Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać?

pewnie

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera marna przeróbka xenoxa ,szybko se nudzi,pvp nie ma sensu.Nie opłaca się grać i nie polecam nikomu.A ci co pisz.a pozytywne  to pewnie dostaja cos za to albo multi czy cos.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

tutaj zarobek to is jak coś wiem bo grałam nie polecam !!

A powiedz mi jedno piszesz tak bo Cie okradziono , bo zagrałbym ale sam juz nie wiem. I po co gm miałby brać Twoje eq? da się na tym zarobić czy jak.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Poprawka is to najprostszy sposób zarobku

Serwer nawet fajny  

Opublikowano
Ja zaczałem i nie narzekam póki co. Jak to da się tylko dorobić przez IS? Z tego co na razie zauwazyłem to kopia Xenoxa, a tam lajtowo szło się dorobić w grze. Wystarczy trochę czasu poświęcić. Jednym się nie chce to ładują w IS i mają. Drudzy wolą sobie pograć i mieć satysfakcje z tego co ugrali. Nie rozumiem czemu @koleżanka bądź kolega wyzej < chuj go Ci tam wie w internatach > tak narzeka.

Lagów na razie nie zanotowałem, wbija elegancko, nie wywala, dla mnie to lepsza odsłona Xenoxa a właśnie szukałem serwer w tych klimatach tylko bardziej stabilny, bo jak wiadomo na Xenoxie to jest cyrk. 

Osobiście zapraszam do gry.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Nie polecam serwera marna przeróbka xenoxa ,szybko se nudzi,pvp nie ma sensu.Nie opłaca się grać i nie polecam nikomu.A ci co pisz.a pozytywne  to pewnie dostaja cos za to albo multi czy cos.

Multi? żałosny jesteś , 

Znając życie wbiłeś tutaj 100 i ci sie znudziło ;] nie odpowiada ci ten server to na xenoxa zwijaj :)

Mylisz się .. zarobić można na luzie w grze,

Chyba ze dla Ciebie " IS " to Smocze monety które są "yangami" xD

// Server polecam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano
Sorka, ale nie chce mi się zakładać konta na serwerowym forum więc napiszę to tu :

Z tego co wyczytałem z prezentacji na 115lvl jest biolog na zwoje bezsilności. Ja niestety tego questa nie dostałem a mam już 135...

Został on usunięty czy po prostu mam pecha i nie będę go mógł robić? Trochę lipa, 25% na moby by się przydało :D

O chuj do dupy, czegoś takiego to jeszcze nie widziałem o.O  Mobek na mapce 200 jak mi jebnał hita to znikłem z mapy, a on nawet nie jest mini bossem. Ja pierdole, czas chyba zabrać się za pasjansa...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

mam pytanie czy wystarczy jak pobiorę patchera i otworze go w nowym folderze to clinet wtedy bebdzie dzialal? bo już pobierałem klienta to mi się zatrzymal na 98 % ..

Opublikowano

Zapraszam na serwer co weekend event(zuo,raty) ostatnio majówkowy event jest to super serwer zapraszam.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Graczy Online: 188

Ile normalnie graczy jest na serwerze?

w dzień zawsze co najmniej 600 online jest, na zuo 1k+

Opublikowano

Opłaca się tutaj jeszcze grać od nowa ?

W ile wbije max lv ?

Skąd stalki ?

Ile graczy online średnio ?

Bez IS da się coś osiągnąć ? Czy typowo pod is ?

Co jest z tym pobieraniem ?

Cały czas staję mi co chwile pobieranie ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Opłaca się tutaj jeszcze grać od nowa ?

W ile wbije max lv ?

Skąd stalki ?

Ile graczy online średnio ?

Bez IS da się coś osiągnąć ? Czy typowo pod is ?

Co jest z tym pobieraniem ?

Cały czas staję mi co chwile pobieranie ...

Tak opłaca sam gram z tydzień :)

do 5 dni

W shopie

700 osób

Da się ale jak grasz na poczatku to fajnie jak masz wierzchowca z is łatwiej sie wtedy expi :)

Pobierz po przez patchera,

Opublikowano

server średnio się prezentuje lecz fajnie to jest rozbudowane i naprawdę jest co robić .

Jeżeli chodzi o mnie to nie przepadam za tego typu serverami lecz polecam .

Prezentacja w miarę uporządkowana i przejrzysta .

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...