Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram

Nie dam Wam kolejnej pewnie znowu bd 50 graczy albo 100 serwer padnie

Shaders bd banowal ludu na Ts i sie na tym skonczy

/ Pozdro od WeeZiego :)

15wb5fq.jpg

15wb5fq.jpg.05799e8ef5faf42ca1103e418379f5a0.jpg

Opublikowano

Pavcia nie ma w teamie, Mowione bylo ze Team jest nooowy, ludzie, prosze czytajcie ze zrozumieniem, to wiele nie kosztuje ....

Od kiedy trzeba płacić za czytanie ze zrozumieniem?

Jakaś nowa ustawa od Tuska weszła?

Jest jakiś download ? Będzie launcher z nowymi ikonami i mapami dla ludzi z małym łączem ?

Ludzie ze słabym łączem mogą sobie rano lub w nocy włączyć i pobrać.

Już tak nie narzekaj na łącze bo u większości osób jest problem z organizacją a nie z internetem.

A tu coś od użytkownika Flourine. (jeżeli ktoś nie wierzy mogę dać screena PW)

"Cavis hmm kolejny nie wypal denori-game tak? Avintia , Tanirus V1 , Tanirus V2 , Astoria , Cavis . Avintia : Technik HA:Bardas , HA Ciastek . Pliki byly totalnie pobugowane na serwerze gralo 15 osob mimo iz zapowiadal sie ok to startowali z brakiem questow i dropu padl po 1dniu ? . Tanirus V1: Pliki aline2 z 1 odslony szybka zapowiedz szybki start pobugowane tabelki itp. Tak wiec w ostatni dzien administracja zamieniala eq na innych serwerach zeby zarobic. Tanirus V2 tu juz bylo troche lepiej ale nie oddano sm z tanirusa V1 bo serwer byl pod IS . Flourine mial dosc padania serwera i chcial uciec do entergames pliki zostawil na dedyku wiec latwo mogli kontynuowac serwer ale niestety przez lenistwo serwer padl . Astoria - niby wszystko ladnie w teamie nie ma flourina . Po starcie zaczynaja sie cyrki bugi z expem wiec zrestartowano konta i gracze zaczeli od nowa tutaj team podobny do tanirusa tylko zamiast flourine byli xezo,pavcio, GromZNieba na poczatku cos jeszcze robili potem pavcio rozdal eq navi no i zblizal sie koniec astori. Cavis ; team z pozorow inny jednak pod nickiem KeySo kryje sie zapewne xezo,nixo . Afrodyta wzieta do teamu zapewne tylko dlatego ze a) leci na ranga i ... B) cos tam pomaga . Z tego co wiem jest graficzka w pewnym hostingu i , gdy wlasciciel kazal dac jej mi maszyne to ona zwlekala itp mimo iz wiedziala ze mam ja dostac . Koniec"

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

<00:08:30> You were banned permanently from the server by "!variatek" (=BANNED-BY-VARIATEK= POWÓD: Random BAN.)

Pozdro dla jebanych dzieci z admiministracji

NIE POLECAM NIKOMU :)

Dzieci z wioski zajebane ;)

15wb5fq.jpg

15wb5fq.jpg.05799e8ef5faf42ca1103e418379f5a0.jpg

Opublikowano

<00:08:30> You were banned permanently from the server by "!variatek" (=BANNED-BY-VARIATEK= POWÓD: Random BAN.)

Pozdro dla jebanych dzieci z admiministracji

NIE POLECAM NIKOMU :)

Dzieci z wioski zajebane ;)

Szkoda że zamknąłem wiadomość od Ciebie " variatek debilu jebany" Trochę szacunku.

Opublikowano

Już tak nie narzekaj na łącze bo u większości osób jest problem z organizacją a nie z internetem.

"Cavis hmm kolejny nie wypal denori-game tak? Avintia , Tanirus V1 , Tanirus V2 , Astoria , Cavis . Avintia : Technik HA:Bardas , HA Ciastek . Pliki byly totalnie pobugowane na serwerze gralo 15 osob mimo iz zapowiadal sie ok to startowali z brakiem questow i dropu padl po 1dniu ? . Tanirus V1: Pliki aline2 z 1 odslony szybka zapowiedz szybki start pobugowane tabelki itp. Tak wiec w ostatni dzien administracja zamieniala eq na innych serwerach zeby zarobic. Tanirus V2 tu juz bylo troche lepiej ale nie oddano sm z tanirusa V1 bo serwer byl pod IS . Flourine mial dosc padania serwera i chcial uciec do entergames pliki zostawil na dedyku wiec latwo mogli kontynuowac serwer ale niestety przez lenistwo serwer padl . Astoria - niby wszystko ladnie w teamie nie ma flourina . Po starcie zaczynaja sie cyrki bugi z expem wiec zrestartowano konta i gracze zaczeli od nowa tutaj team podobny do tanirusa tylko zamiast flourine byli xezo,pavcio, GromZNieba na poczatku cos jeszcze robili potem pavcio rozdal eq navi no i zblizal sie koniec astori. Cavis ; team z pozorow inny jednak pod nickiem KeySo kryje sie zapewne xezo,nixo . Afrodyta wzieta do teamu zapewne tylko dlatego ze a) leci na ranga i ... B) cos tam pomaga . Z tego co wiem jest graficzka w pewnym hostingu i , gdy wlasciciel kazal dac jej mi maszyne to ona zwlekala itp mimo iz wiedziala ze mam ja dostac . Koniec"

