Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serverek wydaje sie calkiem fajny ( bynajmniej tak wynika z prezki ) , nie wiem czy zawitam na niego .... Napewno zmienil bym System ulepszen Zbrojek ( usunąlbym ostatnie 2 Hw) , a zbr na 130 przesunalbym na wyzszy lvl , ale oprocz tego raczej nie ma sie do czego przyczepic ;)

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze względu na administrację, a serwer sam w sobie fajny tylko szkoda, że będzie dłużej off niż on :D

Shaders'a Ts. Brał Ip ludzi i 'ddosował'.

Opublikowano

Start w środę o godzinie 18:00 ..

Witajcie .

Start Serwera Cavis Odbedzie Sie 19.08 o Godzinie 18:00 ! Serdecznie Zapraszamy !

info ze strony.

o ile sie nie myle dzis jest 19?

Opublikowano

Witajcie .

Start Serwera Cavis Odbedzie Sie 19.08 o Godzinie 18:00 ! Serdecznie Zapraszamy !

info ze strony.

o ile sie nie myle dzis jest 19?

poprawione . mój błąd .

Avintia / Astoria vol. 14?

(Do nieokszesanego moda: Ten post jest pytaniem czyli wnoszę coś do tematu)

Nie ;) Cavis cz.1 ! Nowa administracja :)

Opublikowano

Chciałbym jeszcze wspomnieć że jutro będzie aktualizacja prezentacji :) A co takiego w niej będzie ? Zobaczycie sami :)

Opublikowano

Zlodzieje zabrali kase tylko...

Oddajce sm z Astori na ten

Czy Ty rozumiesz że jesteśmy nowym teamem ? nie odpowiadamy za poczynania właścicieli Astori.

Opublikowano

Znasz nowy Team ? ciekawe :) Polecam się zapoznać z tekstem na samej górze prezentacji . Bugowanie na metkach BYŁO na Astori a tutaj z takim czymś się nie spotkasz . Pozdrawiam :)

Proszę Cię.. Kto jest nowy w teamie? Afrodyta? hahaah. Fajna laska, ale bardzo łatwowierna, leci na samą rangę .. zresztą sama mi to pisała. A jestem wręcz pewien, że o większości nie wiecie [ chodzi mi tutaj o bugi ] bo ich nikt nie zgłaszał, po co? Administracja miała wyjebkę. Reszta osób pozmieniane nicki, nic nowego na serwerze, a zarazem nic ciekawego.

@ ile razy będzie to samo jakże słabo zabezpieczone i moderowane forum?

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Grałem na Astori i serwer super gdyby nie administracja jeżeli shaders nie jest w team to zagram na 1000% bo jak miałby być start to do team przyjmował każdego i nie odpowiadał na pytania graczy.Jeżeli wszystko będzie okej gram na 100%.Czy jest możliwośc startu jutro (20.08.2013)

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Proszę Cię.. Kto jest nowy w teamie? Afrodyta? hahaah. Fajna laska, ale bardzo łatwowierna, leci na samą rangę .. zresztą sama mi to pisała. A jestem wręcz pewien, że o większości nie wiecie [ chodzi mi tutaj o bugi ] bo ich nikt nie zgłaszał, po co? Administracja miała wyjebkę. Reszta osób pozmieniane nicki, nic nowego na serwerze, a zarazem nic ciekawego.

@ ile razy będzie to samo jakże słabo zabezpieczone i moderowane forum?

Zapraszam na TS też mają nowe głosy nie tylko nicki .

Grałem na Astori i serwer super gdyby nie administracja jeżeli shaders nie jest w team to zagram na 1000% bo jak miałby być start to do team przyjmował każdego i nie odpowiadał na pytania graczy.Jeżeli wszystko będzie okej gram na 100%.Czy jest możliwośc startu jutro (20.08.2013)

Shaders jest tylko administratorem TSa .

Opublikowano

Zagrałbym ale nie będę mieć mojego vip'a :/

Gdyby serw nie miał tylu startów byłoby lepiej zapewne + te przerwy (10min = 5h)

Zobaczysz sam jak teraz to będzie wyglądało ;)

Opublikowano

Zapraszam na TS też mają nowe głosy nie tylko nicki .

Shaders jest tylko administratorem TSa .

Po co mam wchodzić na wasz ts skoro ja i tak wiem swoje, mam dojście i tyle mi potrzeba do życia.

Serwer nie jest długo, padnie pewnie po paru dniach jak wszystkie serwery łączone z tym forum. :)

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Po co mam wchodzić na wasz ts skoro ja i tak wiem swoje, mam dojście i tyle mi potrzeba do życia.

Serwer nie jest długo, padnie pewnie po paru dniach jak wszystkie serwery łączone z tym forum. :)

Dojście do ustępu?

Kumaci wiedzą o co chodzi.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

eh dobra widzę że ludzie wiedzą więcej niż my . Pożyjemy zobaczymy :)

Opublikowano

Maciej Wróżbita jeżeli wiesz wszystko to już wiesz co się stanie z tobą zaraz ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

todayizdolan - chłopaczku, aleś ty mądry. Na serwerach wymienionych przez ciebie powyzej zagościłeś paredziesiąt minut nie wspominajac o Ts. Nie wymądrzaj sie. CaviS jest nowym serwerem,

Prezka super, czekam tylko na odświeżenie dungeonów.

POLECAM ZAGRAM BĘDĘ NOŁLAJFIŁ

! ! !

414636.gif

Opublikowano

todayizdolan - chłopaczku, aleś ty mądry. Na serwerach wymienionych przez ciebie powyzej zagościłeś paredziesiąt minut nie wspominajac o Ts. Nie wymądrzaj sie. CaviS jest nowym serwerem,

Prezka super, czekam tylko na odświeżenie dungeonów.

POLECAM ZAGRAM BĘDĘ NOŁLAJFIŁ

! ! !

Nowym serwerem na tych samych plikach ^^

Na astori najwięcej robił shaders, którego tak każdy wyzywał od najgorszych :O a pavcio i technik mu się odwdzięczyli za te nocki i prace w jaki sposób...

Skąd mamy mieć pewność, że tutaj też nie będzie tak samo..?

Opublikowano

Nowym serwerem na tych samych plikach ^^

Na astori najwięcej robił shaders, którego tak każdy wyzywał od najgorszych :O a pavcio i technik mu się odwdzięczyli za te nocki i prace w jaki sposób...

Skąd mamy mieć pewność, że tutaj też nie będzie tak samo..?

Pavcia nie ma w teamie, Mowione bylo ze Team jest nooowy, ludzie, prosze czytajcie ze zrozumieniem, to wiele nie kosztuje ....

414636.gif

Opublikowano

Po niewypale z jednym z serwerów nie ma gdzie grać.

Zagoszczę na pewno :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...