Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny polecam, ale ja już nie zagram wbiłem 140lvl, na oficjalu, a potem ten nowy serwer '' Astoria'' bez bugów na którym tez wbilem 140lvl.

I przez jakiegoś frajera Pavcia serwer padł przez navi...

Ale to było na Astorii a teraz jest co innego.

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny polecam, ale ja już nie zagram wbiłem 140lvl, na oficjalu, a potem ten nowy serwer '' Astoria'' bez bugów na którym tez wbilem 140lvl.

I przez jakiegoś frajera Pavcia serwer padł przez navi...

Koleszko, w tym momencie serwer posiada nową, świeżą aministracje, a co najważniejsze techników i maszynę. Więc z czystym sumieniem wpadaj o 18 na serwer i niłlajff całą nockę .

Pozdro i zapraszam .

414636.gif

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada , moze zagram.

PS: Szkoda ,że na serwerze nie zawitają nas różnego typu duengony , będzie wiało nudą....

Skąd masz info o braku dungeonów ? :P

Dungi są, tylko i wylacznie grafik nie dodał ich do prezki :)

414636.gif

Opublikowano

Najpierw był serwer Astoria który startował z 4/5 razy, ciągłe resety, nie ogarnięty team, jeśli ktoś kupił expa w is to dupa przepadło wszystko bo serw stał z 5dni. Teraz nagle powstał serwer CaviS a w team-ie są sami kłamcy i nie mają o niczym zielonego pojęcia. Kłamstem okazało sie to że "niby" Pliki astori zostaly odkupione a tak naprawde nic takiego nie było :D w sumie to nie ma co duzo gadać ale mogę szczerze na prawdę SZCZERZE powiedzieć ze jeżeli ktoś nie chce tracić czasu niech nawet nie pobierą tego szajsuuuuu ! :P Pozdrawiam były członek teamu forum Astori/CaviS/DenoriGame <3

Opublikowano

Najpierw był serwer Astoria który startował z 4/5 razy, ciągłe resety, nie ogarnięty team, jeśli ktoś kupił expa w is to dupa przepadło wszystko bo serw stał z 5dni. Teraz nagle powstał serwer CaviS a w team-ie są sami kłamcy i nie mają o niczym zielonego pojęcia. Kłamstem okazało sie to że "niby" Pliki astori zostaly odkupione a tak naprawde nic takiego nie było :D w sumie to nie ma co duzo gadać ale mogę szczerze na prawdę SZCZERZE powiedzieć ze jeżeli ktoś nie chce tracić czasu niech nawet nie pobierą tego szajsuuuuu ! :P Pozdrawiam były członek teamu forum Astori/CaviS/DenoriGame <3

Nie pojechałeś przypadkiem sobie trochę po rejtach ? <3

Dziwne jest to, że jesteś na chwilę obecną byłym członkiem teamu :ninja:(był niewypał - poleciałeś, naturalna i odwieczna zasada eliminacji) . Nic dodać nic ująć, nadajesz się na premiera tego kraju i na głównodowodzącego wszystkich serwerów m2 :rolleyes:

Dobranoc

A z życia - nowy serwer, nowe przygody, więc gracze sami zdecydują i mam nadzieje, nie będą sugerować się opiniami negującymi serwer jeszcze przed samym startem.

414636.gif

Opublikowano

Nie grałem na tej Astori czy jakos tak, ale tu zagram i sam ocenie, ale jeśli to prawda o faworyzowaniu znajomych to od razu zamknijcie serwer...

PS. 3 Zbroja szamana ma jakieś lipne tekstury i beznadziejnie to wygląda.

Edit:

Bony wchodzą na maxa od razu?

55jk0m.jpg

Opublikowano

Kiedy rejestracja online ?

@Edit

I na stronie jest ip ts3-zoone.pl a prawdziwy ts to: Denori-Game.voice24.pl poprawcie to :-)

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Mam nadzieję, że client będzie na megaupload a nie na mega. Na tym mega połowa osób ma problemy z downloadem.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Nowa Administracja = inny serwer = nowa szansa na dobry serwer.

Variatek i Shaders sa spoko, polecam serwer i czekam na start. :)

PS Przestancie hejtowac ze 10/15 stat serwera bo wcale tak nie jest.

A jak Wam sie nie podoba nie musicie grac , ostatnio bylo 900-1k osob wiec nie wydaje mi sie zeby bylo 15 startow skoro tyle osob przyszlo.

