Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca sie tu grac ?

Ciezko jest?

Czy licznik dobrze pokazuje?

Z tego co mi sie wydaje to serw jest taki jak xenox , a wiec czy tez ma tyle bugów?

Są eventy?

Administracja interesuje sie serwerem?

BS dozwolny?

1. Głupie pytanie.

2. Nie wiem, ja mam 180 level i nie jest, jak masz sposób to jest łatwo.

3. Tak.

4. Nie.

5. Tak.

6. Tak.

7. I tak 3/4 boci.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer totalne dno,glony i wodorosty.Niedopracowany.To samo mogę powiedzieć o administracji np. Koval,który potrafi tylko kogoś wyzywać na Ts,a NieDaRady zrobić lache przez Ts'a ;] Jedynie szkoda Istnego i IneS,gdyż są to jedyne dwie ogarnięte osoby na tym serwerze :)

Nie polecam ex[GM]Bonek ;]

Lepszy serwer od tego syfu macie w sygnie :D

Opublikowano

Serwer totalne dno,glony i wodorosty.Niedopracowany.To samo mogę powiedzieć o administracji np. Koval,który potrafi tylko kogoś wyzywać na Ts,a NieDaRady zrobić lache przez Ts'a ;] Jedynie szkoda Istnego i IneS,gdyż są to jedyne dwie ogarnięte osoby na tym serwerze :)

Nie polecam ex[GM]Bonek ;]

Lepszy serwer od tego syfu macie w sygnie :D

pojebało psa i bude :)?

Opublikowano

Witam,jak już wcześniej była o tym mowa na serwer Argentus zostaną wprowadzone 3 nowe skille.

Poniżej je krótko opisze jak to mniej więcej będzie wyglądać !

HP.png-Księga HP,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkowe 20.000 punktów życia.

Umiejętność można rozwinąć do 15stopnia co daje nam 300tyś HP na maksymalnym poziomie Skillu .!

Ludobstwo.png-Księga Ludobójstwa,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkową siłę przeciwko ludziom 3%.

Umiejętność można rozwinąć do 15stopnia co daje nam 50% Silny przeciwko ludziom na maksymalnym poziomie Skillu !

wzrostvumiejetnosc.pngKsięga Ob.Umiejętności,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkowe 1 % punktów umiejętności.

Umiejętność można rozwinąć do 10stopnia co daje nam 10% obrażenia umiejętności na maksymalnym poziomie Skillu !

ZWIEKSZENIESZANS.png-Księga Szansy,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkowe 15 % do pomyślnego przeczytania.

Czytając tą księgę dostajemy dodatkowe 15% do pomyślnego przeczytania wymienionych powyżej 3 ksiąg !

księga będzie dostępna prawdopodobnie tylko w Item Shopie.Jedna księga działa na jedno przeczytanie,w wypadku jeśli przeczytanie okaże się niepowodzeniem książka zostaje USUNIĘTA,a w razie gdy przeczytanie będzie pomyślne również zostanie usunięta !

SKRACANIE%20CZASU.png-Księga Czasu,czytając niniejszą księgę skraca czas oczekiwania na ponowne przeczytanie do 2h.

Czytając tą księgę czas na przeczytanie ponownej książki od umiejętności zostaje skrócony z 6h do 2h !

Księga będzie dostępna prawdopodobnie tylko w Item Shopie.Jedna księga działa na jedno przeczytanie,w wypadku jeśli przeczytanie okaże się niepowodzeniem książka zostaje USUNIĘTA,a w razie gdy przeczytanie będzie pomyślne również zostanie usunięta !

skille.PNG

czwarty.PNGdrugi.PNGtrzeci.PNG

Tak to się prezentuje !

Jeśli macie jakieś uwagi to proszę pisać !

Opublikowano

Witam,jak już wcześniej była o tym mowa na serwer Argentus zostaną wprowadzone 3 nowe skille.

Poniżej je krótko opisze jak to mniej więcej będzie wyglądać !

HP.png-Księga HP,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkowe 20.000 punktów życia.

Umiejętność można rozwinąć do 15stopnia co daje nam 300tyś HP na maksymalnym poziomie Skillu .!

Ludobstwo.png-Księga Ludobójstwa,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkową siłę przeciwko ludziom 3%.

Umiejętność można rozwinąć do 15stopnia co daje nam 50% Silny przeciwko ludziom na maksymalnym poziomie Skillu !

wzrostvumiejetnosc.pngKsięga Ob.Umiejętności,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkowe 1 % punktów umiejętności.

Umiejętność można rozwinąć do 10stopnia co daje nam 10% obrażenia umiejętności na maksymalnym poziomie Skillu !

ZWIEKSZENIESZANS.png-Księga Szansy,czytając niniejszą księgę otrzymujesz dodatkowe 15 % do pomyślnego przeczytania.

Czytając tą księgę dostajemy dodatkowe 15% do pomyślnego przeczytania wymienionych powyżej 3 ksiąg !

księga będzie dostępna prawdopodobnie tylko w Item Shopie.Jedna księga działa na jedno przeczytanie,w wypadku jeśli przeczytanie okaże się niepowodzeniem książka zostaje USUNIĘTA,a w razie gdy przeczytanie będzie pomyślne również zostanie usunięta !

SKRACANIE%20CZASU.png-Księga Czasu,czytając niniejszą księgę skraca czas oczekiwania na ponowne przeczytanie do 2h.

