Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To samo co na Astori w tamtym przypadku, gdy byla np jakas przerwa i miala byc on zaraz to byl wlaczony serwer za kilkanascie godzin bo technik zaspal albo cos tam ... Wiem ze jestescie nowa Administracja ale niestety popelniacie te same bledy. (by najmniej caly czas tak piszecie)

Na początku Astorii był Flourine 14latek, który chodził spać po dobranocce i akurat wtedy kiedy chodził spać serw się walił ^_^

@Multitabs nie znasz LadyLans - Wylansowanej? No nie pier*** :) Jak widziałem na sb rozmowe pomiędzy wami :*

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na techników i Administratora Ts3. Jeśli nie chcecie zostać wychujani to nawet nie pobierajcie klienta. Założę się, że będą odpierdalać to samo co na Astorii. Dwa razy to tej samej rzeki się nie wchodzi. Nie pozdrawiam :)

Opublikowano

A mówiłem, że tak będzie wkońcu w teamie prawie nic nie zmienili plus za prawdę dają permy na forum i ts, pozatym są nieudolni wogóle coś w tych plikach zmieniliście czy dalej można wywalać channele od bossów? Syf,kit i mogiła nie polecam.

Opublikowano

Na początku Astorii był Flourine 14latek, który chodził spać po dobranocce i akurat wtedy kiedy chodził spać serw się walił ^_^

@Multitabs nie znasz LadyLans - Wylansowanej? No nie pier*** :) Jak widziałem na sb rozmowe pomiędzy wami :*

Może nie chce pamiętać? Osobiście wiem jedno, że takiej podłej osoby jak On, to jeszcze nie widziałam. Jeżeli pragnie, abym mu się przypomniała, to posiadam rozmowy na GG, screeny jak po banował całą gildię PlayBoy na TS, za to, że była to moja gildia.

37143810364250485063.png

Opublikowano

nie będę już komentował waszych wypowiedzi gdyż są one żałosne, widać co zazdrość.. robi z człowiekiem a Gryby ma 18lat a nie 15 dla twojej informacji chłopcze :)

Dokładnie i jbc ten wasz aline2, który jest syffem ... na miejscu administracji za sam fakt, że próbujesz kogoś wsypać bym ciebie wywalił, bo nikt by nie chciał mieć takiej osoby w teamie !.

Pozdrawiam

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

znam Wylansowaną lecz nie wiem co ona ma do serwera ?

Opublikowano

znam Wylansowaną lecz nie wiem co ona ma do serwera ?

Wyżej napisałeś, że chyba pomyliła osoby, teraz natomiast oznajmiasz, że znasz wylansowana oj kręcisz kręcisz :c

Opublikowano

Dokładnie i jbc ten wasz aline2, który jest syffem ... na miejscu administracji za sam fakt, że próbujesz kogoś wsypać bym ciebie wywalił, bo nikt by nie chciał mieć takiej osoby w teamie !.

Pozdrawiam

Aline2 stoi, Astoria nie, cavis tez nie, heheh, wypierdalaj.

Tylko ze Flourine coś potrafi, a oni nie... paczajcie tuty na MPC, znajdziecie ich w przeglądajacych :)

LadyLans wyslij mi swoje gg na pw bo trzeba coś ciekawego odjebać ale mi osób do tego potrzeba ;-) //Assey

JI5Zwld.png

Opublikowano

Wyżej napisałeś, że chyba pomyliła osoby, teraz natomiast oznajmiasz, że znasz wylansowana oj kręcisz kręcisz :c

nic takiego wyżej nie pisałem :)

Opublikowano

On kręci, ponieważ wie, że jest on skreśloną osobą, poza tym kłamie sam sobie, to o czymś świadczy. Dokładnie zdaje sobie sprawę, że z banowaniem mnie na ts z powodem: wyp** kur**, to przesadził, a innych po banował, za bycie w mojej gildii. Jego zachowanie jest karygodne i nie przystoi dla członka team. Dlatego z powodu jego osoby odradzam gry na serwerze, ponieważ jest nieobliczalny i nie posiada nawet o grosz kultury i dumy, jaką powinien nosić członek team, ale również gody swojej postawy mężczyzna.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Nie zamierzam się tutaj z Wami kłócić ani prowadzić dyskusji ponieważ jesteście grupą zorganizowaną próbującą zaszkodzić serwerowi .

Zmieniliśmy szatę graficzną strony głównej :) i będzie ona jeszcze poprawiana .

Opublikowano

Nie zamierzam się tutaj z Wami kłócić ani prowadzić dyskusji ponieważ jesteście grupą zorganizowaną próbującą zaszkodzić serwerowi .

Zmieniliśmy szatę graficzną strony głównej :) i będzie ona jeszcze poprawiana .

Grupa zorganizowana ?

hahahahahaha, proszę Cię rozśmieszasz ludzi.

Czyli jeśli komuś się nie podoba twój serwer, a właściwie administracja tego serwera, i wie jacy jesteście zakłamani,

to od razu należy do grupy zorganizowanej ? Próbujesz się bronić jakoś Ci to nie wychodzi.

Zgrywasz głupiego, nie pogrążaj już sam siebie ...

