Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi o wasz podejście do serwera :x

"Niby" teraz jest inna administracja, a dzieje się tak jak było z Astorią :]

Raczej tak na Astorii wchodziły

Podejście ? Dzieje się to samo jakieś dowody czy coś ?

chłopie ty nic nie ogarniasz tam na ts -,- też słuchałem pytali się ludzie kiedy jakieś info co do startu a ty bardzo dojrzale odpowiadasz "wcale" "jak będzie to będzie" "nie zadawajcie pytań" hahahahaha smieszny jesteś

Chcesz to mnie nauczysz jak ogarnąć ts'a mogę Cie Prosić ? Info co do startu masz na mpc . Dla tego bo takie głupie czasem zadajecie że to szkoda odpowiadać . Dobrze że Ty nie jesteś śmieszna <3

Opublikowano

Podejście ? Dzieje się to samo jakieś dowody czy coś ?

Chcesz to mnie nauczysz jak ogarnąć ts'a mogę Cie Prosić ? Info co do startu masz na mpc . Dla tego bo takie głupie czasem zadajecie że to szkoda odpowiadać . Dobrze że Ty nie jesteś śmieszna <3

dobrze że mnie nie pamiętasz botku ;]

\

Opublikowano

Klient bedzie wieczorem ;)

tak wieczorem .. czlowieku o 18 start a ty wieczorem chcesz klienta ?

ja go sciągne w 5min ale co z reszta graczy co im sie sciaga dluzej ?

Opublikowano

Godzina 16.00 za kwadrans , myśle ze ludzie chcieli by klienta pobrac , prawda taka ze jak ktos ma neta 2 lub 4 mb to bedzie zasysal 1 lub 2h

Ja sie nie martwie , 10 min i jest , ale powinniscie pomyslec , wiecej myslec i szybciej dzialac a mniej spamowac na mpc . ( To zdanie do ekipy astori ).

Opublikowano

Bedzie zatraz pisałem z GM

Ale ty łatwo wierny jestes ;) Pozdrowienia dla ciebie jak myslales ze zaraz bedzie klient i dla calej reszty, Moze bedzie okolo 17 to bedzie dobrze ;)

Opublikowano

No i jak panowie idzie wam ze startem serwera? :] Widzę, że jeszcze clienta nie macie ^^ Technik znów spawał? :C

Opublikowano

za 1,50h start kiedy ten client bedzie ?

client o 17 :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

client o 17 :)

Małe problemy z uploadem klienta.

Jeśli ktoś jest chętny pomóc i ma dosyć dużo upload/download proszony o pw :)

Odwdzięczymy się.

@edit

Taka sytuacja, że net grubego jest trochę chudszy od niego... :/

Serwer już działa w 100%

Problem z tym, że tylko technik ma klienta a jego internet to antyk.

Opublikowano

Nie wystartuje o 18 :) znów jakieś problemy będą, dzisiaj admini serwerów to chyba bezmyślne dzieci. Z 5 ostatnio powstałych serwerów bez problemów lub z małymi wystartował może 1 priv.

Opublikowano

Lekki poślizg będzie wybaczcie :) nagrodzimy to Wam i darujcie sobie komentarze typu "wiedziałem że tak będzie" i łuhuhuh . Poślizg godzinę,dwie to nie jest dużo lecz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje .

Opublikowano

Lekki poślizg będzie wybaczcie :) nagrodzimy to Wam i darujcie sobie komentarze typu "wiedziałem że tak będzie" i łuhuhuh . Poślizg godzinę,dwie to nie jest dużo lecz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje .

Poślizg to wy macie ale 1 dniowy juz ;)

Opublikowano

Wedlug mnie juz wszystko jest zrobione tylko przekladaja start bo jest malo ludzi w temacie i chca jak najwiecej osob na starcie ;)

myślisz że gra na zwłokę działa dla Nas na plus ? No raczej nie bo sporo osób czeka na TSie .

Opublikowano

Multiabs mowie ci nie wypali ci ten serwer.

Klient o 17 + 500 osob pobiera +/- to transfer spada okorpnie

niektorym bedzie sie pobierac 5h no czekam jezeli o 17 nie bedzie

klienta to nie ma co czekac

Opublikowano

Dużo ludzi czeka :D Zagram ale znając życie to nie wbije sie 10lvl przy tonie ludzi... Ale mam sposób :)

życzę dobrego startu servera jak i żeby było mało bugów ;) Czekam z niecierpliwością i mam nadzieje że server postoi z 5lat :D a nawet więcej :)

Na uj mi sygnaturka? .__.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...