy znają poprzednich techników ) ale Ty nadal piszesz bzdety : Sam Bardas mi powiedział że Team się nie zmieni tylko kto inny będzie odpowiadał graczom a nie "technicy". Ogarnij się :-)

Opublikowano

Ciekawe czy to co pisze kiroto to prawda. :p

A apropo serwera ciężko zdobyć na początku wystarczającą ilość yang na zmianki i dodania na wybonowanie pierwszego eq? xD

sygnatura2.png

Opublikowano

@UP

Na Astorii drop yang do 30lv wystarczał na fms, pełno zmianek, dodań itd. A teraz ma podobno lecieć 2x więcej kasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...