Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co piszecie "podróbka servera xxx" ja tam prosto z mostu ;d server przypomina mi, a raczej jest to dokładna kopia XenoxMT2 z tym, że kilka rzeczy dodaliście, trochę odjęliście. Zagram bo na Xenoxie zaczęło się robić ch*jowo...

Serwer podobny do Extreme jeśli ktoś pamięta. Zagram bo mi się wtedy bardzooo wkręcił lecz zrobili restart i był jak Xenox... Świetna prezentacja.

Sorry, że jeden pod drugim ale muszę, Extreme grałem, ci z Xenoxa dogadali się i połączyli servery jak i równierz dołączyli do nich ci od Gondora.

banner.gif

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co piszecie "podróbka servera xxx" ja tam prosto z mostu ;d server przypomina mi, a raczej jest to dokładna kopia XenoxMT2 z tym, że kilka rzeczy dodaliście, trochę odjęliście. Zagram bo na Xenoxie zaczęło się robić ch*jowo...

Sorry, że jeden pod drugim ale muszę, Extreme grałem, ci z Xenoxa dogadali się i połączyli servery jak i równierz dołączyli do nich ci od Gondora.

No to prawda. Jakie nick miałeś na Extreme ? Ja Lays and SobeK. Może się znamy :P

Opublikowano

Nic do Ciebie ziomuś nie mam i broń Boże myśleć, że to jest jakiś hejt czy coś w tym stylu:) Ale przegladam ten temat już któryś dzień z kolei i wyciągam wniosek taki, że mianowice krytykujesz każdego(dosłownie każdego) kto obrazi ten serv, bądz team. Po to jest chyba ta dyskusja by każdy mógł ocenić serwer swoimi oczami? Wiadomo, że nie każdemu przypadł do gustu a Ty się z tym nie potrafisz pogodzić i jedziesz z każdym który ma jakieś ale:) A osobiście server fajny, dużo odskocznia od tych dzisiejszych privów wzorujących się na IS'ie. Server jak najbardziej polecam można się fajnie na nim zabawić :)

ja oceniam tylko typu :

Loguję, wybieram postać i black screen ;p Tyle by było z grania

@EDIT: Naprawiłem, ale i tak podziękuję. W mieście same, ale to same 250 lvl w full eq. Dziwne? ;d

oceniace serwer po wejsciu do m1.. dla waszej wiadomosci serwer ma juz 4 tygodnie wiec ludzie mogli nabic lvl -.-

serwer nie jest pod is wiec warto na nim grac , ja nie wiem o co mozna miec do tego serwera

admin pracuje sam w dodatku pracuje nad nowym patchem a ''typowe dzieci'' zamiast przeczytac prezentacje lub poprzednie komentarze to tylko pisza ''czarne ekran- ja tu nie gram, wywalilo mnie jak expilem - ja tu nie gram, pelno bugow - ja tu nie gram, admin dziecko nie umie robic sera - ja tu nie gram'' jak mam spokojnie czytac cos takiego -.-

Aha i jeszcze jakbyscie niewiedzieli to gm szykuje nowy dungeon,nowe bizu, bronie, zbroje i klasy maja byc wyrownane tak jak jest na PL wiec nie mownie ze to jest 2 xenox

Opublikowano

Siemka mam pytanie w jakim czasie można tu zdobyc perf eQ na max lvl?

Ile gra tu dziennie osób?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Siemka mam pytanie w jakim czasie można tu zdobyc perf eQ na max lvl?

Ile gra tu dziennie osób?

w 2 dni xD?

gra z 300 osób

Opublikowano

w 2 dni xD?

gra z 300 osób

Poważnie? w dwa dni? xD ostroooooooo

Wbije xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Poważnie? w dwa dni? xD ostroooooooo

Wbije xD

Przesadził, na wyższych mapach exp leci masakrycznie. Ulepki jeszcze gorzej, więc żeby wyexpić i zrobić eq to się zejdzie z dobry tydzień. A graczy koło 250-400 zależy od dnia. Eventy są niestety rzadko, nie wiem czemu.

@Drop z ripka jest edytowany? Opłaca się na niego chodzić?