Opublikowano

Jaka postać będzie tutaj dobra do expa a jaka do pvp ? ( nie piszcie ,że każdą da sie grać xD, taka najlepsza)

wszystkie są bardzo dobre jeśli ktoś grać potrafi :)

Wbijaja max bonusy ? Zmienicie zbrojki jeszcze te 2 ostatnie?

Tak wbija tylko max bonusy, zbrojki chyba zostaną tak jak są lecz zobaczymy jeszcze :)

Opublikowano

Witam! :)

Tak więc teraz pora na pare słów ode mnie.

Nie pisałbym tego posta gdyby nie fakt, że panowie ładnie ludzi w chuja robią.

Nie było żadnych odkupionych plików, żadnych zmian w teamie - wszystko jest jak było czyli niestabilne ;)

Serwera nie polecam, nie chcę się rozpisywać bo to sensu nie ma, ale nie róbcie ludzi w chuja i nie okłamujcie własnych potencjalnych graczy bo na tym daleko nie zajedziecie.

Chcecie dowody? Nie ma problemu, jeżeli administracja bedzie zaprzeczać chetnie wam je udostepnie.

W teamie tak jak byli jest bardas, shaders, pavcio, xezo czy jak mu tam i reszta ;) Czyli bedzie to samo co wczesniej, po tygodniu padnie bla bla bla ;-)

Pozdrawiam Team Aline2.pl i dziękujemy za użyczenie konta użytkownika Kirito.

JI5Zwld.png

Opublikowano

`Kirito , dnia 21 Sie 2013 - 09:56, napisał:

Witam! :)

Tak więc teraz pora na pare słów ode mnie.

Nie pisałbym tego posta gdyby nie fakt, że panowie ładnie ludzi w chuja robią.

Nie było żadnych odkupionych plików, żadnych zmian w teamie - wszystko jest jak było czyli niestabilne ;)

Serwera nie polecam, nie chcę się rozpisywać bo to sensu nie ma, ale nie róbcie ludzi w chuja i nie okłamujcie własnych potencjalnych graczy bo na tym daleko nie zajedziecie.

Chcecie dowody? Nie ma problemu, jeżeli administracja bedzie zaprzeczać chetnie wam je udostepnie.

W teamie tak jak byli jest bardas, shaders, pavcio, xezo czy jak mu tam i reszta ;) Czyli bedzie to samo co wczesniej, po tygodniu padnie bla bla bla ;-)

Pozdrawiam Team Aline2.pl i dziękujemy za użyczenie konta użytkownika Kirito.

To zapraszam na TS porozmawiasz z KeySo czy Grubasem technikami - może mają jeszcze te same głosy co Ci technicy z Astori ? Dziwne . Bardas jest w Teamie jako grafik dlatego mamy jego forum jako serwerowe , Shaders - Administrator ts więc nie zabłysnąłeś . a Pawełku wiem że chcesz Nas zniszczyć z tym Asceta czy jak mu tam ale czy to Wam się podoba czy nie ten serwer będzie stał ;) .

Dali Ci GM na tym shicie Asrine i teraz chcesz Nam zaszkodzić nie ładnie ;)

Opublikowano

To ja mam 4 pytanka
1.Czy gra będzie bardzo podporządkowana pod is'a czy wszystko będzie może zdobyć za "free" w grze
2.Czy pety które się dostaje dają takie same bonusy czy są jakieś specjalne np. z 10 ludzi albo innymi bonami

3.Ile defa będą dawać itemki (wiadomo jak za dużo to będą dominować 3 klasy <_< )

4.Ile będzie na magie max można wyciągnąć (żeby BM nie był poszkodowany zbytnio z szamanami)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

To ja mam 4 pytanka

1.Czy gra będzie bardzo podporządkowana pod is'a czy wszystko będzie może zdobyć za "free" w grze

2.Czy pety które się dostaje dają takie same bonusy czy są jakieś specjalne np. z 10 ludzi albo innymi bonami

3.Ile defa będą dawać itemki (wiadomo jak za dużo to będą dominować 3 klasy <_< )

4.Ile będzie na magie max można wyciągnąć (żeby BM nie był poszkodowany zbytnio z szamanami)

WSZYSTKO CO JEST W IS MOŻNA ZDOBYĆ W GRZE OPRÓCZ EXPA x2 OCZYWIŚCIE .

Nie

Nie jest to ogromna liczba defa .

4. O klasy się nie martw :)

Opublikowano

Z tego co pamietam to boaboa byl jedynie w IS i dawal 2x lepsze bony niz standardowe pety. Zmieniliscie to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...