Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest dokładnie to samo co xenox bys gral bys wiedzial ;)

Tak tak to jest klon wszystkich privów :D

Ja bym strzelal na kopie cavalosa a cavalos tez byl robiony z gotowca juz nie pamietam jakiego serwera :) moze ktos oswieci jak wie :D A co do serwera jak dla mnie już padł cały czas off :/ A co do xenoxa jeden z serwerów którego bardzo nie lubie a w którego kiedys grałem bo był fajny i uwierzcie denerwuje mnie 2000 serwerów kopie xenoxa bo xenox jest rozje... :P Jak już to porównywać z xenoxem który był na początku . A jeżeli chodzi o wizuealnie a nie gotowce to było max 15-20 takich serwerów : Aline , Guerra , Cavalos , Sonix , na M jakis , Legion , R coś tam ^^ , Irnal mimo ze pvp , i pare innych bym musial se przypomnąć . I jeszcze raz dodam wizualnie czy z gotowców to prawie nikt teraz nie robi własnego serwa od 0 . Kilka atlantyd nie zapominajcie serwera AtlantydaMT2 czy coś takiego . Wiele serwerów było przed xenoxem takich jak xenox nawet :)

44973787949231304450.gif

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak tak to jest klon wszystkich privów :D

Ja bym strzelal na kopie cavalosa a cavalos tez byl robiony z gotowca juz nie pamietam jakiego serwera :) moze ktos oswieci jak wie :D A co do serwera jak dla mnie już padł cały czas off :/ A co do xenoxa jeden z serwerów którego bardzo nie lubie a w którego kiedys grałem bo był fajny i uwierzcie denerwuje mnie 2000 serwerów kopie xenoxa bo xenox jest rozje... :P Jak już to porównywać z xenoxem który był na początku . A jeżeli chodzi o wizuealnie a nie gotowce to było max 15-20 takich serwerów : Aline , Guerra , Cavalos , Sonix , na M jakis , Legion , R coś tam ^^ , Irnal mimo ze pvp , i pare innych bym musial se przypomnąć . I jeszcze raz dodam wizualnie czy z gotowców to prawie nikt teraz nie robi własnego serwa od 0 . Kilka atlantyd nie zapominajcie serwera AtlantydaMT2 czy coś takiego . Wiele serwerów było przed xenoxem takich jak xenox nawet :)

ty twierdzisz ze serwer juz padl? hahahahaha i ze niby off ?? powiedz mi kiedy byl off :) mysle ze nie padl bo nadal ponad 700 luda gra i nie narzeka

Opublikowano

@up 700 luda? Widać jaką miałeś ocene z matematyki... z 300 graczy jest max, tyle ja widze

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

@up 700 luda? Widać jaką miałeś ocene z matematyki... z 300 graczy jest max, tyle ja widze

jpr.. ile jeszcze takich osob sie pojawi.. nie wiezesz ? zapytaj sie gm kiedy bedzie onlina i ci powie ile jest :) pod koniec miesiąc a ma byc licznik na stronie i zobaczycie :)

jakos kiedy gm jest w ciagu dnia zawsze mowi ze jest 600-700 osob a podczas eventow byl rekorg 800

ja wbije zagram ogarne czy fajny ale raczej bd grac(wszystkie serwy off/do dupy) choc wiadomo ilosc ulepek ...

@PYTANIE !!! czy jak mam 250 lvl to jak chce ulepki dropne na mapach np 100 ? czy trzeba kupic/wymienic ?

ulepki dropia na kazdym lvl a te do 127 lvl sa niepotrzebne i leca bardzo szybko

Opublikowano

jpr.. ile jeszcze takich osob sie pojawi.. nie wiezesz ? zapytaj sie gm kiedy bedzie onlina i ci powie ile jest :) pod koniec miesiąc a ma byc licznik na stronie i zobaczycie :)

jakos kiedy gm jest w ciagu dnia zawsze mowi ze jest 600-700 osob a podczas eventow byl rekorg 800

ulepki dropia na kazdym lvl a te do 127 lvl sa niepotrzebne i leca bardzo szybko

tzn ? nietrzeba na 127 ulepszac czy co ?

Opublikowano

Szkoda tylko, że na razie off. Wolę poczekać z zasysaniem ;)

Jest włączony, tylko się na podstronach źle status wyświetla

Opublikowano

tzn ? nietrzeba na 127 ulepszac czy co ?

trzeba ale leca ci z kazdego moba wiec sa niewartosciowe :)

inne ulepski do eq +135lvl dropia na kazdym lvl

Szkoda tylko, że na razie off. Wolę poczekać z zasysaniem ;)

jester jest ciagle on tylko stora serwera jest w trakcie pracy wiec czasem moze tak pisac. o tym czy serwer jest on czy off najlepjej sprawdzic logujac sie do gry :)

Opublikowano

Właśnie pobieram , lecz moim zdaniem za mały exp na easy , ale zobaczymy jak będą leciały lvle :D . Pozdrawiam Administracje :D .

Opublikowano

Nom easy to nie przypomina bo na broń 250 potrzeba 75 zwojów rozdarcia z dropi 1 co 2 spoty w dt

W dodatku rubinowe ozdoby, potrzeba ich 25 a 1 dropi sie ok. 15 min

Opublikowano

Co jest z m1 tez macie taki obraz do bani??

zmin grafike z GPU na auto

nowy client bez bugow bedzie dopiero pod koniec miesiaca wiec narazie trzeba sobie radzic

Opublikowano

Serwer mi się już podoba. Zasysam :)
Jeśli byście szukali kogoś do poprawienia stronki WWW z tych błędów co ma to mogę wam pomóc.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Co jest że mam ciągle Logowanie...

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Co jest że mam ciągle Logowanie...

pobierz wszystkie latki, niedlugo bedzie nowy upade i wsyztko bedzie w jednym kliencie

Opublikowano

Pozdrawiam Ga, który zrobił "cofkę", straciłem tylko 8h dropu. Sorry, ale 50 zemsty i 50 truzicny to nie mało.. Z tym, że nie gram często...

Sporo ludzi przez to odeszło. Ja też odchodzę, skoro nawet nie potrafisz dopilnować. Żegnam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...