Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grac? nie ma bugów? Admini wchodzą na serwa i się nim interesują? latwo o kd elitarne +5/ normalne +9/ łatwo wybonowac eq?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobry. Na początku myślałem że to kolejne gówno jak xenox. Ale jest lepiej dopracowane i przyjemniej się gra. Serwer też jest łatwy w 2 tygodnie wszystko praktycznie wymaksowane, został tylko hełm na 253 :P Gorąco polecam, i mam nadzieje że serwer postoi dłuuugo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.Ile osob gra w godzinach 16-21?

2. W ile godzin expa da sie wbic max lvl?

3.Jaka postacia najlepiej robic pvp?

No chyba, ze wszystkie sa rowne.

4. Trudno z ulepkami?

9YbAX2Z.png
Opublikowano

1.Ile osob gra w godzinach 16-21?

2. W ile godzin expa da sie wbic max lvl?

3.Jaka postacia najlepiej robic pvp?

No chyba, ze wszystkie sa rowne.

4. Trudno z ulepkami?

1.500-700

2.Nie wiem , pare dni nolajfienia

3.Wp

4.Ta

ofttopic :

Mam Tam surke top1 dmg :D na forum są rekordy , wymienie za inny serv/pl :D gg 16192667

Serwer polecam najprzyjemniejszy na jakim grałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.500-700

2.Nie wiem , pare dni nolajfienia

3.Wp

4.Ta

ofttopic :

Mam Tam surke top1 dmg :D na forum są rekordy , wymienie za inny serv/pl :D gg 16192667

Serwer polecam najprzyjemniejszy na jakim grałem.

No chyba nie grales zbyt dlugo, i kiche wiesz

1. 700 graczy - przy evencie 1k+

2. W dokladnie 24h mialem 153. ale exp na V9 jest juz monotonny.

3. Sura WP ? Ha ha ha ... Mental lub BM

4. Nie trudno o ulepszacze. Dropią od 75-200 od cholery. ( Chodzi mi o perly po zwoje kurtyzany). A o zwoje juz od 120-250 jest troche trudno.

Pozdrawiam .

Opublikowano

Ja gram z kolegą i jest całkiem spoko, od godziny 12 wbiłem 130 level (Da się wyżej) zrobiłem broń na 127 level do expa, zbroja na 127 level, no i 3 rzeczy perfect do pvp. Jedyne co mi nie pasuje to wygląd m1... strasznie nie pasuje i jest ohydny, dodajcie np. ten z xen*x, eth*na.. Nie wiem tylko jak jest tu z metalami... dropimy rudy i wytwarzamy?

Serwer polecam, jest spoko, tylko administracja mogłaby częściej wchodzić.

Opublikowano

Ja gram z kolegą i jest całkiem spoko, od godziny 12 wbiłem 130 level (Da się wyżej) zrobiłem broń na 127 level do expa, zbroja na 127 level, no i 3 rzeczy perfect do pvp. Jedyne co mi nie pasuje to wygląd m1... strasznie nie pasuje i jest ohydny, dodajcie np. ten z xen*x, eth*na.. Nie wiem tylko jak jest tu z metalami... dropimy rudy i wytwarzamy?

Serwer polecam, jest spoko, tylko administracja mogłaby częściej wchodzić.

Ta, Dropisz rudy i wytwarzasz :P. Albo kupujesz Bo po co by była mapka z metkami na rudy :p

Opublikowano

Ta, Dropisz rudy i wytwarzasz :P. Albo kupujesz Bo po co by była mapka z metkami na rudy :P

No tak, tylko aby przerobić to nigdzie tego nie widzę. o.O

Jest tylko na przerobienie (na) zwój metalu..

A gdzie reszta metali dropi? Bo bizu na 155 level potrzeba dużoo tego, a na mapce 125 z mobów to jeden zwój na jeden level..

Opublikowano

Czy opłaca sie tu grac ?

Ciezko jest?

Czy licznik dobrze pokazuje?

Z tego co mi sie wydaje to serw jest taki jak xenox , a wiec czy tez ma tyle bugów?

Są eventy?

Administracja interesuje sie serwerem?

BS dozwolny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...