Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie atlantyde v1 i v2 z spota leci 0.30% i co to ma być ? Miałbyć exp zwieksozny 3x a chuja jest

Exp sie zbugowal i nie leci mi w ogole.... jak czyta to jakis admin to nick SerPlesniowy...

Ponieważ wyszedł update i są bugi czekajcie na naprawienie a nie trujecie dupe .

Wszystko jest na forum ;-;

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja jutro zaczynam grę ;)

Lubiłem XX'a, ale tak się teraz zyebał że nie ma sensu gry. Były 2 bugi - Metale i SM, co spowodowało kolosalny wzrost cen.

W dodatku teraz te lagi, które utrudniają grę. Ten serwer jest jednym wielkim bugiem, a administracja to jakieś debile (bywałem na ich ts'ie).

Mam nadzieję że na tym serwerze się nie zawiodę :)

Zapraszam do prezentacji mojego serwera Medium Hardcor:

http://www.mpcforum.pl/topic/1370690-playhc/

Opublikowano

Nie polecam 

mnóstwo bugów lecz chciałem zagrać.

lecz nie mogłem uruchomić patchera bo był potrzebny admin a nie mam.

weselem na forum i pan admin forum "IneS" mówił ze mam zpatchowac a mowie ze nie mogę 

poprosiłem o łatkę i mówi to znowu serwer do dupy na is.napisalem mu na shoutbox zebym mi ktos dal latke a on mnie zbanowal na sb na 24h na spam ;...

sygna2.png460x60.gif

Będzie zabawa, będą noce nie przespane.. :D

Opublikowano

Brak Możliwości Zarejestrowania Własnego Konta. Kolejny Bug + Forum nie działa.. Chciałem zrobić surę nie mogę, bo konta się zrobić nie da. ;] Czyżby Argentus zamieniał się powoli w Glad*ra?.. To samo było z administracją tam i tu zaczyna się to samo .

image.png

Opublikowano

Brak Możliwości Zarejestrowania Własnego Konta. Kolejny Bug + Forum nie działa.. Chciałem zrobić surę nie mogę, bo konta się zrobić nie da. ;] Czyżby Argentus zamieniał się powoli w Glad*ra?.. To samo było z administracją tam i tu zaczyna się to samo .

Forum nie działa - POTWIERDZONE

Brak możliwości zarejestrowania - OBALONE - przed chwilą zrobiłem  nowe konto 

Opublikowano

Forum nie działa - POTWIERDZONE

Brak możliwości zarejestrowania - OBALONE - przed chwilą zrobiłem  nowe konto 

Jest! Naprawili, dziwnie szybko, przed chwilką nie można było konta zrobić! :) Dziękl MentoS za powiadomienie, lajek ci się chłopie należy! :D A z forum coś kombinują, naprawiają bo już jest skrypt instalacyjny wgrany.

image.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1022531-zapowiedz-argentus/page-5 - link do 1 tematu , poczytajcie opinie potem narzekajcie..

Nie rozumiem was ludzie ... Piszecie , że to trugi Xen***t2 a wcale tak nie jest! Dam wam przykład :

Co oferuje Xen***t2 ?

Mase bugów

Kolosalne DMG

Brak kontaktu z Administracją

Ludzie mają w ujj SM..

Pvp na 1 skill

Kolosalne dmg od av9+

Co oferuje Argentus.Pl ?

Brak Bugów!

Bardzo dobry kontakt z Administracją! (wiem co pisze)

Nowe Mapy!

System Petów!

PVP nie trwa na 1 skilla <----------------------------------------------

W atlantydzie mniejsze dmg mobów , przyjemniejszy exp!

Mam wymieniać dalej ? Bo tego jest od zayebania...

G ó w n o P r a w d a   ninja 30 lvl na chmórke zabił mnie 70 poziom woj :D  dodam że miałem 300k hp 

Opublikowano

Planujecie jakąś reklamę?

Tak, nowa prezentacja jest w trakcie tworzenia, reklama na yt również załatwiona

Opublikowano

Nie myślicie nad Argentus s2? 

Było by fajnie zacząć na jakimś ogarniętym serwerze EASY w tym roku^^ 

Opublikowano

Po zrobieniu tego update'a Z 265 lvl.. expi się ciężej.. Męczyłem się ninja 3 godziny na Lochu V2 do 75 lvl...

Teraz to exp leci syfnie,

Exp na mapce do 265lvl leci 00.30% za spota...

Nie polecam gry tutaj, robi się z tego Hard.

Opublikowano

Są jakieś nowe metiny w atlantydzie czy jeszcze się z nimi nie spotkałem?

Opublikowano

Są jakieś nowe metiny w atlantydzie czy jeszcze się z nimi nie spotkałem?

nie ma.

ten exp serio tak tragicznie leci? bo chciałem zagrać od nowa, ale skoro 3h wbija się 75 to raczej podziękuje.

(zmieńcie podłoże w m1, jest strasznie ohydne..)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Co wy w ogole gadacie -.- exp do 75 w v2 trwa okolo 15 minut nawet nie ... docencie starania kovala.. dzisiaj jest drop szkat zalaczony od godziny 20 do x godziny. exp leci normalnie tak zeby nie wbic 265 lv w 1 dzien bo to byloby bez sensu pomyslcie. zeby zrobic eq na 260 trzeba sie duzo nadropic . i dobrze bo przynajmniej serwer sie nie znudzi . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...