Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, a co robi tutaj variatek? Pewnie tylko kibicuje waszemu "Serwerowi"? Nie ładnie..

@variatku, a Ty nadal będziesz faworyzował koleżankę jak na poprzednim serwerze?

Kolejne pytanie. Czemu Patrycja[Afrodyta] ma nowy nickname? :O

Oszustwa i przekręty - cały ten serwer, zagoszczę by wam udowodnić, że client to wielka dziura. :)

O widzisz znów jestem ;) i cały czas będę bo nikt mi nie za broni ;) a jak Ci to powiedzieć hmm... ;) a siedzę sobie na ts'ie :) Bo go udostępniłem z Bratem Shadersem ;) Coś Ci się nie podoba Placku ?

No jak się znajdzie taka to jej bardzo pomogę w expie bo to teraz Medium to trzeba będzie się postarać ;) Tylko z poprzedniej akcji jak to mówisz faworyzowałem koleżankę ma żadnych dowodów ;)

Bo Patrycja [ Afrodtya ] To jest inna osoba o której myślicie nigdy z nią nie rozmawialiście i mówicie że to ona ;)

Oszustwa i przekręty ? - Idź z tym na policje.

To jest inna administracja, bardziej ogarnięta niż poprzedni HA. Mam nadzieję, że tutaj chociaż nie będzie niespodzianek typu off, cofki, restarty itd.

@Topic

Zmieniacie coś w plikach czy totalnie zrżnięte z Astorii?

Nie które rzeczy zostały pozmieniane + coś tam dodane .

Hahaha :D Dobry joke xD..

Nie Polecam Administracja nie wywiązała się z roli na poprzednim swoim serverze :> . Tym bardziej pan HA który nie wiedział jak odpalić maszynę ^^ . Nie mówiąc o eq navi ; > .

Tylko że to jest inna Administracja tego servera .

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jezeli tym razem wypali moze zagram

a takie pytanie jak bedzie z tym dropem broni 75?

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Prezentacja czysta, prosta i zrozumiała. Warto zawiesić oko i szczerze mogę polecić serwer. Bronie, zbroje fajnie zrobione, nie ma w tym przepychu. Forum również schludne i zadbane. Atmosfera przyjemna, Team ogarnięty, cóż Ja mogę więcej dodać. Polecam!!

Opublikowano

No jezeli tym razem wypali moze zagram

a takie pytanie jak bedzie z tym dropem broni 75?

Ziny , ripper i bossy na high lvl mapach .

Powtarzam po raz piąty . To jest nowa administracja a Variatek oraz Shaders udostępnili Nam TSa nic więcej .

Opublikowano

Piękny serwerek po prezentacji.Jeszcze żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia.Na pewno zawitam tam na bardzo długo.Najlepsza rzecz którą przeczytałem

U handlarki różności możemy zakupić "Magiczne pudełko", dające możliwość zamknięcia w nim duszy naszej postaci.

Kiedy zamkniemy już naszą postać, mamy możliwość sprzedania Magicznego pudełka.

O takim serwerze to ja marzyłem ;)

EDIT: Tylko mam pytanie.Czy rejestracja i client będą np. 2 godziny przed odpaleniem serwera?

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

bronie na 100 dajcie na 180 lepiej wyglądają.

jeżeli będzie więcej takich uwag możliwe ze zmienimy.

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą.Bronie na 180lvl z wyglądu są gorsze i powinny być na 100 ;)

2912562157.png

Opublikowano
Opublikowano

Zgadzam się z kolegą.Bronie na 180lvl z wyglądu są gorsze i powinny być na 100 ;)

No a mi sie natomiast bardziej podoba tak jak jest teraz.

Czekam z niecierpliwoscia na serwer.

PS. Przydalyby sie jakies dungeony.

Opublikowano

@2UP Wszystkie oprócz pierwszej wyglądają świetnie.Dobrze by było je zobaczyć ale bronie które są aktualnie też są na prawdę dobre.

2912562157.png

Opublikowano

A nie bedzie za przeproszeniem w chu... na magie zeby BM i Szaman nei byli poszkodowani? I zeby nie okazalo sie ze na max lvl bedzie mialo sie 24019480921809234890 hp bo takto to jest bez sensu

Opublikowano

A jak z roskami.Są u handlarzy? A jak są to maxymalne wartości wchodzą?

tak są max wartosci lecz roska na magie ma 5%

Serwer pewnie padnie po tygodniu jak Astoria nie zagram :)

no i tu się zdziwisz :) nie odpowiadamy za poczynania wcześniejszego teamu który miał Astorie :)

Opublikowano

na serwer na 100% wbije ;]

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Super serwer na pewno wbje :) Kiedy będzie można się rejestrować i pobrac clienta?

////

Nie doczytałem.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Tak wgl to chcialem zapytac co z metkami w red lesie i na mapkach 100+? Bo na Astorii 10 osob bilo jednego metka. Zrobiliscie cos z tym?

Opublikowano

tak są max wartosci lecz roska na magie ma 5%

no i tu się zdziwisz :) nie odpowiadamy za poczynania wcześniejszego teamu który miał Astorie :)

Na Astorii tak samo obiecywali, że będzie cacy, że bugi naprawią, że wprowadzą nowości i wgl. będzie pięknie, super.

Póki co nie wchodzę, bo być może to kolejny server na "stratę czasu". Może kiedyś.

Pozdrowionkaa :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...