Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwoje na av6/7/8 dropi się z generałów, gdzie to leci po 5 zwoi do biologa z każdego gienka (dodatkowo +1 inny zwój oraz broszurki) .

Tyle, że teraz aby znaleźć generała na av6 to trzeba się namęczyć, a będzie z tym jeszcze gorzej, po tym jak ta wiadomość dotrze do innych graczy:p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

W takim razie ja się wypowiem.

Minusy:

*Dużo błędów graficznych.

*Jest to lipna kopia Xenoxa.

*Administracja nic swojego nie zrobiła.

*Brak wierzchowców, petów itd...

*Wbicie maksymalnego poziomu wiąże się z cudem.

*Strasznie dużo ulepszaczy.

*Biolog to tragedia, zwoje leczenia które są potrzebne do ulepszania również są potrzebne do biologa.

*PVP - To wgl. tragedia.

*Bany za WH - przez 8 godzin jechałem na WH (bana, ostrzeżenia itp...nie otrzymałem).

*Administracja naganie pisze "naprawimy" - ale napraw wgl. nie widać.

*Mapa 180 zbugowana.

*Stare błędy metina (moby w v2 biją zanim podejdą)

*DT - Nieopłacalne.

*Za duże DMG generała/ smoka we v9.

*Na evencie client nie wytrzymuje przez co wywala błąd z biblioteką c++.

*Za dużo nie potrzebnych rzeczy, niektóre rzeczy w prezentacji nie są rozwinięte.

Plusy:

*Dobry exp od 1 - 125lvl

To tyle ode mnie. Nie polecam serwera, nie z powodu expa, dropu itd... tylko administracji, starych plików, dużo błędów....

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Berany v7 buguja sie , po zatruciu zjechaniu go polowy trucie znika , beran leczy sie do full , bije po 145k , szybkosc ataku z kosmosu i nie moge go ubic . JA pier.... byla chociaz beta tego syfiastego priva?

NIE POLECAM NIE MARNUJCIE CZASU NA TE SYF , I TAK NIE WBIJECIE 190 bo SIE NIE DA :/

Opublikowano

Wbic 190 sie da:p

Ale najpierw musisz mieć eq, kd traumy który nie działa:p..może naprawili;p

albo męczyć się i brać po 1-2 grupkach:p

albo mieć buffa:p

bo bez buffa, to te moobki na mapie 180 walą po min 100k z hita:p chyba, że naprawili to dziś:p

Więc w sumie, nie ma co tu na siłę expić, bo tu się po prostu tak nie da, najpierw trzeba dropić ulepki ze smoków i generałow z V'ek, zrobić eq, biolog obowiązkowo. Dopiero, gdy już masz eq, to możesz iść expić, ale bez buffa nie wiem czy uda Ci się wziąć całego spota na raz:p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

W takim razie ja się wypowiem.

Minusy:

*Dużo błędów graficznych.-bedzie nowy klient

*Jest to lipna kopia Xenoxa.-dziekuje

*Administracja nic swojego nie zrobiła.-zrobiła

*Brak wierzchowców, petów itd...-czytaj

*Wbicie maksymalnego poziomu wiąże się z cudem.-w 3dni niecałe 250lvl

*Strasznie dużo ulepszaczy.-bedzie wiecej

*Biolog to tragedia, zwoje leczenia które są potrzebne do ulepszania również są potrzebne do biologa.-biolog dzis zostanie naprawiony

*PVP - To wgl. tragedia.

*Bany za WH - przez 8 godzin jechałem na WH (bana, ostrzeżenia itp...nie otrzymałem).-Otrzymasz :)

*Administracja naganie pisze "naprawimy" - ale napraw wgl. nie widać.-to ze nie widać to nie znaczy że nie naprawiamy

*Mapa 180 zbugowana.-NIe

*Stare błędy metina (moby w v2 biją zanim podejdą)

*DT - Nieopłacalne.

*Za duże DMG generała/ smoka we v9.-Gdyby było za duzo to nikt by go nie ubił a jest inaczej

*Na evencie client nie wytrzymuje przez co wywala błąd z biblioteką c++.

*Za dużo nie potrzebnych rzeczy, niektóre rzeczy w prezentacji nie są rozwinięte.-np ?

Plusy:

*Dobry exp od 1 - 125lvl

To tyle ode mnie. Nie polecam serwera, nie z powodu expa, dropu itd... tylko administracji, starych plików, dużo błędów....