Serwer nic nie wart, niestety. Wymówki, o tym czemu serwer nie startuje...

O dziwo zawsze jest problem z Technikiem, oczy sobie naświetlił ? Już po prostu nie mogę.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Grupa zorganizowana ?

Czyli jeśli komuś się nie podoba twój serwer, a właściwie administracja tego serwera, i wie jacy jesteście zakłamani,

to od razu należy do grupy zorganizowanej ? Próbujesz się bronić jakoś Ci to nie wychodzi.

O dziwo zawsze jest problem z Technikiem, oczy sobie naświetlił ? Już po prostu nie mogę.

Ja tez nie moge , lepiej sie posmiac ze komus cos sie stalo , zamiast poprostu uwierzyc , potrzebne Wam do wszystkiego zdjecia? Przyzwyczajenie do facebooka? Wrzuce słit focie bo dawno nie dodawalem? Ojej stlasne. Dajcie sobie spokoj , bo to nie ma sensu.

To jest prezentacja a nie temat do wyzwisk i hejtowania , macie problem to PW.

A co z serwerem to zobaczymy.

Czy wrzucicie clienta jeszcze dzisjaj?

Opublikowano

Grupa zorganizowana ?

no taka prawda :) jeżeli ktoś chodzi do pracy to może mieć problemy :) nawet ktoś jak siedzi na dupie cały czas może mieć wrzody więc nie rozumiem Twojego zachowania . Widać że mało wiesz o życiu ponieważ bardzo łatwo przy spawaniu można sobie oczy naświetlić . Grupa zorganizowana ? Hakier aka hajnaś, kirito,wylansowana - piszą i spamuja caly czas wiec to nie grupa zorganizowana jezeli trzymia sie razem ? pozdrawiam.

Opublikowano

Ja tez nie moge , lepiej sie posmiac ze komus cos sie stalo , zamiast poprostu uwierzyc , potrzebne Wam do wszystkiego zdjecia? Przyzwyczajenie do facebooka? Wrzuce słit focie bo dawno nie dodawalem? Ojej stlasne. Dajcie sobie spokoj , bo to nie ma sensu.

To jest prezentacja a nie temat do wyzwisk i hejtowania , macie problem to PW.

A co z serwerem to zobaczymy.

Czy wrzucicie clienta jeszcze dzisjaj?

wiesz trzeba byc idiotom zeby dawac 15latkowi spawarke zeby sobie oczy naswietlił xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

wiesz trzeba byc idiotom zeby dawac 15latkowi spawarke zeby sobie oczy naswietlił xD

15 lat to może Ty masz ;) nie znasz to nie oceniaj .

Opublikowano

Sory , nie kazdy jest mistrzem jak Ty pewnie , i wszystko mu wychodzi na 1oo%.

Kazdemu sie moze zdarzyc , a Ty zaraz cisniesz od gimbusa i myslisz ze to pokaze jaki Ty jestes "dorosly".

Zenada.

Multitabs napiszesz cos o tym cliencie?

Opublikowano

Sory , nie kazdy jest mistrzem jak Ty pewnie , i wszystko mu wychodzi na 1oo%.

Kazdemu sie moze zdarzyc , a Ty zaraz cisniesz od gimbusa i myslisz ze to pokaze jaki Ty jestes "dorosly".

Zenada.

Multitabs napiszesz cos o tym cliencie?

client będzie wrzucany w nocy i rano Wam go udostępniły ponieważ technik będzie nocą pracował jeszcze :)

Opublikowano

To kurwa do spawania jest maska.

Ale jak sie idiocie da to tak się później dzieje.

Nic to zobaczymy co jutro z tego serwera wyjdzie.

Miejmy nadzieje ze co chwile nie bd wywalac,cofac,logac i wgl.

mojasygnan.png

Opublikowano

hahahhaha serio? naświetlił sobie oczy i jutro normalnie bedzie siedział na kompie i wam zapierdalał? jebłem, poza tym ten wasz cały Gruby ma 15lat, elo //Assey pisze z konta kirito bo jestem u niego

Dobrali się grubas z rudym hahaha

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

nie polecam serwera, multitabs to totalny kretyn jak ten ich teb team, bardas, shaders, variatek oni są nieobliczalni dostałem bana na forum za nic, rangi dają po znajomości, serwer dno i padnie, zmienili sobie " NICKI " i myślą że nikt ich nie pozna, serwer upadnie po paru dniach, nawet ddosy nie są potrzebne. gówno serwer, gówno team. cześć.

Opublikowano

@Swaggy

bany się nie dostaje za nic, na pewno coś przeskrobałeś :)

każdy kto dostał bana na ts, forum czy w grze będzie psuł reputacje serwera właśnie tutaj swoimi negatywnymi postami, no cóż "chopaki" było wstrzymać język od wulgarnych słów na ts lub debilnych postów na forum serwa, hmm... albo było nie włączać czitów :)

@edit

kurde, chciałem sobie dzisiaj pograć, no cóż trzeba poczekać do jutra :/

Opublikowano

@UP - wiadome .

serwer postoi pare dni zbierze ładne opinie to gracze wejdą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...