Flourine powiadasz, technik majster który "pracował" na kradzionych plikach, O_x

HA BARDAS, HA CIASTEK WWWWTTTFFF ? Zmień dillera albo naucz się pisać.

Afrodyta w teamie - to tylko ranga na ts, nie w grze skarbeńku.

Podsumowanie:

Flourine = 0

Aincard czy cuś takiego = 0

Wgl. ty = 0

Tyle w temacie w m2 byleś szpony widziałeś.

@aw

Czy będą zwoje powrotu statusu ? :)

Będą dostępne przelewy w IS ?

Opublikowano

Flourine powiadasz, technik majster który "pracował" na kradzionych plikach, O_x

Podsumowanie:

Flourine = 0

Wgl. ty = 0

@aw

Co do Tych panów wyżej Brak słów.

1: Nie Będzie.

2: Tak Przelewy Dostępne.

Opublikowano

Podsumowanie:

Flourine = 0

Wgl. ty = 0

@aw

Co do Tych panów wyżej Brak słów.

1: Nie Będzie.

2: Tak Przelewy Dostępne.

Co do tych panów to double facepalm

Ja przekazałem a to nie oznacza, że się z nim zgadzam czy coś.

Oczywiście wszystko poszło na mnie więc powiem wam krótko - fajnie macie na chacie.

Opublikowano

Jak się dowiedziałem To nie jest ta afrodyta o której Tu napisałeś . ;) u Nas jest Naestra pod nickiem Afrodyta.

Opublikowano

Oczywiście wszystko poszło na mnie więc powiem wam krótko - fajnie macie na chacie.

Mówi to koleżko który liże się dzieciakowi :D

Jak by ten cały technik majster nie mógł sam tego napisać, please.

Ty to dopiero masz fajnie na chacie :D

+ Co prezentacja to twoje denne komy, że to, że tamto.

Powodzenia z serwerem :)

@aw

IS Będzie od startu serwera ?

Rekrutacja na moderatora ts3 ON ?

Opublikowano

Człowieku idź już spać bo nie ma sensu z Tobą dyskutować. Nie ma to jak hejty Ale ja to Kocham po prostu <3

Opublikowano

@aw

Napisał mi na pw, żebym przekazał bo ma jakieś tam problemy z wysłaniem z telefonu więc przekazałem.

Czy to jest takie trudne aby Twoje szare komórki ogarnęły taką prostą informację która zawarłem w wcześniejszym poście?

Opublikowano

@aw

1: Tak IS będzie dostępny

2: Na razie mamy moderatora ale jak się nie sprawdzi To wtedy będzie Rekrutacja ON.

Opublikowano

Proszę cie, młody człowieku, dorośnij, pomysl, zastanów sie czasami nad tym co czytasz i piszesz.

Pisząc = to wiele nie kosztuje, miałem na myśli, twoje siły, ale widze ze wszystkie zużywasz na wypisywanie prze baobao bzdur na mpc w tematyce administarcji o ktorej nie masz pojecia :)

Sererwek Zajebisty, a ludzie nim zarządzający, myli, sympatyczni, służący dobrą radą i wsparciem. Kto nie wierzy, zapraszam na Ts, poczekajcie w dziale "Potrzebuje pomocy z grą" lub "Potrzebuje pomocy z TS" - przekonacie sie sami . Pozdro !

414636.gif

Opublikowano

Zapraszam na TS też mają nowe głosy nie tylko nicki .

Shaders jest tylko administratorem TSa .

Kolego, a co robi tutaj variatek? Pewnie tylko kibicuje waszemu "Serwerowi"? Nie ładnie..

@variatku, a Ty nadal będziesz faworyzował koleżankę jak na poprzednim serwerze?