Berany v7 buguja sie , po zatruciu zjechaniu go polowy trucie znika , beran leczy sie do full , bije po 145k , szybkosc ataku z kosmosu i nie moge go ubic . JA pier.... byla chociaz beta tego syfiastego priva?

NIE POLECAM NIE MARNUJCIE CZASU NA TE SYF , I TAK NIE WBIJECIE 190 bo SIE NIE DA :/

ciekawe jakim cudem wbili 250 skoro 190 sie nie da.

Jesli bijesz smoka z eq na 100lvl nie dziw sie ze nie dajesz rady

Opublikowano

Poprawicie exp na av9? Bo od 130 naprawdę jest lipa...Napewno potem jest jeszcze gorzej...Poprawcie go chociaż trochę...

Opublikowano

ciekawe jakim cudem wbili 250 skoro 190 sie nie da.

Jesli bijesz smoka z eq na 100lvl nie dziw sie ze nie dajesz rady

Mam juz chyba 7 bron i 7 zroje z rzedu na (140 poziom zbroi i broni) , przeczytaj co pisalem bije po 145k (1 hit z konia) w 10 sec dostaje pare milionow beran , problem w tym ze zjezdzasz mu 50% hp i dokladnie wtym momencie podlecza sie do full .

Dziekuje za takie easy , To samo kolego z tym expem skoro mam zrobic max eq zeby wejsc na mape 180 i expic tam to znaczy ze serwer easy tylko jest w prezentacji i na tym sie konczy . (mam 600k hp) moby w v9 padaja na 2 strzaly z konia .

Nie omamiajcie ludzi , ten priv to marna kopia xenoxa i tyle .

Opublikowano

Mam juz chyba 7 bron i 7 zroje z rzedu na (140 poziom zbroi i broni) , przeczytaj co pisalem bije po 145k (1 hit z konia) w 10 sec dostaje pare milionow beran , problem w tym ze zjezdzasz mu 50% hp i dokladnie wtym momencie podlecza sie do full .

Dziekuje za takie easy , To samo kolego z tym expem skoro mam zrobic max eq zeby wejsc na mape 180 i expic tam to znaczy ze serwer easy tylko jest w prezentacji i na tym sie konczy . (mam 600k hp) moby w v9 padaja na 2 strzaly z konia .

Nie omamiajcie ludzi , ten priv to marna kopia xenoxa i tyle .

słuchaj że na xenoxie z eq 120lvl dawałeś rade w v10,v11 to od razu tutaj trzeba..? no chyba nie.Serwer sie rozwija staramy sie wszystko naprawiac dla graczy

Opublikowano

dlaczego kurwa mać tak trudno wbija się tutaj level? zobaczcie ile graczy się skarży, a co do tych 250lvl... jeden z nich to mod forum więc wcale bym się nie zdziwił gdyby dostał jakiś pakiecik z IS od GM za free.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

dlaczego kurwa mać tak trudno wbija się tutaj level? zobaczcie ile graczy się skarży, a co do tych 250lvl... jeden z nich to mod forum więc wcale bym się nie zdziwił gdyby dostał jakiś pakiecik z IS od GM za free.

nikt nic od GM nie dostał :)

Opublikowano

Gm co to mam być kur**

Wkładałem KD+5 to spalił 20kd i weszył dopiero 3 KD +5 (ale to nic bo to kd +5)

Ale kur** jak wkładam kd +8 i kur** żaden nie wbije to mnie kur** szlak trafia

Ja nie wieże ,że jest te 80% predzej 40......

Daj tej jeb*** 100% I TYLE W TEMACIE

Opublikowano

Ten klient to jakiś żart jest ?

Nie dość że wywala wirusy to jeszcze nie można na nim komfortowo pograć.

Często podczas teleportacji mam czarny ekran i muszę menadżerem zadań wywalać klienta z procesów.

Odkąd gram w metina pierwszy raz spotykam się z takim problemem.

mojasygnan.png

Opublikowano

Ten klient to jakiś żart jest ?

Nie dość że wywala wirusy to jeszcze nie można na nim komfortowo pograć.

Często podczas teleportacji mam czarny ekran i muszę menadżerem zadań wywalać klienta z procesów.

Odkąd gram w metina pierwszy raz spotykam się z takim problemem.jest

jest podana łatka wystarczy przeczytać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...