Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP - wiadome .

serwer postoi pare dni zbierze ładne opinie to gracze wejdą :)

Wątpię i to bardzo ;] robi się to samo co z Astorią 3 dni on zapowiedzi to mało ?? to trzeba było napisać zapowiedz jak zrobili byście wszystko co trzeba -,- Oczywiście też nie zagram ;] Podaj waszego ts3 to pogadam z Administracjom "dorosłom"

\

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wątpię i to bardzo ;] robi się to samo co z Astorią 3 dni on zapowiedzi to mało ?? to trzeba było napisać zapowiedz jak zrobili byście wszystko co trzeba -,- Oczywiście też nie zagram ;] Podaj waszego ts3 to pogadam z Administracjom "dorosłom"

tsa masz w prezentacji :)

Opublikowano

Jak wam się nie podoba to idźcie na policję się popłakać bo to Piszecie o Administracji Cavis to mi się śmiać chce . Koleś pisał że zmieniliśmy nicki ? Ja,Shaders,Multitabs,Reveng, Bardas i inni jakoś mają te same nicki ;) Pozdrawiam Was. Nie chcesz grać nie graj ! Nikogo nie trzymamy <3

To Pomoże fs0l.png

Opublikowano

Widze ze znow Astoria , i "ogarniety" team przekladaja start :D .

Serwer i administracja to syf , ktorzy potrafia tylko cos zj*bac i rozdac komus eq , a nie zajmowac sie serwerem :)

NIE POLECAM !

Opublikowano

Serwer i administracja to syf , ktorzy potrafia tylko cos zj*bac i rozdac komus eq , a nie zajmowac sie serwerem :)

NIE POLECAM !

Napisz jeszcze o Tym na Fejsie. <3

Opublikowano

NIE POLECAM !

ile mamy tłuc że jest inna administracja , to nie nasza wina że technik w pracy sobie oczy naświetlił zrozum .

Opublikowano

ile mamy tłuc że jest inna administracja , to nie nasza wina że technik w pracy sobie oczy naświetlił zrozum .

Ze inna administracja , to takie kity mozecie wciskac ale na osiedlu kolegom ;)

Opublikowano

wiesz trzeba byc idiotom zeby dawac 15latkowi spawarke zeby sobie oczy naswietlił xD

Ty to jo hajnaś, ty je rudy ?

Prujesz tyłek stać policja, co Ty tak się spinasz chłopaki robią serwer niech sobie robią.

Krążysz ciągle Twój zryty system...

Oj wiecie co ten co miał wcześniej serwer teraz robi nowy, pewnie hajs się nie zgadza - Hajnaś aka plotkarz.

Wiecie co no ten teges założyciel aline ma 14 lat nie grajcie tam bo no wiecie taka sytuacja - Hajnaś nie może pojąć tego, że młodszy chłopak więcej umie O_o.

Ty to bez kitu jesteś rudy xD

Ty to harnaś bez kitu rudy jesteś ? :D

NIE POLECAM !

Ty to jo bez kitu...

Zrobił byś chociaż 0,00000000000000000000000000,01 tego co oni zrobili to mógłbyś napisać, że się nie znają, no wiesz... ale Twój poziom to jest zbyt krytycznie, pewnie hajnaś haket tim.

Serwer i administracj to syf ? Spójrz na swoje palce u nóg, przerazisz się....

Astoria, tanirus i te inne sprawy no wiesz, fajne serwery głównym problemem były małe bugi, które psuły Wam grę :)

Oni nie robią przecież tego hurwa specjalnie, że Wam serwer wyłączają ludzie...

nie polecam serwera, multitabs to totalny kretyn jak ten ich teb team, bardas, shaders, variatek oni są nieobliczalni dostałem bana na forum za nic, rangi dają po znajomości, serwer dno i padnie, zmienili sobie " NICKI " i myślą że nikt ich nie pozna, serwer upadnie po paru dniach, nawet ddosy nie są potrzebne. gówno serwer, gówno team. cześć.

Team = kretyn, po czym to wnioskujesz ?

Po tym, że ich umiejętności są większe od Twoich o 99% ? Chyba tak :D

Bana dostałeś ? Ja na Twoim miejscu bym się nie dziwił...

Rangi po znajomości ? Dobrze robią, płakalibyście gdyby taki rudy hajnaś z jamajki dostał...

Lepiej dać znajomemu niż rudemy chyba to proste, prawa ?

Gówno serwer, gówno team ? Tfoja polszczysna jest pr0 !