Kolejne pytanie. Czemu Patrycja[Afrodyta] ma nowy nickname? :O

Oszustwa i przekręty - cały ten serwer, zagoszczę by wam udowodnić, że client to wielka dziura. :)

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Kolego, a co robi tutaj variatek? Pewnie tylko kibicuje waszemu "Serwerowi"? Nie ładnie..

@variatku, a Ty nadal będziesz faworyzował koleżankę jak na poprzednim serwerze?

Kolejne pytanie. Czemu Patrycja[Afrodyta] ma nowy nickname? :O

Oszustwa i przekręty - cały ten serwer, zagoszczę by wam udowodnić, że client to wielka dziura. :)

Chłopczyku, zacznij wreszcie cos udowadniac, niz tylko i wylacznie gadac swoje farmazony nie poparte niczym konkretnym zwlaszcza jezeli chodzi o [Afrodyta]. Twoje argumenty nadaja sie na fototapete do lasu krasnali w bukowinie tatrzańskiej.

W srode zagrasz i wtedy bedziesz miał pole do popisu na mpc . A teraz moze wreszcie sie zamknij, bo zyjesz przeszloscia jak moja babcia.

ps. a tak w ogole słyszalem, że uw wyzej wymieniona osoba dała ci {kosza} i dlatego tak placzesz :* Nie rozpaczaj, jeszcze znajdziesz tą jedyną .

Ood Afrodyty[Naestry] z powodu iż nie mam na tym forum odpowiedniej ilości postów, proszę mojego znajomego o wstawienie tego komentarza.

Ludzie myslicie mnie z całkiem inną osobą. Nie jestem żadną graficzką, ani nie lecę na żadne rangi. Większość osób, które mnie zna, znają mnie spod nicku Naestra. Bardzo mi przykro z tego powodu iż myslicie mnie z kimś kim nie jestem.

414636.gif

Opublikowano

Chłopczyku, zacznij wreszcie cos udowadniac, niz tylko i wylacznie gadac swoje farmazony nie poparte niczym konkretnym zwlaszcza jezeli chodzi o [Afrodyta]. Twoje argumenty nadaja sie na fototapete do lasu krasnali w bukowinie tatrzańskiej.

W srode zagrasz i wtedy bedziesz miał pole do popisu na mpc . A teraz moze wreszcie sie zamknij, bo zyjesz przeszloscia jak moja babcia.

ps. a tak w ogole słyszalem, że uw wyzej wymieniona osoba dała ci {kosza} i dlatego tak placzesz :* Nie rozpaczaj, jeszcze znajdziesz tą jedyną .

Dała mi kosza XDDDDDDD. W tym koszu to chyba trzymają Ciebie i Twój jakże wyrozumiały móżdżek. Rozumiem, że bajki grubego zapryszczałego fanboya są interesujące, ale nie mnie. Afrodyta, czytaj Patrycja mówi mi o jakiejś Graficzce, ale mnie to pierdo***. Gdybym miał dać Ci dowody, muszę zasięgnąć naszych rozmów, a tego nie zrobię, gdyż były one PRYWATNE, i uszanuję ją i niczego nie dostaniesz, bo po co taki no name jak Ty ma o tym wiedzieć? PS. Tak, Pysiek to fajna pani,

Co do "serwera", chętnie wejdę Tylko po to by pobawić się i patrzeć jak taka nieudolna administracja nie wie co się dzieje. Wtedy nie raz zapłaczecie i wymyślicie WYMÓWKĘ, a wtedy to ja pójdę do mojego LASU KRASNOLÓDKÓW i pobawię się z kucykami na kolorwej tęczy <333.

@edit. Skoro taka jest jest wypowiedź.. Czemu zabraliście jej chwilowo gamemastera? Przecież to "kłastwo" przynajmniej tak sądzicie?

Wiec po co gadasz jak i tak nie okażesz dowodów :) zaprzeczasz sam sobie i robisz z siebie kretyna :) żyj przeszłością dalej, a do emerytury z rudą mordą sie nie doturlasz.

Jak masz cos jeszcze do dodania, to wejdz na Ts i rozwiej wszelkie watpliwosci przy administracji, przy ktorej zgasniesz jak zapałka, ktora nie moge odpalic papierosa w bezwietrzny dzień, Mądry to jest każdy ale na forum i bez ss/dowodów/ 7 świadków / Dobranoc dzieciaczku :*

Co do serwera,nikt sie nie przekona co i jak, do czasu jego startu dnia 21.08.2013 (środa) godzina ok 18:00

Czemu jakiś noname tak strasznie pyskuje? Jak już powiedziałem, wiem jak jest - inni przekonają się po starcie. Widzę czytanie Ciebie kuje, więc znowu Ci to przytoczę, nie dostaniesz rozmowy z Gadu gadu, gdyż może sobie tego nie życzyć druga osoba, ale co tam Ty wiesz lepiej bo pryszczata kulka z nadwagą ma dużo do powiedzenia, mimo tego, że jest niczym.