Czytając tą księgę czas na przeczytanie ponownej książki od umiejętności zostaje skrócony z 6h do 2h !

Księga będzie dostępna prawdopodobnie tylko w Item Shopie.Jedna księga działa na jedno przeczytanie,w wypadku jeśli przeczytanie okaże się niepowodzeniem książka zostaje USUNIĘTA,a w razie gdy przeczytanie będzie pomyślne również zostanie usunięta !

skille.PNG

czwarty.PNGdrugi.PNGtrzeci.PNG

Tak to się prezentuje !

Jeśli macie jakieś uwagi to proszę pisać !

kiedy bd to wprowadzone ?

Opublikowano

Ymmm jedno pytanie na stronie głównej pisze tam 600 graczy wejdę w zakładkę "pobierz" i jest 16? licznik podrobiony? ; ]

ilość online na ch4 podczas zuo

vc9nce.jpg

Opublikowano

To Ta podrubka Xenoxa jeszcze stoi 

Nie podróbka.. Xenox to już starość na emeryturze. GA ma serwer w dupie. Nie zajmuje się nikt nim, Lagi cholerne i się grać nie da. A za to Argentus to piękny serwer, Gdzie ładnie lecą ulepszacze, ładnie exp leci i nie ma co marudzić. Możliwe wyglądają tak samo. ale różnią się dropem. Na xenoxie trzeba ubijać metki żeby coś wyleciało. Tutaj ubijesz spota i wyleci ci do 5-20 ulepszaczy, Tam rozwalisz generała. wyleci ci klejnot. Tutaj rozwalisz generała wyleci ci mglisty, klejnot, szafir możliwe że rubin lapis itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie podróbka.. Xenox to już starość na emeryturze. GA ma serwer w dupie. Nie zajmuje się nikt nim, Lagi cholerne i się grać nie da. A za to Argentus to piękny serwer, Gdzie ładnie lecą ulepszacze, ładnie exp leci i nie ma co marudzić. Możliwe wyglądają tak samo. ale różnią się dropem. Na xenoxie trzeba ubijać metki żeby coś wyleciało. Tutaj ubijesz spota i wyleci ci do 5-20 ulepszaczy, Tam rozwalisz generała. wyleci ci klejnot. Tutaj rozwalisz generała wyleci ci mglisty, klejnot, szafir możliwe że rubin lapis itp.

Tyle moge powiedzieć że na Xenoxmt2 są same noby a tu to tylko połowa serwara w tym GA

Opublikowano

Gralem na serwie  na poczatku wydawal sie fajny ale po czasie zmienilem zdanie  Administaracja w niczym nie pomaga zbroje z painta ale to jest  zajebiste.

Metin to ma byc metin  a nie wynalazaki  jak macie robic takie glupoty to poprostu zmincie nazwe gry bo to juz ma malo wspulnego ze startym dobrym metinem.

Jak bym chcial w takich zbrojach pobiegac to bym poszedl w inna gre grac a ja lubie metka tylko powtarzam ,,Metka''

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Gralem na serwie  na poczatku wydawal sie fajny ale po czasie zmienilem zdanie  Administaracja w niczym nie pomaga zbroje z painta ale to jest  zajebiste.

Metin to ma byc metin  a nie wynalazaki  jak macie robic takie glupoty to poprostu zmincie nazwe gry bo to juz ma malo wspulnego ze startym dobrym metinem.

Jak bym chcial w takich zbrojach pobiegac to bym poszedl w inna gre grac a ja lubie metka tylko powtarzam ,,Metka''

Niby w czym administracja nie pomaga? bardzo dojrzałe oskarżenie nie poparte żadnym argumentem

Opublikowano

Sam masz na ""swoim"" serwerze takie same, w dodatku jak już coś piszesz, to pisz to przynajmniej poprawnie.

@Serwer polecam, grałem i jest spoko, o eq dosyć łatwo. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam okradają gmowie ciągle straciłam eq warte +300szmarów i szmary ok 1k ;( w tym parenaście kd +5 i perf eq 253

tylko, że u nas nie ma GMów  o.O

Opublikowano

@up

ja miałem to samo.. okradli mnie z eq na kilku postaciach (Tsuy, Ahiiles, Seo, xN0N4M3.. Sornix..)

Nie poddałem się zbyt szybko i znów gram. Teraz mam nawet lepsze eq niż wcześniej.. 5x eq 252.. 1 prawie 253.. nie jest źle..

@Topic

Zapraszam serdecznie na serwer :) nick jak wyżej. Ahiiles

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

@up

ja miałem to samo.. okradli mnie z eq na kilku postaciach (Tsuy, Ahiiles, Seo, xN0N4M3.. Sornix..)

Nie poddałem się zbyt szybko i znów gram. Teraz mam nawet lepsze eq niż wcześniej.. 5x eq 252.. 1 prawie 253.. nie jest źle..

@Topic

Zapraszam serdecznie na serwer :) nick jak wyżej. Ahiiles

Pobieram, gdzie grasz ? Macie jakąś gildie ? 

W ile wbije max lvl ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pobieram, gdzie grasz ? Macie jakąś gildie ? 

W ile wbije max lvl ?

To zależy od twoich umiejętności.

Czy grasz z przerwami, czy 24/7. Jak czytałem kilkadziesiąt stron temu ,,Serwer stoi 4 tygodnie i są już 250lvl".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...