Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, hejtujecie kurwa i hejtujecie, pojebani jestescie do reszty w dupie mam te %. Chuja wiecie, a mordy wam sie nie zamkna, dlaczego? Bo kurwa na ts-a nie wbiliscie i myslicie, ze jestescie the besst. Gruby to byl technik serwera emperius, potrafi duzo i to co napisali to prawda. Jest to czlowiek prawdziwy, a nie sztuczny jak wiekszosc z was. Jesli kurwa chcecie sie prezekonac kto kryje sie po drugiej stronie to wbijcie sobie na ts-a, pogadajcie z teamem, i potem napiszcie'' Jestem taki glupi, gowno wiedzialem a hejtowalem ' . Tacy ludzie powinni warny dostawac, a najlepiej miec zakaz na komentowanie. Piss jol frajerzy hejtujcy, a czym bardziej good, frajer od siedmiu bolesci. Hejtuje wszystko o jest, nie wie niczego. Ja sie dziwie, ze on ma moda na tym forum, powinni mu go zabrac juz dawno. Bye.

Hejtom mowimy -- Ban!

Hejtom mowimy - Ban!

Sztucznym Ludziom mowimy - Fuck OFF!

Co do harnasia to jest taki sam pedalek jak good, tylko, ze to jest pseudo hakier ktory uwaza sie za owego, przez komende ' dice ' ;>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszą mnie wasze komentarze. Mówicie, że na serwerze jest "masa " bugów. Skoro tak myślicie to pewnie graliście już na CaviS,który startuje za 9 godzin :)

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich hejterów na naszego TS'a :)

denori-game.voic​e24.pl

5215b99d5bde9.png

A tutaj taka nowość, już nie oddajemy standardowo u biologa, teraz oddajemy przedmioty przyciskiem :)

Opublikowano

Tak lecicie z tymi hejtami, a ja jednak i tak wejdę. Nie znam w ogóle sytuacji z Astorii, podejrzewam, że wtedy nie grałem w metina akurat. Osądzać też nie mam zamiaru, bo przecież ich nie znam. Jak mi się spodoba to zostanę, a jak będzie lipa to trudno, pójdę gdzie indziej.

Opublikowano

Tutaj też bd % na trute 0.20% czy tam 1%??

Bylo 0.15% bodajze. Z tego co pamietam.

Client mial byc od rana , juz prawie 12 i nic.

Opublikowano

Siemanko. Serwer z prezki spoko i napewno zagram. Ale mam pytanie. Natomiast gdzie beda dropic bronie na 75 lv ( Truty, Zale, Bambusy itp. ) Tylko RIPER czy jest inny sposob zeby zdobyc bron do expa.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Siemanko. Serwer z prezki spoko i napewno zagram. Ale mam pytanie. Natomiast gdzie beda dropic bronie na 75 lv ( Truty, Zale, Bambusy itp. ) Tylko RIPER czy jest inny sposob zeby zdobyc bron do expa.

Ziny av2 :D i bossy i chyba metki na wiekszy lvl ale nie jestem pewny :D

Opublikowano

Multitabs nie byłeś w Admnistracji na Astorii ? Był twój nick na Astori jeszcze pamiętam że wyzywał ludzi na shoutbox'ie , ponieważ wyrzuciał cię ktoś z teamu i wyzywałeś każdego . Ale nie wiem czy to Ty.

@Tak to Ty byłeś ... Sprawdziłem to - więc nie polecam serwera .

Opublikowano

Multitabs nie byłeś w Admnistracji na Astorii ? Był twój nick na Astori jeszcze pamiętam że wyzywał ludzi na shoutbox'ie , ponieważ wyrzuciał cię ktoś z teamu i wyzywałeś każdego . Ale nie wiem czy to Ty.

nie było mnie w teamie Astorii :)
Opublikowano

Jakie są pety , które można dostać z tego questa na 75lv u stajennego ?

Piesek, tygrysek, lew(ek?), azraelek, ptasio lodowy, ptasio ognisty. Przynajmniej tak bylo na astorii.

Opublikowano

Piesek, tygrysek, lew(ek?), azraelek, ptasio lodowy, ptasio ognisty. Przynajmniej tak bylo na astorii.

Dzięki fozop :D

205mkw.png

Opublikowano

Dobrze gada , polac mu :) . Ten serwer tak samo skonczy jak Astoria , nawet nie ma sensu czasu tracic . Administracja jak i serwer to jedno wilekie ... ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...