Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie odpalajcie serwera wczesniej , zeby bylo fair. Bo mi np. pobiera się client 5 minut :) A niektórym pobiera sie godzine/dwie. Moim zdaniem jesli client bedzie o 18 to powinniscie otworzyc o 20 :)

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie odpalajcie serwera wczesniej , zeby bylo fair. Bo mi np. pobiera się client 5 minut :) A niektórym pobiera sie godzine/dwie. Moim zdaniem jesli client bedzie o 18 to powinniscie otworzyc o 20 :)

jeśli tak chcecie to tak zrobimy, start godzina 20:00 a client do pobrania będzie po godzinie 18, przepraszamy za mały poślizg :(

Opublikowano

Co prawda nie znam nikogo z administracji, ale jak widze że Gorzał działa na tym serwerze to moge wam powiedzieć żeby każdy zrobił konto na inne passy bo już były przypadki przecieków z bazy kont.

sygna.tan.png

Opublikowano

@OffTop

Chce ktoś ze mną pograc? będę grał buffem :D

Jak coś priv

@Topic

Trzeba czekac ale jak jeszcze raz coś zrobią to się zdenerwuje ...

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

jeśli tak chcecie to tak zrobimy, start godzina 20:00 a client do pobrania będzie po godzinie 18, przepraszamy za mały poślizg :(

widze pretekst zeby przelozyc start juz jest no sie zapowiada super juz 26h opoznienia

Opublikowano

Nie martwcie się serwer jest wywalony w kosmos więc poczekać to nie jest problem, a im później tym mniej dzieci, które wyzywają i ksują

Opublikowano

wtf.. to czabylo tego clienta wrzucic o 16 ... wtf

Pisał że tylko technik ma clienta a jego internet to antyk :)

@Edit

Jak mój ^^

Opublikowano

Pisał że tylko technik ma clienta a jego internet to antyk :)

@Edit

Jak mój ^^

To niech mu zgra na dyskietke i wysle kurierem !

Huj mnie jakis technik interesi :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

To niech mu zgra na dyskietke i wysle kurierem !

Huj mnie jakis technik interesi :D

Dzięki temu technikowi to jest client...

@Offtop

Chuj jak już ale to szczegół :)

Opublikowano

I co znowu wymówka ? Hmmmm, skoro dobrze wiedział że jego internet to "antyk" to mógł wrzucać tego clienta kur** już wczoraj.

Co to za problem ? Czyżby mu prąd ukradli czy znowu sobie oczy naświetlił ?

Ludzie to jest jego praca, za takie projekty zgarnia się po 20tyś. zł. I bądź tu kur** wyrozumiałym ...

Mamy wam dać kolejną szansę ( to już chyba +5 ), i być przekonani że znowu nie zaistnieje żaden problem ?

Po raz setny życzę wam powodzenia. Chciałbym żeby ten serwer wystartował, ale znając życie po 10 minutach gry, poleci ddos za ddos'em ...

W końcu to Polska.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

I co znowu wymówka ? Hmmmm, skoro dobrze wiedział że jego internet to "antyk" to mógł wrzucać tego clienta kur** już wczoraj.

Ludzie to jest jego praca, za takie projekty zgarnia się po 20tyś. zł. I bądź tu kur** wyrozumiałym ...

Mamy wam dać kolejną szansę ( to już chyba +5 ), i być przekonani że znowu nie zaistnieje żaden problem ?

Po raz setny życzę wam powodzenia. Chciałbym żeby ten serwer wystartował, ale znając życie po 10 minutach gry, poleci ddos za ddos'em ...

W końcu to Polska.

jak będą mega hiper ddosy stosujemy blackholing czyli nie będzie dostępu z zagranicznych IP na serwer więc żaden pakiet Nas nie trafi :)

Opublikowano

W końcu to Polska.

DDos nie poleci bo są wystarczające zabezpieczenia.. tak samo na tym poprzednim serwier nie było ddos tylko problemy z plikami, teraz jest wszystko juz poprawione. :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

W końcu to Polska.

Jeśli tak się wdrążasz to powinieneś wiedzieć, że technik nie miał zbyt miłego wczoraj dnia.

Czytaj proszę poprzednie strony, aby zapobiec takim głupotom jakie wypisujesz.

@

Aktualnie przesłało się 30% :)

Jeszcze godzinka i będzie klient.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

52162d0912e21.png

Jeszcze chwilka i client będzie :)

Wybaczcie, że musicie na niego czekać no ale mój internet nie jest tak gruby jak ja i czasem ma słabszy dzień :)

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

52162d0912e21.png

Jeszcze chwilka i client będzie :)

Wybaczcie, że musicie na niego czekać no ale mój internet nie jest tak gruby jak ja i czasem ma słabszy dzień :)

Liczę że do 18:30 będzie bo jak nie to ja nie wiem co zrobię ;d

Opublikowano

Jeśli tak się wdrążasz to powinieneś wiedzieć, że technik nie miał zbyt miłego wczoraj dnia.

Czytaj proszę poprzednie strony, aby zapobiec takim głupotom jakie wypisujesz.

@

Aktualnie przesłało się 30% :)

Jeszcze godzinka i będzie klient.

Przepraszam bardzo, jest coś takiego jak organizacja.

Żeby wystartować na czas powinniście dokładnie ułożyć plan postępowania...

I chyba jedna z najbardziej oczywistych rzeczy to client, który moim zdaniem jest najbardziej potrzebny do gry ?

Dlaczego 2 lata temu, jak startowały serwery prywatne to nie było większych problemów ?

Dlaczego każdy zagraniczny serwer, jest lepiej skonstruowany od Polskich ?

Bo wszystko robicie na szybko. Nie lepiej dopiąć wszystko na ostatni guzik, a potem dopiero wystawiać prezentację ?

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

I chyba jedna z najbardziej oczywistych rzeczy to client, który moim zdaniem jest najbardziej potrzebny do gry ?

Dlaczego 2 lata temu, jak startowały serwery prywatne to nie było większych problemów ?

Dlaczego każdy zagraniczny serwer, jest lepiej skonstruowany od Polskich ?

Bo wszystko robicie na szybko. Nie lepiej dopiąć wszystko na ostatni guzik, a potem dopiero wystawiać prezentację ?

Zrób taki server to pogadamy.. Bo się wymądrzasz a sam byś nawet gotowego clienta nie postawił.. Jak się nie znasz to japa i cicho siedź..

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale zawsze coś może pójść nie tak - w tym przypadku mój wzrok :)

Wszystkich hejterów zapraszam na TS'a, jest zrobiony specjalny kanał dla Was, czekam <3

Opublikowano

Pogadałbym na TS'ie.. Ale mój komputer to antyk 11 albo 12 letni bodajże więc napewno pogadam+granie..

Fuck logic ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...