Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra jednak tu wracam bo nie ma gdzie grać ale najlepszy zarobek to dt ;) jak już 1 wypad na dt i 2k sm w kieszeń lub lepiej ;) , ps powiedzcie mi czemu się nie włącza argentus z zgodnoscią się bawie i administratorem inic

di-6I2CV711.jpg
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra jednak tu wracam bo nie ma gdzie grać ale najlepszy zarobek to dt ;) jak już 1 wypad na dt i 2k sm w kieszeń lub lepiej ;) , ps powiedzcie mi czemu się nie włącza argentus z zgodnoscią się bawie i administratorem inic

ja włączam przez auto patchera bez administratora bo mi tez nie działało teraz działa / skąd pety i te wszystkie stroje ?

Opublikowano

Serwer w zeszlym roku zdecydowanie na topie był, ciekawe, czy i w te wakacje sie odbuduje, powodzenia ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam z kilku względów:

1. Nie ma tylu dzieci co na Xenoxie

2. Gracze są pomocni

3. Świetny kontakt z Administracją

4. Na Xenoxie jest masa bugów, tu tego nie spotkamy

5. Przyjemniejszy exp niż na xenoxie

Gorąco polecam !

PS: Administracja mogłaby pomyśleć o reklamie u jakiegoś youtubera, fakt, że serwer stoi już prawie rok tylko pomoże serwerowi :)

Opublikowano

argentus jest to jak extreme xenox i nie ma kontaktu z administracją maszyna sama wszystko opsługuje nie polecam serwera

Urzekła mnie Twoja historia, można założyć topic na forum, napisać na pw lub maila, zawsze ktoś odpisuje...

Opublikowano

Mam pewien problem z serwerem... kiedy uruchamiam autopatcher.exe jest okej, wszystko się pięknie ładnie patchuje, ale gdy klikam uruchom grę patcher się wyłącza a gra nie uruchamia się... to samo gdy włączam przez metin2.exe- nic się nie dzieje... próbowałem 2 razy ściągać klienta, wyłączać antywira, uruchamiać jako admin, uruchamiać ze zgodnością i nic nie skutkuje... ma ktoś inny pomysł?

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Może, warto poświęcić serwerowi chwilę uwagi ;) Pobiorę sobie i pogram :)

@ Z jakich broni robi się te do pvp ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zrobiłem konto, zalogowałem się na stronie, spatchowałem klienta i jak wpisuje passy, to jest napisane, że nieprawidłowe.Zrobiłem drugie i to samo.Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Zrobiłem konto, zalogowałem się na stronie, spatchowałem klienta i jak wpisuje passy, to jest napisane, że nieprawidłowe.Zrobiłem drugie i to samo.Wie ktoś o co chodzi?

Zależy którego klienta ściągnąłeś, nowy będzie aktywny od jutra z powodu update

Opublikowano

Na serwerze robi się biologa?

W ile dorobie się dobrego eq do pvp i w ile wbije max lvl?

Bez is-u idzie coś osiągnąć?

Ogólnie serwer warty uwagi? ;)

Opublikowano

to zależy czy szybko jeśli gracie np 5-6h dziennie to wbijecie +160 w tym eq +120 będziecie mieć ale nie liczcie na lepsze ;) a na pd to w 3 dni 253lvl + eq 250 kd +7-9 i +5 sety 

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Pobralem najnowszy client ale ciagle mnie wywala co jakies 5 minut, musze sie od nowa logowac i tak w kolko... co moze byc przyczyna? tylko ja tak mam?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

jest sens zaczynac od nowa ? 

gdy gralem bylo bardzo ciezko o zwoje leczenia i bossy ciezko znalesc bylo i malo ich bylo zostalo to zmienione ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...