Opublikowano

300? cos wam sie poje*alo? napewno min.600 do 800

jak nie wiesz to nie odpowiadaj bo gm czasem mowie ile osob jest online w ciagu dnia

Opublikowano

szkoda że nie ma licznika to by pomogło ludzią z wolnym netem bo po co podierać coś gdzie nikt nie gra ?. a tak ogólnie to dużo tu typa gra? właśnie kończę pobierać

Opublikowano

szkoda że nie ma licznika to by pomogło ludzią z wolnym netem bo po co podierać coś gdzie nikt nie gra ?. a tak ogólnie to dużo tu typa gra? właśnie kończę pobierać

Było pisane nie raz ale 500-600 :) online codziennie oczywiscie w godzinach szczytu .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z tego serva, ale tylko dlatego, że konkurencja wydała najlepszego i najtotalniejszego easy w polsce. :) Argentus tez jest dobry easy, ale rpzy nowym servie konkurencji to jednak jest jak mrowka przy słoniu..

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z tego serva, ale tylko dlatego, że konkurencja wydała najlepszego i najtotalniejszego easy w polsce. :) Argentus tez jest dobry easy, ale rpzy nowym servie konkurencji to jednak jest jak mrowka przy słoniu..

Aha i po co ty to piszesz i co ma to z tematem zwiazanego :D ? Pierwsze kto jaki serwer lubi drugie jeszcze nie widzialem zadnego easy i niby konkurencji :D bo tu nie chodzi o konkurencje ah te pisanie niektórych :D Tak samo jak mialoby 200 serwerow medium ze soba konkurowac i akurat ten jest lepszy jak drugi jest calkiem inny :D To tak ty jestes przy graniu na serwie ... eh denerwujesz czlowieku a bardziej irytujesz swoim pisaniem jak masz tak pisac przy jakims serwie to lepiej tak nie pisz bo sie ośmieszasz to tyle odemnie .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Aha i po co ty to piszesz i co ma to z tematem zwiazanego :D ? Pierwsze kto jaki serwer lubi drugie jeszcze nie widzialem zadnego easy i niby konkurencji :D bo tu nie chodzi o konkurencje ah te pisanie niektórych :D Tak samo jak mialoby 200 serwerow medium ze soba konkurowac i akurat ten jest lepszy jak drugi jest calkiem inny :D To tak ty jestes przy graniu na serwie ... eh denerwujesz czlowieku a bardziej irytujesz swoim pisaniem jak masz tak pisac przy jakims serwie to lepiej tak nie pisz bo sie ośmieszasz to tyle odemnie .

Koleś, najpierw porównaj prezentacje tych servów, a potem sie wypowiadaj. Ja nie napisalem, ze ten server jest kiepski, ale daleko mu do Dre**ona, porównaj prezki, ale Argentus to jest tez niezly serv. :)

Opublikowano

To jest ocenianie książki po okładce ;)

Opublikowano

To jest ocenianie książki po okładce ;)

Ja nic nie oceniam jezeli o mnie ci chodzi tylko tak pisze niektórzy sie juz przyzwyczaili ale powinni zachować sie jak coś piszą w tym sensie normalnie równie dobrze mógłby wogóle tego nie pisać :) No serio polewe troche z jego tekstu miałem . I wiesz dla mnie serwery byle bugów nie miały typu Cavalos , Głównie Guerra , Sonix , Legion noi reszta te inne serwy Adama były git byle nie bugi ale każdy serwer kiedyś upadnie wiec wiesz mój wymarzony serwer jest tu napisany i ja niedługo go zaczne lecz nic nie obiecuje . A jezeli chodzi o który serwer z tych co są lubie to żaden :) Ciężko zrobić easy/4fun czy tam 4fun ludzią przyklad mały 150max lvl ulepki perly bo nie lubie jak jesti ch naje... 100rodzaji tak samo nie lubie 100rodzaji eq drop ulepek przyklad metki bossy moby kds wchodzace 100% jeśli by bylo ich sporo niby bez zarobku w is dac itemy które można latwo zrobic bo palilo by np od +7 do +9 i git . Omg ale sie rozpisalem kolejne 3min zycia albo i 5 :) Pzdr

A jeżeli chodzi ci o to że on ocenia te serwery nie grając to już bez komentarza .

Co do Dreikon właśnie go luknąłem totalnie nie mój typ serwa dla mnie za mocno zbajerowany i męczący tyle po prezce tak to każdy może :) Ale akurat mi starczy jak wyzej pisałem ulepki i wogóle lecz jakimś cudem znam nazwe tego serwera i wydaje mi sie ze na nim grałem eh nie raz 10 osób bierze ta sama nazwe serwa ...

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Dlaczego każdy easy jest uważany za podróbkę xenoxa ? bo też jest kilka atlantyd i są nowe itemki/kd ?

Zagram mam nadzieję że nie będzie problemów z atakami na serwer bo na becie przyjemnie się grało

To jest dokładnie to samo co xenox bys gral bys wiedzial ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...