Na ts3 banuja za nic,jakie nie ogary nie polecam.

ban za trollowanie :3

@serwer

Wchodzą max bony ?

BS będzie dozwolony ?

Opublikowano

Na ts3 banuja za nic,jakie nie ogary nie polecam.

Skarbie <3 nie obrażaj, nie ubliżaj a banów nie bedzie oki ?

A jezeli chodzi o serwer to warto jest tyle czekać!!!! :):):)

414636.gif

Opublikowano

Ludzie, to jest nowa administracja, nowy projekt. Jeżeli nie sprawdzicie to się nie dowiecie jak to wszystko wygląda.

Co do Multiego, uważam, że jest świetną osobą, kulturalną itp. Nic do niego nie mam. Nie wiem za co te hejty, dajcie już sobie spokój, bo to nie ma sensu. Tak jak pisałam wyżej sami sprawdźcie a się dowiecie co i jak.

Na serwer serdecznie zapraszam, będzie świetna zabawa ;)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Wybaczcie ale jesteśmy zmuszeni przełożyć start do jutra ponieważ nie wyrobimy się ze wszystkim jak myśleliśmy, nasz technik Gruby miał wypadek (naświetlił sobie oczy przy spawaniu) więc będzie dopiero w nocy wszystko ogarniał, poza tym musimy dodać parę rzeczy do clienta oraz zmienić szatę graficzną strony . Wybaczcie . Jutro tzn 22.08 o godzinie 18:00 startujemy bez żadnych przenosin startu . Przepraszamy i pozdrawiamy Team CaviS .

Jeśli jutro serwer nie będzie działał, usuwam prezentacje.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jeśli jutro serwer nie będzie działał, usuwam prezentacje.

Chyba po*ebało się od władzy .

Serwer jutro będzie działać ;)

Opublikowano

Ahahah, tylko czekałem na wymówki, tylko jeszcze nie wiedziałem jak będą one brzmieć. A co gdyby ten wasz " technik" połamał sobie wszystkie palce nóg i rąk ? Nie wystartowalibyście z serwem przez pół roku, dopóki by nie wyzdrowiał ?. Po tak długim okresie przygotowawczym powinniście pomyśleć o tym, że coś się może przytrafić i ktoś powinien go umieć zastąpić, ale nawet jeśli nie, to przecież przetestowany serwer, dopięty na ostatni guzik powinien chodzić bez jakiejkolwiek pomocy technicznej. " Just start". Czemu w całej historii polski nie było tak: wybory do sejmu się nie odbędą, bo marszałek dostał biegunki. Boże... ty widzisz a nie grzmisz . Chyba będę zmuszony dołączyć do grona ludzi, twierdzących, że administratorzy sobie pozmieniali nicki po niezbyt udanej próbie Astorii. -"That make's sence".

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Coś wam ludziska powiem. Zdarzyło mi się nie raz naświetlić oczy przy spawaniu i prawda jest taka. Oczy bolą/pięką w nocy jak kładziesz się spać, a oni wylatują z tym że w nocy będzie ogarniał. Żenua. Pozwolę sobie na koniec dodać obrazek jednego z userów. 70705924460490511235.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo nudny, Nie zagram :/ Z tego to czytam masa bugów :/ Wole jakieś dobre Medium ale powodzenia :)

Czytasz, że masa bugów ?

Trudno to stwierdzić bo serwer jeszcze nie wystartował... o_o

Ogólnie z tego co czytam to bardzo rudy jesteś :/

5ttmra.jpg

Coś wam ludziska powiem. Zdarzyło mi się nie raz naświetlić oczy przy spawaniu i prawda jest taka. Oczy bolą/pięką w nocy jak kładziesz się spać, a oni wylatują z tym że w nocy będzie ogarniał. Żenua. Pozwolę sobie na koniec dodać obrazek jednego z userów. 70705924460490511235.jpg

Co do tego naświetlenie to w 100% prawda, technik był w szpitalu dostał krople, pewnie dochodzi już do siebie :)

Jeśli Wam zależy to poczekajcie...

http://scr.hu/1q49/cd72g

hahahhahaha zwała fchuj :D A ciekawe co jutro powiecie ? :D Znowu wpadną 3 stówki i nowy serwer wymyślicie czy jak ? :D

http://scr.hu/1q49/35imw

hahaha no nie wytrzymam mówi to ktoś kto daje bany na forum za wszystko :D np w moim przypadku obraził mnie 1 potem ja jego a on za to dał mi bana Pozderki dla Ciebie Multi ! <3

Tak dokładnie 3 stówki, podać Ci numer konta czy wolisz sms ?