Zgasnę jak zapałka? Mówisz o tym, że jak stracę możliwość głosu,a Wy będziecie snuć swoje insynuacje to coś osiągniecie? Nie, to nie tak :). Wielokroć już byłem, poczywam was przetyrałem i dostałem zakaz mowy, bo podczas mówienia PRAWDY, każdy traci głos.

@bez spamu : strona nadal te same dziury i osoby na ukrytych prawach moderatorskich, jak z biologiem?

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Wiec po co gadasz jak i tak nie okażesz dowodów :) zaprzeczasz sam sobie i robisz z siebie kretyna :) żyj przeszłością dalej, a do emerytury z rudą mordą sie nie doturlasz.

Jak masz cos jeszcze do dodania, to wejdz na Ts i rozwiej wszelkie watpliwosci przy administracji, przy ktorej zgasniesz jak zapałka, ktora nie moge odpalic papierosa w bezwietrzny dzień, Mądry to jest każdy ale na forum i bez ss/dowodów/ 7 świadków / Dobranoc dzieciaczku :*

Co do serwera,nikt sie nie przekona co i jak, do czasu jego startu dnia 21.08.2013 (środa) godzina ok 18:00

414636.gif

Opublikowano

Wypada dodać coś ode mnie.

Flourine pomyliły Ci się Afrodyty, ponieważ nie znasz mnie nie oceniaj, nie jestem tą Afrodytą za którą mnie masz, w każdym razie przykro mi z tego powodu. Nigdy nie pracowałam na żadnym hostingu i też nie pracuję.

@todayizdolan

Skończ już proszę Cię bo dobrze wiem co pisałam, nie czytasz ze zrozumieniem, proszę Ciebie zacznij ;). W każdym razie przykro mi, że uważasz, że "lecę na rangi", co oczywiście nie jest prawdą. W każdym razie jak już pisałam wyżej jest mi z tego powodu przykro, że ludzie mają mnie za osobę, którą nie jestem.

Gdybym wiedziała, że jest jakaś Afrodyta, użyłabym swojego nickname'u, którego zawsze używam. Dlatego chcę sprostować zaistniałą sytuację, aby ludzie mnie nie mylili.

Co do serwera, serdecznie zapraszam, na pewno będziemy się świetnie bawić ;).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Prezka cos wam nie wyszła :D

@topic

Jaki max lvl jest???

Twoja prezka nie była lepsza :]

@Topic

Do [HA] :

-Drop yang na normalny, jak nie to niech raty będą wynosiły 10-20+ , nie -20% bo to przesada jak na ceny

-Zwiększcie drop ulepek, na Astorii to chyba było nie możliwe zrobienie tych itemków na max. lvl

-Szaman był beznajdziejny, BARDZO BEZNADZIEJNY

-BM miał minimalnie zawyższone DMG

-Na wyższych lvl'ach rządziły tylko hity, nikt się skillami nie walił, prócz BM i mental. (Mimo to BM'em waliłem hitami 13k, skillami 20k :])

-Czarowane ostrze było zbugowane, naprawiliście?

-Kilku osobom [w tym mi] cofnęło lvl peta, nie powtórzy się to?

-Poprawicie drop kamieni po biologu 100lvl?

-Jak już nie zamierzacie poprawiać dropu yang, to zmniejszcie ceny dopalaczy, bo na wszystkie było mnie stać dopiero po osiągnięciu 100 lvl'a. :]

Mam nadzieję, że chociaż 1/4 z tego co napisałem się przyda. ^^

Opublikowano

Polecam serwer, ogarnięta administracja :)

Hahaha :D Dobry joke xD..

Nie Polecam Administracja nie wywiązała się z roli na poprzednim swoim serverze :> . Tym bardziej pan HA który nie wiedział jak odpalić maszynę ^^ . Nie mówiąc o eq navi ; > .

Opublikowano

Hahaha :D Dobry joke xD..

Nie Polecam Administracja nie wywiązała się z roli na poprzednim swoim serverze :> . Tym bardziej pan HA który nie wiedział jak odpalić maszynę ^^ . Nie mówiąc o eq navi ; > .

To jest inna administracja, bardziej ogarnięta niż poprzedni HA. Mam nadzieję, że tutaj chociaż nie będzie niespodzianek typu off, cofki, restarty itd.

@Topic

Zmieniacie coś w plikach czy totalnie zrżnięte z Astorii?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...