Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer online?

Przed wgraniem łatki miałem błąd podczas łączenia się z serwerem, natomiast po wgraniu tego ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem"

Opublikowano

Serwer online?

Przed wgraniem łatki miałem błąd podczas łączenia się z serwerem, natomiast po wgraniu tego ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem"

serwer od niedzieli cały czas online :)

Opublikowano

Exp jest bardzo dobry po 150lvl leci lepiej. Zwoje dropia też dobrze tylko trzeba wiedzieć skąd dropić. Server bardzo zayebisty

Opublikowano

Exp jest bardzo dobry po 150lvl leci lepiej. Zwoje dropia też dobrze tylko trzeba wiedzieć skąd dropić. Server bardzo zayebisty

Tak fajnie zajebiscie

ale miało nie być itemow navi tak ?

więc może ktoś mi powie skąd gracz ma kolczyki z 1500% na ludzi , 50 abs na miecze ,2reka ,sztylety ,strzały ?

Pokazywał mi je na handlu i powiedział że da mi te kolczyki za eq na PLu

ja już tu skończyłem gre___

nie polecam serwera

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Tak fajnie zajebiscie

ale miało nie być itemow navi tak ?

więc może ktoś mi powie skąd gracz ma kolczyki z 1500% na ludzi , 50 abs na miecze ,2reka ,sztylety ,strzały ?

Pokazywał mi je na handlu i powiedział że da mi te kolczyki za eq na PLu

ja już tu skończyłem gre___

nie polecam serwera

nick podaj,jak i screena bo puste słowa póki co :) Navi na serwerze nie ma i nie bedzie

Opublikowano

nick podaj,jak i screena bo puste słowa póki co :) Navi na serwerze nie ma i nie bedzie

mam podawać nick ? a co nie wiesz komu itemki rozdawaleś ?

screena nie mam bo to nie mój interes tylko Ty masz dostęp do navi

więc myślałem że pamiętasz komu dałeś te kolce

pamiętam że nick miał

Th3... i coś tam dalej było ale nwm

ośmieszasz się tym postem :(

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

mam podawać nick ? a co nie wiesz komu itemki rozdawaleś ?

screena nie mam bo to nie mój interes tylko Ty masz dostęp do navi

więc myślałem że pamiętasz komu dałeś te kolce

pamiętam że nick miał

Th3... i coś tam dalej było ale nwm

ośmieszasz się tym postem :(

w tym sęk że jestem pewny w 100% że nikt nie rozdawał niczego :) dostep maja tylko 2 osoby

Opublikowano

Mi sie serwer strasznie podoba, wszystko na swoim miejscu :). Tylko jest jeden -, a mianowicie biolog... nie chodzi tu o samego biologa, lecz o drop zwoji...jest on za wolny... Męcze się już 2 dni i wydropiłem niecałe 7 zwoji leczenia ... ;.;

Opublikowano

Mi sie serwer strasznie podoba, wszystko na swoim miejscu :). Tylko jest jeden -, a mianowicie biolog... nie chodzi tu o samego biologa, lecz o drop zwoji...jest on za wolny... Męcze się już 2 dni i wydropiłem niecałe 7 zwoji leczenia ... ;.;

z generała dropi x5 :)

Opublikowano

z generała dropi x5 :)

Tylko żeby generała ubić trzeba grać o 2-3 w nocy albo o 5-6 rano, inaczej nie ma mowy i spotkaniu go :)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Z którego generała dropią te zwoje? Mam respy...Nawet 2 komnaty obok Siebie i na tych respi się x2 ;) Btw Minimalnie chociaż nie dało by się poprawić expa w av9?

Opublikowano

Mogliby zrobić porządny poradnik na forum Argentusa ze spisem wszystkich ulepszaczy i co z czego dropi, gdzie znajdują sie bossy itp :)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Mi również serwer się podoba jednak mam pewien problem mianowicie po wgraniu łatki dzięki której powinienem widzieć mobyw atlantydzie nie mogę się zalogować do gry. Non stop pokazuje mi się": " Zostaniesz połączony z serwerem". Wie ktoś może jak to naprawić?

Opublikowano

ale naprawde tylko drop zwoi leczenia i jest juz git bo naprawde zeby generała spotakc i zeby ci ktos nie sksuł to naprawde trzeba miec farta ale dalej nalegam o zwiekszenie dropu zwoi ;)

Opublikowano

Gm co to mam być kur**

Wkładałem KD+5 to spalił 20kd i weszył dopiero 3 KD +5 (ale to nic bo to kd +5)

Ale kur** jak wkładam kd +8 i kur** żaden nie wbije to mnie kur** szlak trafia

Ja nie wieże ,że jest te 80% predzej 40......

Daj tej jeb*** 100% I TYLE W TEMACIE

Podłączam się do prośby i odrazu zwiększcie EXP NA mapie v9 chyba ze niewiesz jak zmienic . i to samo z kd zeby zmienic na 100% możę nie wiesz jak ??

................

Opublikowano

Podłączam się do prośby i odrazu zwiększcie EXP NA mapie v9 chyba ze niewiesz jak zmienic . i to samo z kd zeby zmienic na 100% możę nie wiesz jak ??

zdaje sie na Twoja pomoc :))

Opublikowano

zdaje sie na Twoja pomoc :))

Ty jesteś taki dziwny czy tylko takiego udajesz ? =.= Jak postawiłeś server to rób tak żebym graczom odpowiadał a nie tobie =.= A w dodatku IS nie ma i nie darady sie zalogować na stronke .. Myślałem ze pare zł wydam na server a tu lipa bo nawet głupiego IS nie ma.

................

Opublikowano

Zwiększcie resp generałów .. ile można sie meczyc nie bd rano wstawal zeby głupia zbr przerobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...