Będą mówili, że start serwera i życzymy miłej gry :)

Dostałeś bana na forum, wielka szkoda kurcze.

Ciesz się, że nie dostałeś od razu bana po rejestracji... Ja bym tak postąpił :/

@serwer

Czy będą wierzchowce / pety w IS ?

Co z nowymi dungeonami ?

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo nudny, Nie zagram :/ Z tego to czytam masa bugów :/ Wole jakieś dobre Medium ale powodzenia :)

Aż szkoda mi Cie cytować, ale muszę, bo jak można pieprzyć takie bzdury. Czytasz w komentach że sa bugi na serwerze ? A powiedz mi skąd Ci wszyscy super znawcy mogą to wiedzieć, jeżeli serwer jeszcze nie wystartował, a beta była zamknięta ?

Załamują mnie tacy ludzie, słuchajcie, nie trzeba mieć 22 lat, aby myśleć racjonalnie.

414636.gif

Opublikowano

Nowi team heh dobre. Kogo na to nabierzecie ? 10-12 latów ? Shaders wymyślił bajeczke że niby nowy team itp bo z poprzednich obietnic się nie wywiązał i wiedział że jeśli teraz by wystartowali pod tymi nickami co na poprzedniej edycji to poszła by na nich fala hejtu a tak to mogą mówić że to nie ich wina, że nie mają nic wspólnego z tamtymi ludzmi. Prawda jest taka że jak zwykle nie wyrabiacie się z czasem... Kto grał na poprzedniej edycji wie ile trwały 10minutowe przerwy. Jeszcze ta bajeczka z tym że technik naświetlił sobie oczy ;/. Kto normalny daje 15 latkowi spawarke do ręki.

Opublikowano

Nowi team heh dobre. Kogo na to nabierzecie ? 10-12 latów ? Shaders wymyślił bajeczke że niby nowy team itp bo z poprzednich obietnic się nie wywiązał i wiedział że jeśli teraz by wystartowali pod tymi nickami co na poprzedniej edycji to poszła by na nich fala hejtu a tak to mogą mówić że to nie ich wina, że nie mają nic wspólnego z tamtymi ludzmi. Prawda jest taka że jak zwykle nie wyrabiacie się z czasem... Kto grał na poprzedniej edycji wie ile trwały 10minutowe przerwy. Jeszcze ta bajeczka z tym że technik naświetlił sobie oczy ;/. Kto normalny daje 15 latkowi spawarke do ręki.

Chciałbyś być takim 15'latkiem jak technik, mieć taką wiedzę jak on, i jeszcze mieć uczciwą prace . Pozdrawiam :*

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA START <3

414636.gif

Opublikowano

SHADERS I VARIATEK SĄ TYLKO ADMINISTRATORAMI TS, NIC WIĘCEJ.

Ludzie dajcie już spokój z tymi hejtami. Po prostu poczekajcie do jutra i sami zobaczycie jak to wszystko będzie wyglądać i jaka jest administracja.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Chyba po*ebało się od władzy .

Serwer jutro będzie działać ;)

Nie bedzie.

SHADERS I VARIATEK SĄ TYLKO ADMINISTRATORAMI TS, NIC WIĘCEJ.

Ludzie dajcie już spokój z tymi hejtami. Po prostu poczekajcie do jutra i sami zobaczycie jak to wszystko będzie wyglądać i jaka jest administracja.

Ehh Afrodytka, sama wiesz dobrze jak wiesz, z resztą... rob jak tam chcesz, mam nadzieje, ze sie na nich przejedziesz ;) #assey

JI5Zwld.png

Opublikowano

Witam wśród żywych :)

Więc tak, pozdrawiam tych którzy nie mają życia poza komputerem i nie potrafią uwierzyć, że ktoś pracuje, że ktoś może mieć taki fetysz, iż nie lubi zakładać maski/okularów gdyż są one niewygodne dla niektórych osób i może zdarzyć się tak, że oczy przy spawaniu się naświetlą.

Były komentarze typu "Kto dałby 15-nasto latkowi spawarkę do ręki", osoby piszące to, po pierwsze zachęcam do zainteresowania się otworzeniem nowej działalności jako wróżbita, po drugie zachęcam do pochwalenia się swoim wiekiem lub namawiam do rozmowy na TS :)

Głupio zrobiłem, że dałem się tak wyłączyć na troszkę ponad dzień, ale to w sumie tylko jeden dzień poślizgu, dziś startujemy o 18, możecie być spokojni, z pewnością było na co czekać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...