Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto z administracji pisał/mówił, że będzie rano?

client będzie wrzucany w nocy i rano Wam go udostępniły ponieważ technik będzie nocą pracował jeszcze :)

Proszę bardzo.

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie to taka sytuacje, bo technika na internet nie stać.

I nie zgada się u niego upload...

Niedługo klient powinien być, musicie wytrwale czekać.

Multitabs - Właściciel serwerowego forum Astorii, aktualnie Cavisa.

Multitabs - nie był w teamie astorii, chodzi mi o grę.

Multitabs - aktualny GM cavisa :)

Więc nie bądź rudy, nie wiesz nie pisz.

5ttmra.jpg

gorzał nie liż dupy ;]

\

Opublikowano

Coś mi tu nie gra więc tak cytuje "nasz technik Gruby miał wypadek (naświetlił sobie oczy przy spawaniu)" jak naświetlenie oczu można nazwać wypadkiem ?.Przecież naświetlić oczy można sobie wtedy gdy przy spawaniu nie mam niczego co osłania oczy okularów,maski itdp. Więc raczej tego wypadkiem nazwać nie można bo chyba każdy głupi wie że jak przy spawaniu spawa się bez ochrony na oczy to później źle na tym wyjdzie.....

Opublikowano

Był w Teamie tylko Ty nie wiesz . Czemu go wyrzucili ? Coś robił tak jak z tym serwerem coś zrobi i będzie OFF .A teraz jeszcze GM'a ma więc -.-

@UP 2 lubie69 dobrze powiedziane , a może nawet będą własne(prywatne ) Eventy , dla kolegów .

Opublikowano

Wszyscy są siebie warci ^^ Navi będzie zapewne na serwie więc odradzam grania - szkoda czasu ;]

Nie znasz = nie oceniaj .

Coś mi tu nie gra więc tak cytuje "nasz technik Gruby miał wypadek (naświetlił sobie oczy przy spawaniu)" jak naświetlenie oczu można nazwać wypadkiem ?.Przecież naświetlić oczy można sobie wtedy gdy przy spawaniu nie mam niczego co osłania oczy okularów,maski itdp. Więc raczej tego wypadkiem nazwać nie można bo chyba każdy głupi wie że jak przy spawaniu spawa się bez ochrony na oczy to później źle na tym wyjdzie.....

zlekceważył prace końcową , jak napisał nie dla każdego noszenie maski jest wygodne ;)

Był w Teamie tylko Ty nie wiesz . Czemu go wyrzucili ? Coś robił tak jak z tym serwerem coś zrobi i będzie OFF .

nie byłem w teamie astori ogarnij ..

Opublikowano

Ludzie,, jestescie tepakami i chuj. Hejtujecie kurwa wszystko, caly team, a jest on zupelnie inny. Ruszcie dupe, wejdzcie na ts-a i pogadajcie, a potem oceniajcie piss jol frajerzy ;o

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Wierzysz w tą bajkę ^_^ ?

Jak się spawa to jest od tego maska, ale widać ktoś tutaj nie zadbał o bezpieczeństwo ; )

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale maska nie jest konieczna, wystarczy zamykać oczy. Jeśli spawasz samemu i nie masz trzech rąk to raczej ciężko jest cokolwiek zrobić, a okulary są niewygodne :)

Opublikowano

xxxx

Client.

to nie jest Nasz client więc nie ściągać.

Opublikowano

Ludzie,, jestescie tepakami i chuj. Hejtujecie kurwa wszystko, caly team, a jest on zupelnie inny. Ruszcie dupe, wejdzcie na ts-a i pogadajcie, a potem oceniajcie piss jol frajerzy ;o

Tam nie ma czego słuchać ^^ banują za nic ;c

Opublikowano

Tam nie ma czego słuchać ^^ banują za nic ;c

Bo jesteś rudy i nie masz kultury - za darmo banów się nie dostaje :)

Opublikowano

Bo jesteś rudy i nie masz kultury - za darmo banów się nie dostaje :)

Widziałeś mnie, że oceniasz? Macie takie osoby w administracji ts'a, które po nicku banują ;c

Opublikowano

Widziałeś mnie, że oceniasz? Macie takie osoby w administracji ts'a, które po nicku banują ;c

a Ty znasz administracje żeby pisać o nich takie rzeczy ?

Opublikowano

a Ty znasz administracje żeby pisać o nich takie rzeczy ?

Znać administrację? Shaders, Variatek, często z wami na ts przebywałem to widziałem jak się zachowujecie :] Ktoś się pytał kiedy będzie serwer właczony to otrzymywał odpowiedź typu: nigdy, za rok, zamknij się ..

Jedynie Shaders tam coś robił ;x

Opublikowano

Ja nic nie mam do Teamu tylko do Ciebie , nie chcę aby było tak jak z Astorią.

Tak to się odzywaj do swoich rodziców a nie do nas ... " frajerzy" ? zniżyłeś się do poziomu dziecka -.- . I to Ty jesteś " tepakiem i ch**' " .

Opublikowano

Znać administrację? Shaders, Variatek, często z wami na ts przebywałem to widziałem jak się zachowujecie :] Ktoś się pytał kiedy będzie serwer właczony to otrzymywał odpowiedź typu: nigdy, za rok, zamknij się ..

Jedynie Shaders tam coś robił ;x

i co za darmo banowałem ? nie za spam=1h, Obraza Perm . Jestem Administratorem ts'a imam takie prawo .

Opublikowano

i co za darmo banowałem ? nie za spam=1h, Obraza Perm . Jestem Administratorem ts'a imam takie prawo .

Chodzi o wasz podejście do serwera :x

"Niby" teraz jest inna administracja, a dzieje się tak jak było z Astorią :]

pytanie czy roski odrazu wchodza maksymalne

Raczej tak na Astorii wchodziły

Opublikowano

chłopie ty nic nie ogarniasz tam na ts -,- też słuchałem pytali się ludzie kiedy jakieś info co do startu a ty bardzo dojrzale odpowiadasz "wcale" "jak będzie to będzie" "nie zadawajcie pytań" hahahahaha smieszny jesteś

\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...