Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer znudzil mi sie ;/ wbilem max lvl max eq i co dalej? nie ma sensu robic w kolko 500 razy dk aby miec kd +5 bo to jest nudne, typowy serwer ktory nudzi sie za szybko :)

Opublikowano

Koval caly czas pracuje nad updatem , ktory przyniesie duzo nowosci na serwer.

Gram praktycznie od poczatku i chociaz czasami sie nudze to bede dalej gral :)

Polecam

je0o.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, cieszę się, że taki jest :D. Jest się gdzie wyszaleć, pobawić, łatwo o kd, eq itd. Tylko nie umiem dojść do Jednej rzeczy... GDZIE TU PETY MOŻNA ZMOTAĆ ;x Help xD

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

W godzinach szczytu w jinno m1 ch1 są totalne wojny schinsoo vs jinno itp, więc rzekłbym, że "w uj i jeszcze więcej" , a tak precyzyjniej to z 500 - 600 osób ;)

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

serwer serio spoko. Admini się starają więc poczekam do update i jak nic nie zwalą to reklamował bd aby było jeszcze lepiej.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Wielki update mialbyc z piatku 24;00 na sobote ;] wiec ktos ich napi3rdala bo forum i strona glowna im padla.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

haha widac jak czytasz ;) serwer mialbyc off od godziny 24;00 w piatek wiec; 3

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@Up

Siarap gównixie ;c

@Top

Serv spoko,ludzie się nad nim napracują ale gimby i tak nie docenią

Opublikowano

napracuja? gm kompletnie nie potrafi dopasowac serwera, do serwera easy 4fun daje wierzchowce.. co za dno -.- i w dodatku czemamy na upade miesiac a tu gowno

Opublikowano

NIE POLECAM serwera. Wielkie gówno za przeproszeniem. Koval i Istny zasługują na szacunek. Postawili ten serwer i dbają. a tacy ludzie jak Drakoo i inni z TS'a szargają jedynie ich reputacje. http://i.imgur.com/E3a8RRE.png oto przykład. 0 szacunku i przykładu. Co następny to debil. Jeszcze raz powótrze.. N I E POLECAM.

Opublikowano

Szukałem takiego serwera od dawana xenoxmt2 bez navi :)

Klient sie już pobiera,tylko czemu na stronie wszystko off :< ? Jakaś przerwa czy co

//macie małego buga jak wejde na stronke w zakładke główna chanele on , jak wejde w reje wszystko off ;)

///podziękuje grałem chwile reklama jest taka : BEZ BUGÓW

a naprawde z 20 bugów... elo

Opublikowano

Szukałem takiego serwera od dawana xenoxmt2 bez navi :)

Klient sie już pobiera,tylko czemu na stronie wszystko off :< ? Jakaś przerwa czy co

//macie małego buga jak wejde na stronke w zakładke główna chanele on , jak wejde w reje wszystko off ;)

Nie masz co się tym przejmować tak jest od startu serwera :D

Opublikowano

Nie polecam! Gotowiec na kradzionych plikach xenoxa.Administracja nie potrafi naprawic bugow.Przy teleportowaniu pojawia sie black screen.Dodalibyscie cos autorskiego.

Up@ gra moze 100osob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...